DOKTER-ORTHOPEDIST KOEN HENDRIX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER-ORTHOPEDIST KOEN HENDRIX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.323.931

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0201-012
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.07.2013 13349-0576-013
13/10/2011
ÿþ Moe z.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

Op: O 3 OKT. 24 a

Grlegriffier,

+11154513

Vo

beho aan Belg

Staats

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER-ORTHOPEDIST KOEN HENDRIX

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Egemsestraat 42 te 8750 Wingene

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor bij quasi inbreng

Werd neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge:

Verslag quasi inbreng, dd. 17 augustus 2011, opgemaakt door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Hendrix Koen,

zaakvoerder

0833.323.931

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2011
ÿþlubd 2.0

FF,.< r; I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee ter griffie van de akte

*iio2a~e9

'I

Ondernemingsnr : 083332 0,

Benaming

(voluit) : DOKTER-ORTHOPEDIST KOEN HENDRIX

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Egemsestraat 42

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 19 januari 2011, is opgericht door de heer HENDRIX Koen, chirurg orthopedie, geboren te Gent op vier juni negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8750 Wingen, Egemsestraat 42, echtgenoot van mevrouw DEMEY Evi, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER-ORTHOPEDIST KOEN HENDRIX, met zetel te Wingene, Egemsestraat 42, voor onbepaalde duur en met als doel voor eigen rekening of in deelneming met derden het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van de specialisaties orthopedie en traumatologie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

De geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot of arts-vennoten uitgeoefend warden en geenszins door de vennootschap. De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. Het doel omvat:

- het beheren van een dokterspraktijk;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de geneeskunde, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van: het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

De vennootschap mag tevens beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen. of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer; als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt on-. der meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activi-; teit aanneemt. De vennootschap kan dit bijkomstig doel met betrekking tot investeringen niet nastreven zodra' er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

ELEGD ter GRIFFIE der ANK VAN KOOPHANDEL TE

GE (Afdeling Brugge)

2 1 JAN, 2011

G riffitfg ri Mer.

~ .

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van twee/derden, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Koen HENDRIX van zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00). Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 19 januari 2011 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van hun medische activiteit. Het mandaat van de zaakvoerder, niet-vennoot, is beperkt tot een termijn van ten hoogste tien jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Evenwel zijn de bevoegdheden van de zaakvoerder, niet-vennoot, beperkt tot niet-medische aangelegenheden. Hun mandaat is bezoldigd, en is in overeenstemming met de werkelijk uitgevoerde bestuursactiviteiten. Als arts wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enig vennoot-arts de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen. Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op één juni om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien. Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

De heer Koen HENDRIX verklaarde zichzelf als enig niet-statutair bezoldigd zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten over de vennootschap aan te stellen. Indien de heer Koen HENDRIX om welke reden ook in de onmogelijkheid verkeert om nog langer zijn ambt van zaakvoerder uit te oefenen, zal mevrouw DEMEY Evi Maria Walter, geboren te Brugge op negen september negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Tuinkersstraat 1, van rechtswege in zijn plaats treden voor een termijn van tien jaar. Overeenkomstig de statuten zullen haar bevoegdheden evenwel beperkt zijn tot het stellen van niet-medische handelingen.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Trofisk, te 9820 Merel-beke, Hundelgemsesteenweg 19, vertegenwoordigd door de heer Chris Ballyn, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenre-gister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd v66r registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0128-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0300-012

Coordonnées
DOKTER-ORTHOPEDIST KOEN HENDRIX

Adresse
EGEMSESTRAAT 42 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande