DOKTER LOCCUFIER ANNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LOCCUFIER ANNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.580.780

Publication

31/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van fe akteNEERG ELEG D

(nn

11111111{If 111!ilt1111'7111{ 11111

bel a;

BE

Sta

IVIONIT

24

BELGISCH

F.UR BELGE (drittie liecrittank Koopnanuth

10- 2014 STAATS 1 5 OKT 2014

Gent Afdeling Brugge

LAD reclig réifier



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.580.780

Benaming (voluit) : DOKTER ANNE LOCCUFIER

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Noorweegse Kaai 36

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :ONTBINDING en INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 27 september 2014:

I/ LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; Ni dit verslag is een samengevatte staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 1 juli 2014. De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de extern accountant, BV ovv BVBA Amfico-Ampe accountancy, kantoorhoudende te 8200 Brugge Sint-Michiels, Torhoutsesteenweg 437, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Alexander Ampe, accountant-belaeingconsulent, de dato 18 september 2014 over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besl iten van het verslag luiden als volgt:

"BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BV ovv BVBA Dokter Anne Loccuffer een boekhoudkundige staat per 1 full 2014 opgesteld, met een balanstotaal van 1.607.952,50 EUR en een netto actief van 1.402.809,00 EUR die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Deze steat werd opgesteld conform de waarderingsregels van artikel 28 paragraaf 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Op grond van onze volledige controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blet dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passive afgesloten per 1 juif 2014 dient ondergetekende een voorbehoud fe maken voor een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing, de R.S.Z. of enige andere fiscale of parafiscale schulden voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren. Tevens dient dit voorbehoud te worden uitgebreid voor wat betreft de aanwezigheid en correctheid van de wettelijke boeken. Tot slot dienen wij voorbehoud te maken voor het resultaat over het boekjaar dat afsluit per 30 juni 2014, gelet op het feit dat deze nog niet werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

Derhalve zijn wij van oordeel dat de boekhoudkundige staat opgesteld per 1 juli 2014 een volledig, getrouw en juist beeld van de vennootschap weergeeft op die datum, behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Behoudens de opmerkingen in dit verslag zijn er geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Onderhavig verslag werd opgemaakt inzake het voorstel tot ontbinding en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Op de laatste blz. van 1-1-iik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

r mati 11.1



WoOr= 46,*` beouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

We zullen er tot slot op toe zien dat de besluiten van onderhavig verstag opgenomen worden in de authentieke akte welke de ontbinding van de vennootschap vast stelt, dit conform artikel 181, paragraaf 4,29 lid van het Wetboek van Vennootschappen. Daartoe werd voor het verlijden van de akte een ontwerpakte opgevraagd bij notaris Els Van Tuyckom.

Opgesteld te Brugge op 18 september 2014

AMFICO-AMPE ACCOUNTANCY bv ovv bvba

Vertegenwoordigd door Alexander Ampe, Accountant"

II. BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de

enige vennoot, hier aanwezig. Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn. TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden, zodat ze vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

DERDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: voornoemde mevrouw LOCCUFIER Anne, geboren te Aalst op 28 februari 1964, echtgenote van de heer Johan Uvin, wonende te Brugge, Noorweegse Kaai 36 die hier aanvaardt, onder hierna gemeld voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

a) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene Vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden

door de vereffenaar. .

Zij zal ten aanzien van derden, de macht die haar daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal haar mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding uitoefenen.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken respectievelijk opgesteld op het einde van de zesde en op het einde van de twaalfde maand aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde wetboek bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

b) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar eveneens gemachtigd werd tot indienen VERZOEKSCHRIFT (met de boekhoudkundige staat van activa en passive) bil de Rechtbank overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, dit rekening houdend met het door de -onder voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank- benoemde vereffenaar voorgelegde attest van goed gedrag en zeden, alsook neemt de algemene vergadering kennis van haar verklaring op erewoord dat zij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen noch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens 1 van de strafbare feiten bedoeld in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

VIJFDE BESLUIT: ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING

De algemene vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen tot de aanstelling en machtigingen van de vereffenaar, ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING van cie bevoegde Rechtbank.

Goedkeuring wordt desgevallend eveneens verzocht voor de bevestiging van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank

Op de laatste iDiz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r- mod 11.1



ilV0dr behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zou hebben gesteld in haar hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap'.

ZESDE BESLUIT : SCHORSING ALGEMENE VERGADERING NA BENOEMING VEREFFENAAR en UITKERING BIJ VOORSCHOT VAN TUSSENTIJDSE DIVIDEND

De algemene vergadering wordt even geschorst zodat thans de benoemde vereffenaar kan beslissen tot

N uitkering van een voorschot op het vereffeningssaldo (hetwelk eveneens omvat toebedeling , onroerend goed),

Mevrouw Anne LOCCURER, optredend in haar hoedanigheid van vereiteriaar van de Venno" tschap, verklaart over te dragen of toe te bedelen in het kader van de ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap "DOKTER ANNE LOCCUFIER", dit bij wijze van `voorschot', voor vrij, zuiver en onbelast van enige hypotheek of andere belemmering aan:

Mevrouw LOCCUFIER Anne Rachel Flore, geneesheer-gynaecoloog, geboren te Aalst op 28 februari 1964, echtgenote van de heer Johan Lucia Roger Uvin, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 36.

Hierna genoemd "de verkrijgerl die-hier verschijnt en verklaart te aanvaarden, in voile eigendom, zoals hierna uitvoerig is beschreven.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD BRUGGE/zevende afdeling

Een woning op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen, Noorweegse Kaal 36, gekadastreerd of het geweest zijnde in de sectie G ,nummer'0222 B 3, groot 21 a 99 ca,

TOEBEDELING IN HET KADER VAN DE VEREFFENING

PRO FISCO SCHATTING en verzoek toepassing artikel 129,2° en 3° Wetboek van

Registratierechten

Afgifte door vereffenaar aan de enige vennoot

Partijen bepalen pro fisco de waarde der Woning op ZEVENHONDERD DUIZEND EUR (e 700.000), zijnde voor de 85 % eigendom van de burgerliike BVBA een bedrag van VIJFHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND EUR (e 595.000,00) doch gezien het hier een toebedeling in het kader van de vereffening van de burgerlijke BVBA "DOKTER ANNE LOCCUFIER" betreft, en gezien mevrouw Anne Loccufier op heden de enige vennoot is en bu i de hoger vermelde aankoop van onder avige goederen, door de vennootschap, eveneens vennoot was, wordt aldus verzocht om de toepassing van artikel 129,2° en 30 van het Wetboek van Registratierechten, met als gevolg hiervan heffing aan het VAST RECHT.

B/ De vereffenaar beslist een eerste liquidatiedividend van een totaal bruto dividend van EEN MILJOEN ZESHONDERD VIJFENDERTIGDUIZEND EUR (¬ 1.635.000,00) waarin aldus begrepen het onroerend goed voor 85 % of voor VIJFHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND EUR (¬ 595,000,00), zodat er nog aan resterende uitkering liquiditeiten uitgekeerd wordt een bedrag van één miljoen en veertigduizend euro (e 1.040.000,00),

Dit dividend (omvattende aldus onroerend en roerend) wordt onmiddellijk betaalbaar gesteld. Op dit dividend zullen de vereiste voorheffingen worden ingehouden.

ZEVENDE BESLU1T : HERNEMING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering herneemt haar activiteit en beslist met unanimiteit van stemmen tot de goedkeuring van de beslissing van de vereffenaar tot uitkering van hoger gemeld voorschot aan de enige vennoot.

ACHTSTE BESLUIT: DECHARGE

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder betreffende de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken te haren laste te zijn.

111/ STEMMING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bij éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckorn, geassocieerd notaris,

Neergelegd:

Expeditie van de ontbinding, in vereffeningstelling en de sluiting van vereffening

Beschikking van de rechtbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014 : BGT000453
20/01/2015 : BGT000453
05/03/2013 : BGT000453
08/02/2012 : BGT000453
17/01/2011 : BGT000453
25/01/2010 : BGT000453
03/02/2009 : BGT000453
05/02/2008 : BGT000453
22/01/2007 : BGT000453
19/05/2005 : BGT000453
12/01/2005 : BGT000453
06/02/2004 : BGT000453
28/01/2004 : BGT000453
02/05/2003 : BGT000453
19/06/1996 : BGT453
16/12/1995 : BGT453

Coordonnées
DOKTER LOCCUFIER ANNE

Adresse
NOORWEEGSE KAAI 36 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande