DOKTER STAELENS JOOST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER STAELENS JOOST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.402.701

Publication

02/07/2014
ÿþ Mod Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0447.402.701

Benaming

(voluit) : DOKTER JOOST STAELENS

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Menen (Lauwe), Larstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhogingen

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 2 juni 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

1/De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 mei 2014 tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van honderd vierennegentigduizend euro (194.000,00 EUR) te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van 10 procent, zijnde negentienduizend vierhonderd euro (19.400,00 EUR) in totaal dus honderd vierenzeventigduizend zeshonderd euro (174.600,00 EUR) netto dividend, in het kader van artikel 537 WIB92.

2/De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de revisor. Dit verslag besluit als volgt:

*7. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

" De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 19 mei 2014 van de heer Joost

STAELENS ad 174.600,00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

'De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op honderd vierenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 174.600,00 ) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van E 174.600,00. De inbreng wordt vergoed met 750 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met 400,00 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 21 mei 2014

(getekend)

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT'

vertegenwoordigd door

Jacky GOD EF ROI DT"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITE

25 -0

BELGISCH

NEERGELEGD

JUNI 201q

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent afd. KORTRIJK

be

a

BE

Sta

UR SELCc

3- 20111

1 !!1,111i1,111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4,

3/De vergadering beslist om een eerste kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen met

à vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) om het van vijftigduizend au.° (50.000,00 EUR) te brengen naar honderdduizend euro (100.000,00 EUR) door creatie van 750 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

De nieuwe aandelen zullen onmiddellijk onderschreven worden, door inbreng in natura, zoals hierna bepaald, voor de prijs van de fractiewaarde van 66,66 euro afgerond per aandeel, vermeerderd met een globale uitgiftepremie van honderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (124.600,00 EUR).

Deze nieuwe aandelen worden bij de onderschrijving volledig volstort, inclusief de uitgiftepremie.

4/De vennoot-inbrenger verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en verklaart te willen inbrengen:

-negentig procent van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd vierenzeventigduizend zeshonderd euro (174.600,00 EUR).

6/De vergadering beslist dienvolgens dat de 750 nieuwe aandelen, volledig volgestort, toegekend worden aan de heer Joost Staelens als vergoeding voor de inbreng van de hierboven beschreven bestanddelen.

VERKLARING

De comparant verklaart te weten dat de lidmaatschapsrechten van voormelde aandelen toekomen aan hem als eigen goed bij toepassing van artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek maar dat de vernnogenswaarde ervan toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

6/De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij honderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (124.600,00 EUR) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen, ten behoeve van derden werd vastgesteld en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

7/De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de eerste kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) naar honderdduizend euro (100.000,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 1.500 aandelen, zonder nominale waarde.

8/De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd

verwezenlijkt krachtens beslissing hierboven en beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) tot tweehonderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (224.600,00 EUR) door volledige incorporatie van de rekening "Uitgiftepremies" ten bedrage van honderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (124.600,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

9/De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) op tweehonderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (224.600,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 1.500 aandelen, zonder nominale waarde.

10/De vergadering beslist om het kapitaal een laatste maal te verhogen met vierhonderd euro (400,00 EUR) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (224.600,00 EUR) op tweehonderd vijfentwintigduizend euro (226.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat kapitaalverhcging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

11/De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van tweehonderd vierentwintigduizend zeshonderd euro (224.600,00 EUR) op tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 1.500 aandelen, zonder nominale waarde.

12/Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering het artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijke kapitaal bedraagt tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR). Flet is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

13/De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aire machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan de BVBA Fidevan, te 8660 Wevelgem, Kloosterstraat 12, evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog nood-lzake-tikike of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admi-inis-itra-ttie, de Belasting over de Toege-'voegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' Izehaden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- afschrift akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2013 : KOT000412
13/02/2012 : KOT000412
23/02/2011 : KOT000412
09/02/2010 : KOT000412
13/02/2009 : KOT000412
19/02/2008 : KOT000412
29/01/2007 : KOT000412
24/03/2006 : KOT000412
16/01/2006 : KOT000412
17/01/2005 : KOT000412
01/06/2004 : KOT000412
09/01/2004 : KOT000412
10/03/2003 : KOT000412
05/02/2002 : KOT000412
19/01/2001 : KOT000412
21/01/2000 : KOT000412
26/01/1999 : KOT000412
22/12/2015 : KOT000412
20/01/1998 : KOT412
07/04/1995 : KOT412
19/06/2018 : KOT000412

Coordonnées
DOKTER STAELENS JOOST

Adresse
LARSTRAAT 28 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande