DOKTER NEYT PETER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER NEYT PETER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.600.173

Publication

30/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308259*

Neergelegd

24-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543600173

Benaming (voluit): DOKTER NEYT PETER

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8510 Kortrijk, Rodenburgstraat(Mar) 32

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 19

december 2013,

BLIJKT DAT:

De heer NEYT Peter Gerhardt Michael, geboren te Roeselare op dertig maart negentienhonderd

tweeëntachtig (identiteitskaartnummer 591-5634919-97, nationaal nummer 820330-173-88), ongehuwd,

wonende te 8510 Kortrijk, Rodenburgstraat(Mar) 32;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "DOKTER NEYT PETER".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De zetel is gevestigd te 8510 Kortrijk, Rodenburgstraat(Mar) 32 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk). Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) en is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volgestort door geldelijke inbreng, en wel als volgt:

INBRENG IN GELD

De comparant heeft ingetekend op tweehonderd vijftig (250) aandelen voor vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE51 7380 3982 2562 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 november 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door artsen die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de blote eigenaar of de blote eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Peter Neyt, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend veertien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand maart om negen uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Luik B - Vervolg

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één april tweeduizend en dertien.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Volmacht

De oprichter heeft bijzondere volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FACC , vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Noreillie, te 8792 Waregem (Desselgem), Poelstraat 19, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om in zijn naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband met de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het uniek ondernemingsnummer en de Kruispuntpank van Ondernemingen en het verrichten van andere formaliteiten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/03/2015
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

 5 MAART 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gente iieK

III II Il III I2+lf II

504019

i

r hl

Ondernemingsnr : 0543.600.173

Benaming

(voluit) : DOKTER NEYT Peter

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Rodenburgstraat 32 - 8510 Kortrijk

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 13 februari 2015 wordt bij algemeenheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel, met ingang vanaf 1610212015, te verplaatsen naar de Steenstratelaan 14 te 8500 Kortrijk.

De Heer NEYT Peter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o;n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.03.2017, NGL 24.04.2017 17097-0217-010

Coordonnées
DOKTER NEYT PETER

Adresse
STEENSTRATELAAN 14 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande