DOKTER STIJN SCHEPERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER STIJN SCHEPERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.838.649

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300068*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507838649

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DOKTER STIJN SCHEPERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge op 30 december 2014, te registreren, dat er door de Heer Schepers, Stijn Henriette Louis, geboren te Tongeren op twaalf december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8490 Jabbeke, Caverstraat 12 bus V1A4, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: DOKTER STIJN SCHEPERS.

ZETEL: 8490 Jabbeke, Caverstraat 12 bus V1A4.

DUUR: onbepaalde tijd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de genees-, heel- en verloskunde en meer in het bijzonder de vaatheelkunde, de vaatchirurgie en de algemene chirurgie, in naam en voor rekening van de vennootschap, volgens de regels van de geneeskundige plichtenleer, in het bijzonder betreffende het beroepsgeheim, door vennoten-geneesheren die op de Lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap uitoefenen;

- het beheren van een praktijk inzake genees-, heel- en verloskunde en meer in het bijzonder de vaatheelkunde, de vaatchirurgie en de algemene chirurgie, inclusief: de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van geneesheren die in het kader van de vennootschap werken en van paramedisch personeel dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat, het ter beschikking stellen van medisch materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines;

- het inrichten van algemene diensten en medische secretariaten in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde disciplines;

- het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de geneeskunde in het algemeen en met de vaatheelkunde, de vaatchirurgie en de algemene chirurgie in het bijzonder; - het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de geneeskunde in het algemeen en met de vaatheelkunde, de vaatchirurgie en de algemene chirurgie in het bijzonder op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia;

- het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

De feitelijke genees-, heel- en verloskunde zal enkel door de geneesheer-vennoten uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap. De geneesheer-vennoten blijven onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. Zij blijven eveneens, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk tegenover de patiënten die door hen behandeld worden.

De geneesheer-vennoten dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten, terwijl ook de aansprakelijkheid van de vennootschap moet verzekerd worden.

Onderwerp akte :

Caverstraat 12 Bus V1A4 8490 Jabbeke

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap ontvangt rechtstreeks en int voor eigen rekening alle honoraria voor de hierboven vermelde prestaties.

De vennootschap zal in het algemeen en in het binnenland alle handelingen van financiële, roerende of onroerende aard mogen verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel of die het bereiken van haar doel geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag deelnemen in andere instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht met een gelijkaardig doel, hetzij door inschrijving, deelneming, aankoop, optie of door eender welk ander middel.

De vennootschap zal echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke geneesheren deontologisch niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden.

Zonder haar burgerlijk karakter aan te tasten, mag de vennootschap voor eigen rekening haar financiële overschotten investeren of beleggen in:

- onroerende goederen, door aankoop, bouwen, ombouwen en verbouwen, verkopen, verhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium of in het kader van de bezoldiging van haar zaakvoerders;

- roerende goederen, door verwerven, verfraaien en restaureren, verkopen, verhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

- financiële beleggingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheren en uitbouwen van haar patrimonium.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen of kredieten. Tevens is het de vennootschap toegestaan aan haar eigen vennoten leningen toe te staan van uit haar eigen roerend patrimonium of hen, in het kader van haar bezoldigingsbeleid, kosteloos of ten bezwarende titel het gebruiksrecht van een (al of niet gemeubeld) onroerend goed van de vennootschap toe te kennen.

KAPITAAL: Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/ honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De Heer Schepers Stijn, voornoemd, heeft verklaard een inbreng te doen in geld ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen werden toegekend.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE62 0017 4526 8961 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis NV geopend ten name van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER STIJN SCHEPERS in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 december 2014 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. Indien er meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren worden benoemd, is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar. Het mandaat is hernieuwbaar. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zestien. VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker. In een medische professionele vennootschap dient de vruchtgebruiker een arts te zijn die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden. BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend en vijftien. De feitelijke activiteiten in naam en voor rekening van de vennootschap zullen evenwel aanvangen op één januari tweeduizend en vijftien.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat. WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Bij ontbinding van de vennootschap dient men beroep te doen op geneesheren voor de afhandeling van de zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMING: De oprichter benoemt voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de vennootschap: de Heer Schepers Stijn, voornoemd. Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is bezoldigd. VOLMACHT: De oprichter stelt als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal Bureau Dirk Valcke, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 128, ondernemingsnummer 0879.959.551 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij een erkend sociaal verzekeringsfonds en bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
DOKTER STIJN SCHEPERS

Adresse
CAVERSTRAAT 12, BUS V1A4 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande