DOKTER LUC DECONINCK - KLINISCHE BIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LUC DECONINCK - KLINISCHE BIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.810.942

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.08.2014, NGL 21.08.2014 14433-0437-009
13/10/2014
ÿþModWord 11.1

Vrilt kj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMIGO

n - y .....

Ondernemingsnr : 0808.810.942 Benaming

(voluit) : DOKTER LUC DECONINCK-KLINISCHE BIOLOGIE (verkort)

Rechtsvorm: BV BVBA

Zetel Vaubanstraat 81 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher, Vandenameele & Planckaert - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 16 september 2014, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER LUC DECONINCK  KLINISCHE BIOLOGIE", met zetel te leper, Vaubanstraat 81, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder het nummer 0808.810.942, met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het lopende boekjaar te verlengen tot 30 november 2015.

De volgende boekjaren zullen telkenmale beginnen op 1 december van elk jaar om te eindigen op 30

november van het daaropvolgend jaar.

Alsdan zal door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening opgemaakt worden overeenkomstig de

wet.

Artikel 32 van de statuten wordt aangepast aan bovenvermeld besluit, in die zin dat de eerste zin van dit artikel zal wijzigen en voortaan letterlijk zal luiden als volgt "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december van elk jaar en eindigt op dertig november van het daaropvolgend jaar",

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist voortaan de jaarvergadering te houden op de derde zaterdag van de maand mei om

negentien (19) uur.

Artikel 24 van de statuten wordt aangepast aan bovenvermeld besluit, in die zin dat de eerste zin van dit artikel zal wijzigen en voortaan letterlijk zal luiden als volgt: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de derde zaterdag van de maand mei om negentien (19) uur, op de zetel of een andere plaats aangeduid in de oproeping "

DERDE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van het bestuursorgaan, met een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van het verslag van de externe accountant, Mevrouw Katleen VANDOOREN, accountant bij de BV BVBA "BMV-Vandooren", met zetel te leper, opgesteld op 5 september 2014, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze documenten.

Het verslag uitgebracht door de externe accountant, aangesteld door het bestuursorgaan, over de door het bestuursorgaan vastgestelde staat van activa en passive afgesloten volgens de toestand per 30 juni 2014, geeft de volgende besluiten weer:

(...)7 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BV OW BVBA DOKTER LUC DECONINCK

II

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ ... .. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persommen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- KLINISCHE BIOLOGIE met zetel te 8900 leper, Vaubanstraat 81, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 682.519,47 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 345.610,78 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden , uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BV OVV BVBA DOKTER LUC DECONINCK - KLINISCHE BIOLOGIE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld ie leper, op 5 september 2014

BV BVBA BIVIV-Vandooren,

hierbij vertegenwoordigd door

Katleen Vandooren,

Accountant (...)",

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal dus vanaf heden enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

PERDE BESLUIT

, De vergadering beslist onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de Rechtbank, als vereffenaar aan te stelten : de Heer DECONINCK Luc Joseph Gerard, nationaal nummer 51.05,03-051,92, geboren te leper op 3 mei 1951, wonende te leper, Vaubanstraat 81.

Hier aanwezig, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat van vereffenaar zal onbezordigd zijn.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaar wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift neer te leggen zoals bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering In de gevallen waarin zij is vereist.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende Notaris om de tekst van de gecoördineerde statuten op te maken, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Team Account met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 64, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Notaris

t C

A e "

" Voor-

behouden aan het ..... I» I- .......... -Y ----- ------ ----- -------- v -------- ^ 'Y -----

Belgisch Tegelijk hierbij neergelegd :

Staatsblad - expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging

- verslag externe accountant en verslag bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11346-0346-010
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.07.2010, NGL 10.08.2010 10395-0502-011

Coordonnées
DOKTER LUC DECONINCK - KLINISCHE BIOLOGIE

Adresse
VAUBANSTRAAT 81 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande