DOKTER LIEVEN ALLAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LIEVEN ALLAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.799.416

Publication

24/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

11111111IJ140 111.11111111

1

1 bel

ae

Be Sta

 4P0. lEee

Ondememingsnr : 0468.799.416



Benaming

(voluin : DOKTER LIEVEN ALLAERT

(verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8900 leper, Vaubanstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 28 maart 2014 'Geboekt zes blad geen verzending te Ieper op 28 maart 2014 boek 182 bled 71 vak 3. Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ) Jean-Pierre Lemaire (getekend) E.A. Inspecteur A.I.'

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Lieven Allaert" gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen niet eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

a-De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vernielde doeluitbreiding.

Naast dit bijzonder verslag van de zaakvoerder, wordt de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013 voorgelegd.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken, b-De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden, door volgende tekst toe te voegen na het eerste gedachtestreepje van artikel 2 van de statuten:

'-De uitoefening van de geneeskunde in het algemeen.

-Het uitoefenen van activiteiten van hoofdgeneesheer in een ziekenhuis.

-De uitoefening van het beroep van hoofdgeneesheer op het gebied van het beheer van gezondheidsgegevens, als op het gebied van de ziekenhuishygiëne en op het gebied van het medisch management rekening houdend met de medische plichtenleer.

-Het verstrekken van medische informatie

-De uitoefening van het beroep van hoofdgeneesheer op vlak van kwaliteitszorg.'

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 7 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 8 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit om de tekst van artikel 9 van de statuten te schrappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 10 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit om in de tweede zin van de tweede alinea van artikel 13 de woorden "en/of als

hoofdgeneesheer" toe te voegen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 14 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

ACHTSTE BESLUIT













,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz(i van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- J De vergadering besluit om artikel 15 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 18 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

TIENDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 20 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

ELFDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 22 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 23 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 26 van de statuten te wijzigen en te herformuleren zoals bepaald in het

veertiende besluit hierna,

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit om ingevolge de hiervoor genomen besluiten, volgende artikelen van de statuten aan

te passen;

-artikel 2 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Artikel 2:

De vennootschap heeft tot doel:

-Het bevorderen van de beoefening van de geneeskunde op het gebied van de algemene chirurgie,

rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer.. Dit wil zeggen dat de geneesheer vennoot deontologisch persoonlijk verantwoordelijk blijft ten aanzien van zijn patiënt voor de door hem toegediende zorgen. De vennootschap ontvangt rechtstreeks de honoraria door de patiënten verschuldigd en voorziet voor de geneesheer vennoot volgens onderlinge overeenkomst de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties.

-De uitoefening van de geneeskunde in het algemeen,

-Het uitoefenen van activiteiten van hoofdgeneesheer in een ziekenhuis.

-De uitoefening van het beroep van hoofdgeneesheer op het gebied van het beheer van gezondheidsgegevens, als op het gebied van de ziekenhuishygiëne en op het gebied van het medisch management rekening houdend met de medische plichtenleer.

-Het verstrekken van medische informatie.

-De uitoefening van het beroep van hoofdgeneesheer op vlak van kwaliteitszorg,

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

-De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer  vennoot.

-Het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

-Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer - vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

-artikel 7 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten niet eenparigheid van stemmen is aanvaard.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te kopen of van hun weigering af te zien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenote van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager.

De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de statuten."

-artikel 8 van de statuten wordt gewijzigd ais volgt:

"Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op staffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 2 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd. De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de statuten."

-artikel 9 van de statuten wordt geschrapt.

-artikel 10 van de statuten wordt gewijzigd ais volgt:

"De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap."

-de tweede zin van de tweede alinea van artikel 13 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Als geneesheer-specialist chirurgie en/of als hoofdgeneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed."

-artikel 14 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"1) Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

2) Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor reke-ining van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

3) Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

4) Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten

overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden,

opgenomen in het stuk bedoeld in het voorgaande lid."

-artikel 15 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De zaakvoerder is tegenover de vennootschap zoals een lasthebber verantwoordelijk voor de uitoefening

van het hem opgedragen mandaat en is hierbij aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur

begaat.

Hij is tegenover de vennootschap en derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van

een overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten.

De medische plichtenleer wordt geacht integraal deel uit te maken van de statuterh

De enige vennoot-geneesheer-zaakvoerder blijft volgens de medische plichtenleer persoonlijk

verantwoordelijk."

-artikel 18 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De gewone en de bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake

van:

-de vaststelling van de jaarrekening;

-bestemming van de beschikbare winst;

-aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met het doel van de vennootschap;

-benoeming van commissaris (commissarissen);

-vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is;

-bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding

moet daarmee in verhouding zijn;

 1,00r-

* bcpuden

htt

Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lek B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

-het verlenen van kwijting volgens het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

De notulen van de algemene en de bijzondere algemene vergadering warden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

-artikel 20 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid.

Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden omschreven in het Wetboek van Vennootschappen:

-artikel 22 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering, mits naleving van de voorschriften voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeid. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen."

-artikel 23 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt een vereffenaar benoemd, overeenkomstig de wettelijk voorgeschreven procedure. Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te warden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

-de tekst van artikel 26 van de statuten wordt vervangen ais volgt:

"Voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

De beschikkingen in deze akte welke strijdig zouden zijn met het Wetboek van Vennootschappen worden geacht niet geschreven te zijn, zonder evenwel de nietigheid van deze akte tot gevolg te hebben."

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name De Muynck & Partners Bvba, Beke 185, 9950 Waarschoot.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de

statuten + verslag van de zaakvoerder staat actief en passief

Notaris Michaël MERTENS

01/08/2013 : IET000165
26/07/2012 : IET000165
29/08/2011 : IET000165
28/07/2010 : IET000165
01/08/2008 : IET000165
28/07/2006 : IET000165
30/09/2005 : IET000165
30/07/2004 : IET000165
17/08/2015 : IET000165
07/08/2003 : IET000165
28/10/2002 : IET000165
23/08/2001 : IET000165
30/05/2000 : IET000165
06/04/2000 : IEA004616

Coordonnées
DOKTER LIEVEN ALLAERT

Adresse
VAUBANSTRAAT 60 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande