DOKTER PACCO JACQUES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PACCO JACQUES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.468.504

Publication

15/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

JULI 2131ii

Griffie

Atoering VEURNE

Ondernemingsnr : 0449.468.504

Benaming

(voluit) : DOKTER JACQUES PACCO

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8670 Koksijde, Albert Nazytaan 10A

Onderwerp akte: ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Hat blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-ldesbald) op zesentwintig juni tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene' vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER JACQUES PACCO" gevestigd te 8670 Koksijde, Albert Nazylaan 10A met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor notaris Daan Smets, te Mortsel, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Philip Coppens, te Boechout, wettelijk belet, op negentien februari negentienhonderd, drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeventien maart daarna, onder, net nummer 199303171395.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Dean Smets, te Mortsel,. vervangende zijn ambtsgenoot notaris Philip Coppens, te Boechout, wettelijk belet, op tweeëntwintig december negentien-honderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven januari' negentienhonderd negennegentig, onder het nummer 19990107/653.

En waarvan de statuten voor de laatste maai werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Dean Smets, te Mortel, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Philip Coppens, te Boechout, wettelijk belet, op eenentwintig juni: tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juli daarna, onder, het nummer 20060713/0114629.

EERSTE BESLISSING

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE ACCOUNTANT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de zaakvoerder, dat het voorstel tot: ontbinding van de vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag van de extern accountant ove!' de staat per 30.04.2014 waarop het actief en pas-sief vermogen van de vennootschap werden samengevat,: hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De enige aanwezige vennoot erkent kennis te hebben ge-nomen van deze verslagen.

Het verslag van Mevrouw Dominique Bouckaert, extern accountant [AB, te Tielt over besluit als volgt

Besluit

De staat van activa en passive van de BV ovv BVBA DOK-TER JACQUES PACCO, waarvan de: maatschappelijke zetel gelegen is te 8670 KOKSIJDE, Albert Nazylaan 10A de-welke werd opgesteld in het' kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de; vennootschap, afgesloten per 30/04/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan d& ontbinding wordt voorgesteld, re-kening houdend met de vooruitzichten van de vereffe-ning van de vennootschap geeft een gecorrigeerd ba-lanstotaal op 30104/2014 1.701.532,37 euro en een ge-corrigeerdi resultaat van het boekjaar van 406.967,06 euro. Het netto actief bedraagt 1.663.949,42 euro.

Blijkens de staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, par. 1, W. Ven n., zijn er: schulden ten aanzien van derden.

op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professio-nele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist: weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met suc-ces zullen gerealiseerd worden door: diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlich-ting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Tielt, 10 juni 2014

(getekend)

EQUCKAERT Dominique, extern accountant I.A,B.

D13 Accountancy BVBA"

1111111111,111%111,1,1111111

Op de laatste blz. van j-ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Een exemplaar van de verslagen van de zaakvoerder en van de extern accountant en de staat van activa en passive per dertig april tweeduizend veertien zullen samen met een afschrift van deze akte in het vennoot-sehapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koop-handel te Gent, afdeling Veurne worden neergelegd.

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist de burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER JACQUES PACCO" te ontbinden vanaf heden en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING

AANSTELLING VEREFFENAAR

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar

De heer PACCO, Jacques Marie Simon Valère Comelie, geboren te Poperinge op vier april negentienhonderd vierenvijftig (nationaal nummer : 64.04.04-383.77), wonende te 8670 Koksijde, Albert Nazylaan 10A.

Die alhier aanwezig is en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van ven-nootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie na-dat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koop-handel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet vergoed.

VIERDE BESLISSING

MACHTEN

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de ultvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan aile za-kelijke rechten, voorrechten en ontbindende vordering te verzaken, opheffing te verlenen voor of na beta-ling, van aile inschrijvingen van voorrechten of hypo-theken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van ven-nootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een om-standige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ont-vangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt ° en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de ver-effening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dien-stige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oor-delen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering geeft hierbij een bijzondere volmacht aan de Heer Pacco Jacques, voornoemd, om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het bekomen van de bevestiging van het mandaat van de vereffe-naar,

Vo or uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder en accountant

- coördinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bebouden-'aan het Belgisch Staatsblad

I [7

v

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012 : VET000089
14/07/2011 : VET000089
14/07/2010 : VET000089
27/03/2015
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIfliud1,1~wiiiPu I~



NEERGELEGD TER GRIFFIE

E

Rechtbank van Koophandel Gent

17 MIT 2015

Grif¬ ie

.tiRURNE-



~

Ondernemingsnr : 0449.468.504

Benaming

(voluit) : DOKTER JACQUES PACCO

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Albert Nazylaan 10A - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 04/03/2015 blijken volgende beslissingen:

- met éénparigheid van de stemmen werd de vereffeningsrekeningen en de afsluiting van de vereffening goedgekeurd;

- er werd akte genomen van het ontslag van de vereffenaar, de heer PACCO Jacques, aan wie er kwijting verleend werd voor zijn uitgeoefend mandaat als vereffenaar;

- de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de door de wet bepaalde termijn bewaard warden ten huize van de vereffenaar van de vennootschap, namelijk bij PACCO Jacques, Albert Nazylaan 10A - 8670 Koksijde.

verdeling van de waarden en gelden van de vennootschap

PACCO Jacques

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2009 : VET000089
16/07/2008 : VET000089
26/07/2007 : VET000089
26/07/2006 : VET000089
13/07/2006 : VET000089
09/06/2005 : VET000089
28/05/2004 : VET000089
06/06/2003 : VET000089

Coordonnées
DOKTER PACCO JACQUES

Adresse
ALBERT NAZYLAAN 10A 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande