DOKTER RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.848.060

Publication

04/04/2014
ÿþVoorbehoude

aan het Belgisch iStaatsbla

111111!11.1111111111111111111

Fend Word 11.1

.1111111MMIIMP9111

25. 03. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

081.814K___

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0463.848.060

Benaming

(voluit) : DR. RENIER L., NEUROPSYCHIATRIE

(Verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8870 IZEGEM, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 77 (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, te Moorsele (Wevelgem), op achtentwintig februari tweeduizend en veertien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 7 MAART 2014 bladen, vier verzendingen geen boek 206 blad 4 vak 17 ontvangen VIJFTIG EURO (E50) De EA inspecteur ai. (getekend) VERVUST K", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heelt

- kennis te nemen van de beslissing genomen door de enige vennoot optredend in de hoedanigheid van bijzondere algemene vergadering de dato achtentwintig december tweeduizend en dertien, tot de toekenning van een tussentijds dividend met betaalbaarstelling, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, ten belope van een bruto-bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 E), na aftrek van de verschuldigde roerende voorheffing ad tien procent (10%), bedragende netto éénentachtigduizend euro (81,000,00 E), met mogelijkheid om individueel en vrijwillig de schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurd netto-dividend niet te ontvangen in geld, maar zonder verwijl in te brengen in het kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen.

Kennis te nemen van de individuele en vrijwillige beslissing van de enige vennoot-Inbrenger om de schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde netto-dividend van éénentachtigduizend euro (81,000,00 ¬ ) zonder verwijl in te brengen in het kapitaal.

- de voorzitter te ontslaan, wegens grondige voorafgaande kennisname, van voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder aangaande het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in ' nature en de kapitaalverhoging, en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte' vergoeding.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zevenentwintig januari tweeduizend en veertien,: opgesteld door "BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA", te Roeselare, luidt letterlijk als volgt

"5. BESLUIT

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA DR. RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DR. RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE zal vekregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 81.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 81.000,00 EUR..

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het' uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.260 aandelen van de BVBA DR. RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij Tiët 8efgisch Staatsblad - 04/04/2614 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DR. RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 27 januari 2014

BDO Bedrijfsrevioren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEVVALLE",

De vergadering heeft beide verslagen integraal goedgekeurd.

- het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura, ingevolge de individuele beslissing van de enige vennoot-inbrenger, om de ontstane schuldvordering lastens de vennootschap van het toegekende netto-dividend van éénentachtigduizend euro (81,000,00 ¬ ), zonder verwijl in te brengen in het kapitaal, ais volgt:

De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van éénendertigduizend tweehonderd achtenveertig euro (31.248,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) op negenenveertigduizend achthonderd achtenveertig euro (49.848,00 E), door inbreng in natura van voormelde schuldvordering van het toegekend netto-dividend van éénentachtigduizend euro (81.000,00 E), dewelke de enige vennoot Heer Luc Renier, voornoemd, lastens de vennootschap bezit, mits uitgifte van duizend tweehonderd zestig (1.260) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf huidig boekjaar pro rata temporis, tegen de globale ore van éénentachtigduizend euro (81.000,00 E), inbegrepen een globale uitgiftepremie van negenenveertigduizend zevenhonderd tweeënvijftig euro (49.752,00 E).

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden duizend tweehonderd zestig (1.260) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, uitgegeven aan de globale prijs van éénentachtigduizend euro (81,000,00 E), inbegrepen een globale uitgiftepremie van negenenveertigduizend zevenhonderd tweeënvijftig euro (49.752,00 E), toegekend aan de enige aandeelhouder, Heer Luc RENIER, voornoemd, die aanvaardt.

Deze duizend tweehonderd zestig (1.260) nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen, en zullen in de winsten delen vanaf huidig boekjaar, pro rata temporis.

Vervolgens heeft de vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negenenveertigduizend zevenhonderd tweeënvijftig euro (49.752,00 E), om het te brengen van negenenveertigduizend achthonderd achtenveertig euro (49.848,00 ¬ ) op negenennegentigduizend zeshonderd euro (99.600,00 E), door incorporatie van de bij voormelde inbreng in nature ontstane globale uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen.

- vast te stellen dat bovengemelde kapitaalverhogingen werkelijk verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal werkelijk gebracht werd op negenennegentigduizend zeshonderd euro (99.600,00 E), vertegenwoordigd door ln het totaal tweeduizend en tien (2.010) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend en tiende (1/2.010de) van het maatschappelijk kapitaal,

De vergadering heeft vervolgens beslist artikel vijf der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenennegentigduizend zeshonderd euro (99.600,00 E) en is verdeeld in tweeduizend en tien (2.010) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Deze aandelen kunnen slechts overgedragen worden aan geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren.".,

- artikel twintig der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Artikel 20

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid ; van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

; De benoeming van de vereffenaars moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heen tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,".

- aan de zaakvoerder aile machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit te voeren en tot coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor.

tiehouden

an het

Belgisch

r Staatsblad

-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, verslag zaakvoerder, revisoraal verslag en gecoördineerde tekst der statuten.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 15.10.2013 13631-0330-015
21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 14.09.2012 12565-0073-017
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 31.08.2011 11519-0441-016
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 27.08.2010 10457-0462-017
17/08/2009 : KOT000646
20/08/2008 : KOT000646
29/08/2007 : KOT000646
18/08/2006 : KOT000646
13/06/2005 : KOT000646
08/07/2004 : KOT000646
25/11/2003 : KOT000646
03/07/2003 : KOT000646
25/12/2001 : KOT000646
04/07/2001 : KOT000646
06/01/1999 : KOT000646
14/08/1998 : KOT646

Coordonnées
DOKTER RENIER L. NEUROPSYCHIATRIE

Adresse
BURGEMEESTER VANDENBOGAERDELAAN 77 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande