DOKTER PAUL JANSSEUNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PAUL JANSSEUNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.708.985

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14313298*

Neergelegd

23-12-2014

Griffie

0507708985

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dokter Paul Jansseune

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, notaris met standplaats te De Panne, de dato 19/12/2014, te registreren, dat een Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

Dokter JANSSEUNE Paul Leopold Julien, geboren te Veurne op twee mei negentienhonderd vijftig, echtgenoot van mevrouw PERSOONE Marianne, wonende te 8630 Veurne, Noordstraat 49/A000. - identiteitskaart nummer : 591-2521003-75

- nationaal nummer : 50.05.02-025.30

Deze vennootschap wordt opgericht als éénpersoonsvennoot­schap.

De oprichter verklaart de hoedanigheid van erkend geneesheer te hebben en ingeschreven te zijn op het tableau van de Orde van geneesheren.

Een ontwerp van onderhavige akte werd voorafgaandelijk aan het verlijden van de akte ter goedkeuring aan de Orde der Geneesheren Provinciale Raad West-Vlaanderen overgemaakt, welke laatste in zitting de dato 17 december 2014 haar goedkeuring aan het ontwerp heeft gegeven. Het kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDDUIZEND EURO(¬ 200.000,00). Het is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/HONDERDSTE (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en is volstort ten belope van EEN/VIERDE (1/4de), hetzij ten belope van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00), zoals hierna blijkt.

De enige vennoot, de heer JANSSEUNE Paul, voornoemd, tekent in op de som van TWEEHONDERDDUIZEND EURO(¬ 200.000,00) welke hij op heden volstort zoals voorschreven, zijnde ten bedrage van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

In ruil hiervoor ontvangt hij de HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/HONDERDSTE (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voormeld bedrag werd bij overschrijving gedeponeerd bij BNP PARIBAS FORTIS BANK, kantoor te Veurne, op een bijzondere rekening met nummer BE55 0017 4262 8844 geopend op naam van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DOKTER PAUL JANSSEUNE , in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling de dato 17 december 2014, dat aan voormelde oprichtingsakte werd gehecht.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel ÉÉN: RECHTSVORM EN Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam:  DOKTER PAUL JANSSEUNE . In alle akten, advertenties, bekendmakingen en alle andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgaan of gevolgd worden van de woorden  Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Noordstraat 49 Bus a

8630 Veurne

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

door afkorting  B.V. o.v.v. B.V.B.A. , met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en de plaats en het nummer van de inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen.

Artikel twee: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8630 Veurne, Noordstraat 49a.

Deze mag bij beslissing van de zaakvoerder(s) worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel moet bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad. Iedere verplaatsing van de zetel dient door de zaakvoerder voorafgaandelijk aan de Orde van de geneesheren te worden gemeld.

Artikel drie: Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

De uitoefening van de geneeskunde, met name huisartsengeneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Alle inkomsten/honoraria voortvloeiend uit de medische activiteit worden strikt geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De vennootschap mag overgaan tot de betaling aan de artsen  vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de artsen-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De deontologische gedragsregels zullen strikt worden nageleefd, de activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk doen op de medische plichtenleer, dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsen-vennoten, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend artsen die telt die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven.

Het doel omvat bovendien:

" controlegeneeskunde, gerechtelijke expertisen en de functie van coördinerend en raadgevend arts in een rust- en verzorgingstehuis;

" Zetelen in de commissies waarvoor het diploma van geneesheer vereist is;

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

" De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten;

" Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

" Het verstrekken van informatie en onderricht inzake huisartsengeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

" De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

" De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

" De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

" De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren en dergelijke goederen beheren dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten; voor zover dit ondergeschikt blijft aan haar maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goed huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

en commercieel karakter mag krijgen. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald via unanimiteit van stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen met het oog op de realisatie van haar doel; maar ze moet zich onthouden van elke vorm van commerciële exploitatie van geneeskunde.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

TITEL II  KAPITAAL  aandelen - ondeelbaarheid van aandelen - AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Artikel vijf: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00) en is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van één honderdste in het kapitaal vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van liquidatie.

ARTIKEL ZES: AANDELEN

Er kunnen enkel aandelen uitgegeven worden. De aandelen zijn steeds op naam, ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen, dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De houders van aandelen mogen kennis nemen van het register betreffende hun effecten.

Het register van aandelen omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en slechts na een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s), die de modaliteiten van deze raadpleging zullen verduidelijken. De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in het register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder(s) en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden. De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register. Aan de aandeelhouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen. Alle vennoten moeten de hoedanigheid van geneesheer bezitten en ingeschreven zijn op het tableau van de Orde van geneesheren. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale raad van de Orde van geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

ARTIKEL ZEVEN: ONDEELBAARHEID VAN AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

ARTIKEL ACHT: AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN

...

ARTIKEL NEGEN: OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. ...

ARTIKEL TIEN.

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

inlaten.

ARTIKEL ELF: WAARDEBEPALING VAN AANDELEN BIJ OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

OF OVERGANG WEGENS OVERLIJDEN

De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven

bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWAALF: AANSPRAKELIJKHEID VAN DE GENEESHEER-VENNOOT

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De beroepsaansprakelijkheid van de geneesheren blijft onbeperkt. Voor alle andere verbintenissen is men beperkt aansprakelijk.

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL DERTIEN: ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer, zaakvoerder(s)die het beroep van geneesheer uitoefenen.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. Zelfs in het geval waar de enige vennoot als zaakvoerder wordt benoemd, kan hem kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

ARTIKEL VEERTIEN: VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk en alleen optredend vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

TITEL IV: CONTROLE

ARTIKEL VIJFTIEN: CONTROLE

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ZESTIEN: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet, de medische deontologie en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd. De besluiten worden

genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waarbij wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven, waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber-vennoot laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Een vennoot kan slechts volmachtdrager zijn voor één andere vennoot.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens een vennoot erom verzoekt. Deze vennoot zorgt voor de bijeenroeping van de andere vennoten en deelt de agenda mee.

De Buitengewone Algemene vergadering die de statuten wijzigt worden gehouden ten overstaan van een Notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorzien aanwezigheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan ze niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL ZEVENTIEN: UITOEFENING VAN HET STEMRECHT  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

2. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

3. Over gewone beslissingen kan de algemene vergadering beslissen met gewone meerderheid van stemmen, over statutenwijzigingen en alle andere beslissingen welke authentiek moeten verleden worden kan steeds beraadslaagd worden mits naleving van de door de wet voorziene aanwezigheidsvereisten en meerderheden.

4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste.

5. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in het register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en de door de aanwezige vennoten die erom verzoeken. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VI: INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  BESTEMMING RESULTAAT.

ARTIKEL ACHTTIEN: BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar verloopt vanaf heden tot 31 december 2015.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris en de jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voorzover de wet dit vereist.

ARTIKEL NEGENTIEN: BESTEMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend

TITEL VII: ONTBINDING  VEREFFENING.

ARTIKEL TWINTIG

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

ARTIKEL EENENTWINTIG: BENOEMING VAN VEREFFENAAR-VERDELING

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maan van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffeningen afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten.

TITEL VIII : WIJZIGINGEN

ARTIKEL TWEEENTWINTIG: KENNISGEVING VAN WIJZIGINGEN

Iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad, met dien verstande dat in geval van uitbreiding de kennisgeving voorafgaandelijk moet gebeuren.

TITEL IX : BIJZONDERE BEPALING

ARTIKEL DRIEENTWINTIG: DEONTOLOGIE

De geneesheer-vennoten zijn verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

ARTIKEL VIERENTWINTIG: ALGEMEEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen en de toepasselijke regelgeving betreffende de uitoefening van het beroep van erkend huisarts in het kader van een rechtspersoon.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in het België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van mei tweeduizend zestien om twintig uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

2. Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 01/10/2014

3. Benoeming zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van zijn activiteit, Dokter Paul Jansseune, geboren te Veurne op 2 mei 1950, wonende te 8630 Veurne, Noordstraat 49a, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

4. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Kantoor Vercruysse BVBA evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

(getekend) Meester Serge Van Damme, notaris te De Panne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijkertijd neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 19/12/2014

- bankattest BNP Paribas Fortis Bank dd 17/12/2014

20/01/2015
ÿþEJ\ Nbd Word 11.1

çk e- = I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.,~.~ .....~..._

Ondernemingsnr : 0507.708.985

Benaming

(voluit) : Dokter Paul Jansseune

(verkort) :

Afdeling VEURNE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8630 Veurne, Noordstraat 49 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 23 december 2014 en van he controleverslag d.d. 23 december 2014 van de Burg, Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accen Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE,

Paul Jansseune, zaakvoerder

i.11

1 009778'

Rechtbatï: tr_ ^ -,

8 JAN. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER PAUL JANSSEUNE

Adresse
NOORDSTRAAT 49, BUS A 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande