DOKTER M. TRESINIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER M. TRESINIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.386.080

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 30.01.2014 14019-0168-013
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 22.12.2014 14700-0170-013
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 29.01.2013 13018-0260-016
18/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" 11058905 III

r'ieaergelegd ter griffie ven ee rechtbank van koos Brugge - afder g te Oosterroe

°D O 6 APR. 011

Griffie oe arrrrr,'

Ondernemingsnr : 0834.386.080 Benaming

(voluit) : Dokter M. Tresinie

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Sluisvlietlaan 57, 8450 Bredene

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor voorzien bij artikel 222 W. Venn., ter gelegenheid van de quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter M. Tresinie.

Micheline Tresinie

1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2011
ÿþMod 2.0

Ondernemingsnr : Q 2311- , 3$6 . o ~O Benaming

(voluit) : Dokter M. TRESINIE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8450 Bredene , Sluisvlietlaan 57.

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



" iioaaai3R

.veaergetegti ter griffie yen ge rechtbank van k " . s antiel Brugge - af. Ling, te Oostende

°p 09P4 2011

Griffie griffer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Pierre De Maesschalck, geassocieerd notaris ter standplaats Oostendeop 03 maart 2011, neergelegd voor registratie blijkt dat :

Mevrouw TRESINIE Micheline Francine, , wonende te 8450 Bredene, Sluisvlietlaan, 57 ;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "Dokter M. TRESINIE " , gevestigd te 8450 Bredene, Sluisvlietlaan, 57 , heeft opgelicht;

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), verdeeld in honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dokter Tresinie heeft op de totaliteit van de aandelen ingetekend in geld, hetzij voor de som van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het kapitaal werd volgestort TWAALF DUIZEND VIERHONDERD (12.400,00 ¬ ),

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer vennoot op het gebied van de gastro-enterologie, dit door de enige vennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit kan onder ander: omvatten:

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voorvermelde activiteit.

" de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

" het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomstig die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap Is opgericht voor onbepaalde duur

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerst maandag van december om 20h00 op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is. Het mandaat van de zaakvoerder is van bepaalde duur, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon .niet-vennoot,_mits_dit. geschiedt bij specifieke en_ herroepbare Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.' De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141. 20 van het Wetboek van vennootschappen heeft iedere vennoot conform artikel 166 van liet Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet te doen maar kan liet. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissarisfunctie uitoefent wordt hij voor die taak niet vergoed.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012 en het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2012.

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 13 bis van de vennootschapswet de

verbintenissen overneemt die voor rekening, en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit

te rekenen vanaf 01 maart 2011.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt ais eerste zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap,

Dokter Micheline Tresinie, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is bezoldigd, behalve andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De bvba Devoldere Consulting te 9820 Merelbeke, Esdreef, 15 , of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Get. P. De Maesschalck, Notaris te Oostende.

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie akte oprichting, bankattest

Vonr-beboud n -aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 29.01.2016 16033-0143-013

Coordonnées
DOKTER M. TRESINIE

Adresse
SLUISVLIETLAAN 57 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande