DOKTER SANDRINE REYNAERT DERMATOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SANDRINE REYNAERT DERMATOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.537.994

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 19.03.2014 14068-0261-012
30/04/2013
ÿþ tMod Word 11.1

L71,.5 I3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0502537994

Benaming

(voluit) : DOKTER SANDRINE REYNAERT DERMATOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Nolfstraat 12, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG (art. 220 en 222 Wetb.Venn)

neerlegging van :

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 21/01/2013

- het verslag van dhr. Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor gevestigd re 8870 Izegem, l3aronstraat 88.

Sandrine Reynaert,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

g1110

50

II

NEERGELEGD

18. 04. 2013

RECHTB tcb h' OK HANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2013
ÿþb

r.

Mod wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

titLGE NEERGELEGD

2013

~2, 01. 2013

AATSBLAi_...p ' .~.

nEi3~~~ ~Î~~ ~ HANDEt,

Ondememingsnr: 050,9 . S3 " r331

Benaming

(voluit) : DOKTER SANDRINE REYNAERT DERMATOLOOG

{verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Burgemeester Nolfstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Stan Devos te Zwevegem op 27 december 2012 dat de vennootschap "Dokter Sandrine Reynaert Dermatoloog" werd opgericht met de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8500 Kortrijk, Burgemeester Nolfstraat 12.

Ze bestaat voor onbepaalde duur en werd opgericht door Reynaert Sandrine Mady Blanche, geboren te' Leuven op 4 november 1975, wonende te 8500 Kortrijk, Burgemeester Nolfstraat 12, met een geplaatst; maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent dat op de honderd (100) aandelen door haar in geld wordt ingeschreven: en dat het kapitaal voor twee derde delen (213de) is volgestort, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 1 12.400,00).

Voornoemd bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) is bij storting gedeponeerd op een - bijzondere rekening, nummer 751-2062761-96, bij AXA Bank Europe, op naam van de vennootschap in; oprichting, zoals blijkt uit een attest dat werd afgeleverd door de genoemde bankinstelling.

Een bewijs van die deponering werd aan de notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het', dossier.

Uittreksel uit de statuten :

Artikel 1 ; Naam.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam;

" "Dokter Sandrine Reynaert Dermatoloog".

" Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Burgemeester Nolfstraat 12.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het' tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar; gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring; samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen; rekening, als in naam en voor rekening van derden:

De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de dermatologie door haar artsen-venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde der Artsen zijn ingeschreven en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap; ° uitoefenen, rekening houdend met de voorschriften van de medische plichtenleer.

Dit omvat:

-het beheren van een diagnosecentrum, de aan- en verkoop, het huren en verhuren van gebouwen en, materieel, het ter beschikking stellen aan de artsen die in het kader van de vennootschap werken van medisch; materiaal en alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde discipline; in het kort alle materiële voorwaarden scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen;

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

-het organiseren van lessen, opleidingen, symposia en congressen in verband met de dermatologie en, aanverwante disciplines;

-het aanschaffen van geneeskundige apparatuur, dienstig voor het doel, het aanwerven van ondergeschikt, en paramedisch personeel, die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

-het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in, voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; '

Op de laatste Dlz. van tik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

I111111wu1u~~~~uuw~w

1 16657*

18 -01 BELGISCH S

y -het ondernemen van alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met uitzondering van het afsluiten van overeenkomsten die artsen volgens de medische plichtenleer niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge -het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-vennoten;

-zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, een bestemming te geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen.

De eigenlijke geneeskunde zal door de vennoten worden uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven worden door de vennootschap vereffend.

De professionele aansprakelijkheid van de arts is onbeperkt. Alle opgelopen veroordelingen (disciplinair, burgerlijk, strafrechtelijk of administratief) met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening moeten aan de andere vennoten gemeld worden, Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts, dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 : Kapitaal,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het bedrag van het kapitaal volstort zijn ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00). Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van twintig ten honderd (20 %) zijn gestort (artikel 223 Wetboek van vennootschappen.).

Artikel 14 ; Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds docr haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder; mevrouw Reynaert Sandrine, wonende te 8500 Kortrijk, Burgemeester Nolfstraat 12.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Artikel 16 : Bestuur.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 18 ; Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische (rechts)handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Artikel 19 ; Aansprakelijkheid.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 20 ; Tegenstrijdig belang.

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, za! hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

Artikel 22 : Jaarvergadering.

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om 17.00 uur, Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

Artikel 23 : Oproeping,

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 24 : Buitengewone Algemene Vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 25 : Plaats.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 28 : Stemrecht  Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 29: Schorsing van het stemrecht Vruchtgebruik.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzicht van de vennootschap ais eigenaar van de aandelen wordt aangeduid, De uitoefening van de rechten aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Artikel 32 : Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar,

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 33.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering. Artikel 34.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed,

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder,

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissarisrevisor, indien van toepassing).

Artikel 35.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 39 : Benoeming van vereffenaar(s).

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

P

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 40 : Verdeling.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

overeenkomstig artikel 184, § 5 Wetboek van Vennootschappen:

- er is geen vereffenaar aangeduid;

- er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva;

- alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd '

en besluiten met eenparigheid van stemmen.

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

111. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart 2014 om 17.00 uur. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot dertig september 2013.

2) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

3) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan 'Alaska Kortrijk-leper cvba', te 8510 Kortrijk, Engelse Wandeling 76 of haar afgevaardigde cm alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondememingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft aile latere wijzigingen.

5) De comparant verklaart dat verbintenissen of handelingen gesteld door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap véôr heden dienen overgenomen te worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, sinds 1 juli 2012.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs)

Bijlage: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER SANDRINE REYNAERT DERMATOLOOG

Adresse
BURGEMEESTER NOLFSTRAAT 12 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande