DOKTER PAUL VANDEVOORDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PAUL VANDEVOORDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.804.348

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.03.2014, NGL 18.04.2014 14095-0242-013
13/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Main In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111.1111,1111j1111,1111111111

Ondememingsnr : 0459.804.348 Benaming

(vol uit) : "DOKTER PAUL VANDEVOORDE"

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8200 Brugge (Sint-Andries), Jan Van Hesestraat, 5

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding - in vereffening stelling.

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Heike Labo te Brugge op 12 september 2014, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt váér registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER PAUL VANDEVOORDE", opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Pierre Demeyer destijds te Brugge op 30 december 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari daarna onder nummer 970125-302, met unanimiteit van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING,

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het lezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 14 juli 2014, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, en waarbij een staat van activa en passiva gevoegd is, vastgesteld op 30 juni 2014.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter tevens voorlezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor de bv cvba "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit" de dato 1 september 2014, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan hiervoor sprake.

De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva.

De ondergetekende notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Beide verslagen, alsmede de staat van activa en passiva, waarvan hiervoor sprake, worden overhandigd aan de ondergetekende notaris ter bewaring in haar dossier.

TWEEDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit, te rekenen vanaf 12 september 2014.

DERDE BESLISSING,

De algemene vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer VANDEVOORDE Paul Jules Médard Joseph Albert, geboren te Izegem op 3 maart 1950, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Jan van Hesestraat 5.

Aanwezig en die aanvaardt.

Overeenkomstig artikel 184 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is pvergegaan tot de bevestiging van haar benoeming.

Aan de heer Vandevoorde Paul voornoemd, wordt tevens, voor zoveel als nodig, volmacht verleend om het verzoekschrift voorzien door artikel 184 § 1, zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen, te ondertekenen.

De algemene vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Het mandaat van vereffenaar zal bezoldigd worden uitgeoefend.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering verleent aan Meester Heike Labo, notaris te Brugge, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

BELG-ISCH- S

NEERGELEGD-1------

Griffie Rechtbank Koophandel

MONITEUR BrE

2 9 SEP 2014

o 6 -10 2 4 Griffie

e4 e ;

LIt L)

e griffier

.Ugge .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

Vtor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VIJFDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de heer Vandevoorde Paul voornoemd als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.0.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondememingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD:- de expeditie van de akte-ontbinding en in vereffening stelling met inbegrip van het verslag van de zaakvoerder met de staat van actief en passief alsmede het verslag van de bedrijfsrevisor en de coördinatie der statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0467-013
04/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

'fF In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iU I 1I

NEERGELEGD tir GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

BRUGGE (Afdeling Brugre)

op:

21 DEc.:20t2 -

Gr e?

Ondernemingsnr : 0459.804.348

Benaming

(voluit) : "BVBA DOKTER PAUL VAN DEVOORDE"

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Jan Van Hesestraat, 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Philippe De Jonghe te Oostende, plaatsvervanger van notaris Jean-Pierre Demeyer te Brugge op 11 december 2012, dragende de melding: "Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor Bevoegd voor Registratie, twee bladen, twee verzendingen op 14 dec. 2012, boek 274,, blad 25, vak 7, ontvangen vijf en twintig euro (25 EUR), get. P.Bailleul, eerstaanwezend inspecteur" blijkt dat de, buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DOKTER PAUL VANDEVOORDE",opgericht bij " akte verleden voor notaris Jean-Pierre Demeyer te Brugge op dertig december negentienhonderd zes en negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op vijf en twintig januari daarna onder nummer 970125-302, niet eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft, genomen:

Eerste Beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist de aard van de vennootschap weg te laten in de benaming: van de vennootschap. De vergadering beslist dat de benaming van de vennootschap voortaan zal luiden als; volgt: "DOKTER PAUL VANDEVOORDE".

De vergadering beslist derhalve de eerste twee alinea's van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke benaming luidt; "DOKTER PAUL VANDEVOORDE".

Tweede Beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de' volgende activiteit:

"De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het' investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden" door leningen.'

Derde Beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel Twee van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL TWEE - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van de radiologie en medische beeldvorming, dit door de enige vennoot-geneesheer, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit kan o.a. omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r+

Voor behouden aan het Belgisch Staatsbiad

- het verschaffen van alle mogelijke en nodige middelen tot uitoefening van een optimale geneeskunde.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door' de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in elle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen."

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD:- de expeditie van de akte-wijziging der statuten met inbegrip van het verslag der zaakvoerder met staat van actief en passief alsmede de coördinatie der statuten.

Getekend door notaris Philippe De Jonghe te Oostende, in zijn hoedanigheid van plaatsvervanger voor het kantoor van notaris Jean-Pierra Demeyer te Brugge ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brugge van 31 juli 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/06/2012 : BGT000501
17/06/2011 : BGT000501
28/06/2010 : BGT000501
01/04/2009 : BGT000501
22/04/2008 : BGT000501
02/04/2007 : BGT000501
16/06/2005 : BGT000501
03/03/2004 : BGT000501
22/05/2003 : BGT000501
03/09/2002 : BGT000501
22/08/2002 : BGT000501
20/02/2001 : BGT000501
29/06/2000 : BGT000501
01/07/1999 : BGT000501
25/01/1997 : BGT501

Coordonnées
DOKTER PAUL VANDEVOORDE

Adresse
JAN VAN HESESTRAAT 5 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande