DOKTER T. LANDUYT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER T. LANDUYT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.353.463

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 22.01.2014 14015-0211-012
17/01/2014
ÿþmod 11.1

11 111(1,111111

19018

Vc behc aar Belç Staal

S.d

Ondernerningsnr : 0441.353.463

Benaming (voluit) : DOKTER T. LANDUYT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nentsigeeete ie ittit disij tets

rechtbank van kooi h nd.I

Brugge -"p

eling te Oog

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaistraat 10

8470 Gistel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 19 december 2013 voor geassocieerd notaris Karlos' Dewagtere, lid van de maatschap « Van Hoestenberghe & Dewagtere » , Geregistreerd te Brugge, 2dB kantoor Bevoegd voor REGISTRATIE vijf bladen een verzending op 27-12-2013 boek 279 blad 97 vak 12 ontvangen vijftig euro (50,00) Adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. BILLIAU,

dat de buitengewone algemene vergadering onder andere volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrilfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor Sven VansteelanU kantoorhoudende te Aalst, Keizersplein 40A-bus 4 hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de; hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Dokter T. Landuyt met zetel te Kaaistraat 10, 8470 Gistel, RPR Oostende 0441.353.463, bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering;' ten bedrage van bruto 1.200.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537" van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale; inbrengwaarde bijgevolg 1.080.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door een toename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de BVBA Dokter I. Landuyt evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 1.162.000,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 3.300 aandelen. indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot" ' niet voor het volle bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig cie normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

> dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichfing. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van', de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Aalst, 13 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voorbehouden

aan tiet Belgisch $taatsblad

Bijlagen bij hëtBelgischStaâtIbTád - I7TOI12OI4 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

BVBA Auditas - DBW

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerder :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging versiagen :

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kaoitaalverhogirlq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen en tachtigduizend euro (1.080.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van tweeëntachtigduizend euro (82.000,00 EUR) op één miljoen honderd tweeënzestigduizend euro (1,162.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Inbreng

De heer Antoon Landuyt, te Gistel, Kaaistraat 10, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op één miljoen en tachtigduizend euro (1.080.000,00 EUR) beliep en die op heden nog apenstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 18/11/2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op één miljoen en tachtig duizend euro (1.080.000,00 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

In casu behoort de totaliteit van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de BV ovv BVBA DOKTER T. LANDUYT, voornoemd, toe aan de heer Antoon Landuyt, voornoemd. Bijgevolg is de aandelenverhouding identiek aan de inbrengverhouding, vermits de inbrenger de enige vennoot is én hij tevens als enige de inbreng in natura onderschrijft.

Aangezien dus geen nieuwe aandelen worden toegekend, bestaat de tegenprestatie uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal uiteraard overeenstemmen met de totale inbrengwaarde van de inbrengen. Bijgevolg zal de tegenprestatie in overeenstemming zijn met de inbrengwaarde.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dewelke overeenstemt met de totale inbrengwaarde van de inbrengen.

TWEEDE BESLUIT : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen honderd tweeënzestig duizend euro (1.162.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd (3.300) aandelen.

DERDE BESLUIT : AANPASSING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal.

Bijgevolg luidt het nieuwe artikel vijf van de statuten letterlijk als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd tweeënzestigduizend euro (1.162.000,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd (3.300) aandelen, zonder nominale waarde en is volledig onderschreven."

VIERDE BESLUIT: DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

De vergadering beslist om volgende aanpassingen aan te brengen aan de statuten;

ARTIKEL 7 WORDT VERVANGEN DOOR ONDERSTAANDE TEKST:

"Overdracht van aandelen onder de levenden

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale

raad van de Orde der geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of '

zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen is aanvaard. Indien dit niet'

het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding,

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale

vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectievelijke

activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de

provinciale raad van de Orde der geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

modS1.1

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgaan cp artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te kopen of van hun weigering af te zien.

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of de rechte neerdalende lijn van de overdrager.

De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

De overpang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald In onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan " de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd. De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de enige vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, verdeling of , veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten."

BIJ ARTIKEL 11 WORDT VOLGENDE TEKST TOEGEVOEGD ONDER EEN PUNT 3:

"3. Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap."

BIJ ARTIKEL 12 WORDT VOLGENDE TEKST TOEGEVOEGD:

"De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk

" verantwoordelijk blijven."

BIJ ARTIKEL 13 WORDT VOLGENDE TEKST TOEGEVOEGD:

"Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening."

BIJ ARTIKEL 15 WORDT VOLGENDE TEKST TOEGEVOEGD:

"Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed."

ARTIKEL 23 WORDT VERVANGEN DOOR VOLGENDE TEKST:

'Benoeming van vereffenaar  verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of : homoicgeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, ' opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maan van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffeningen afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet ' betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan' het Belgisch Staatsblad

,

v

Voorbehouden ban fret Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten, nota met de historiek van de vennootschap, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 06.01.2015 15009-0094-012
04/02/2013 : OOT000082
30/01/2012 : OOT000082
02/02/2011 : OOT000082
01/02/2010 : OOT000082
22/01/2009 : OOT000082
31/01/2008 : OOT000082
02/02/2007 : OOT000082
18/01/2006 : OOT000082
14/01/2005 : OOT000082
28/12/2004 : OOT000082
07/05/2004 : OOT000082
22/03/2004 : OOT000082
06/01/2004 : OOT000082
11/02/2003 : OOT000082
22/01/2002 : OOT000082
02/02/2000 : OOT000082
26/01/1999 : OOT000082
01/01/1997 : OOT82
01/01/1995 : OOT82
01/01/1993 : OOT82
19/09/1992 : OOT82
21/07/1992 : OOT82
01/01/1992 : OOT82
11/09/1991 : OOT82

Coordonnées
DOKTER T. LANDUYT

Adresse
KAAISTRAAT 10 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande