DOKTER SCHELSTRAETE BJORN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SCHELSTRAETE BJORN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.305.617

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0313-014
08/01/2014
ÿþr'` w

.

111111111111181111/1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE DELLE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGO (AFDELING BRUGGE)

Op: 2 0 DEC. 2013:

De grlffler.

Griffie

K.-

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0898.305.617

Benaming (voiutt) : Dokter Schelstraete Boen

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Hoogweg 9/E

8750 Wingene

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering:

KAPITAALVERHOGING  STATUTEN WIJZIGING

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te Wingene, op 17 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten,' navolgende beslissingen heeft genomen:

1. Uitkering van een globaal 'tussentijds' dividend ad acht en negentigduizend, achthonderd acht en tachtig euro negen en tachtig eurocent (¬ 98.888,89), teneinde de enige vennoot de mogelijkheid te stellen, al dan niet  geheel of gedeeltelijk - deel te nemen aan de kapitaalverhoging; in het kader van artikel 53718 lid WIB 1992,

2. Onherroepelijke en onvoorwaardelijke beslissing door de enige vennoot om het ontvangen' netto-dividend, na inhouding van de 10% roerende voorheffing integraal en onmiddellijk aan te; wenden voor een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 1e lid WIB 1992.

1. 3. Verslag door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, BTW BE; ii 0446.426.860, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, vertegenwoordigd door de "BV BVBA Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, aangewezen door het! bestuursorgaan, overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen, over de hierna beschreven; inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte! vergoeding.

Verslag door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen, over de; hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding; In voormeld verslag wordt, in voorkomend geval, tevens gemeld waarom er; afgeweken wordt van de conclusies van de bedrijfsrevisor.

Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van: de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV BVBA DOKTER! SCHELSTRAETE BJCRN door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan

de heer BjOrn SCHELSTRAETE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de'

inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat "

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het;

bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering; van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en. duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende; voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met waarschijnlijke latende meerwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap, noch met het tussentijds resultaat van het lopend boekjaar. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 181 nieuw

te creëren en vit fe geven aandelen van de BV BVBA DOKTER SCHELSTRAETE BJORN met een fractiewaarde van 100,00 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 70.900,00 EUR. De toekenning van voormelde vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit hef toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 16 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,"

Eerste kapitaalverhoging met achttienduizend honderd euro (¬ 18,100,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) op zes en dertigduizend zevenhonderd euro (¬ 36.700,00) door inbreng in natura en mits creatie en uitgifte van honderd één en tachtig (181) aandelen van dezelfde aard, zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen, en in de winsten of verliezen zullen delen vanaf hun creatie.

Beslissing om de nieuwe aandelen uit te geven tegen de fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) voor alle honderd één en tachtig (181) aandelen samen, welk bedrag wordt verhoogd met een globale uitgiftepremie vastgesteld op zeventigduizend negenhonderd euro (¬ 70.900), derwijze dat de globale uitgifteprijs van alle honderd één en tachtig (181) aandelen samen, is vastgesteld op negen en tachtigduizend euro (¬ 89.000,00), hetzij het globaal bedrag waarmee de vennoten individueel beslist hebben deel te nemen aan de kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 late lid WIB.

Beslissing om het deel kapitaal te boeken op de kapitaalrekening en de uitgiftepremie te boeken op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

inschrijving op alle honderd één en tachtig (181) aandelen van de kapitaalverhoging door de heer Schelstraete Bjnrn, door inbreng van de schuldvordering die hij op de vennootschap heeft, tengevolge van hoger vermelde dividendenuitkering, en dit ten belope van negen en tachtigduizend euro (E 89.000,00), zoals dit nader wordt omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013, waarvan achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) te boeken op de rubriek `kapitaal' en zeventigduizend negenhonderd euro (¬ 70.900,00) te boeken op de rubriek 'uitgiftepremie'.

Beslissing om de nieuwe aandelen aan de inschrijver toe te kennen in de verhouding als hiervoor gezegd.

Uitdrukkelijke bevestiging dat de nieuw uitgegeven aandelen, van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten hebben als bestaande aandelen, en in de winsten of verliezen zulle delen te rekenen vanaf hun creatie.

4. Tweede kapitaalverhoging ten belope van het globale bedrag van de uitgiftepremie ad zeventigduizend negenhonderd euro (E 70.900,00) om het kapitaal te brengen van zes en dertigduizend zevenhonderd euro (¬ 36.700,00) op honderd en zevenduizend zeshonderd euro (¬ 107.600,00) en dit door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

5. Vaststelling van a) de verwezenlijking en b) de volledige volstorting van de kapitaalverhoging, met het volledige bedrag van - het in het kader van artikel 537 WIB - uitgekeerde tussentijdse netto-dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot

inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Naam en hoedanigheid:

Notaris Véronique De Schepper te Wingene.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie proces-verbaal

- ontledend uittreksel proces-verbaal

- coordinatie van de statuten

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

i1

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0108-014
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12247-0007-012
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 01.07.2011 11264-0210-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 28.06.2010 10229-0429-013
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 08.07.2009 09381-0352-012
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 28.06.2016 16236-0062-013

Coordonnées
DOKTER SCHELSTRAETE BJORN

Adresse
HOOGWEG 9E 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande