DOKTER VANDENBERGHE KATHY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANDENBERGHE KATHY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.196.851

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 14.07.2014, NGL 17.07.2014 14318-0001-012
08/09/2014
ÿþ mocl11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank Koophandel

14

Gent Afdeliffli8stende

1111111111111fflitilar

Onclernemingsnr : 0875.196.851

Benaming (voluit): DOKTER VANDENBERGHE KATHY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Moubekestraat 38

8211 Zedelgem (Aartrijke)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 20 augustus 2014 neergelegd op de rechtbank van koophandel voor registratie, heeft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VANDENBERGHE KATHY" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering verklaart kennis te hebben van:

a. het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 11 augustus 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de, ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is gevoegd een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 18 juli 2014.

b. het verslag van de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven en waarvan de conclusie luidt als volgt:

1. "BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:'

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, stelde de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Vandenberghe Kathy" een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 18 juli 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van' 422,883,92 EUR en een netto-actief van 422.883,92 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele non-rien, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Wij dienen tevens op te merken dat geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de fiscale administratie.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Vandenberghe Kathy" en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

opgesteld te Kortrijk,

Op 18 augustus 2014,

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen zat samen met het afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VANDENBERGHE KATHY" vanaf heden te ontbinden. De vennootschap werd voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door haar zaakvoerder. De zaakvoerder verklaart tevens dat er geen andere openstaande schulden of rechtsgedingen hangende zijn, dan diegene opgenomen in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

.. _ _ _ ........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

DERD艃biIIIT- -

Er wordt voor zoveel als nodig en nuttig verzaakt aan de termijn en oproepingsformaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de vennoot verklaart voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening

De vergadering stelt vast dat aile vennoten aanwezig zijn en dat de vennootschap geen uitstaande passiva meer heeft. Bijgevolg dient de vennootschap als vereffend te worden beschouwd en dient er niet te worden overgegaan tot de benoeming van de vereffenaar.

De verinoot verklaart dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij haar weten aile passiva werden aangezuiverd uitgezonderd de schuldvorderingen die zijzelf ten aanzien van de vennootschap bezit, dat de activa reeds door haar werden overgenomen of overgenomen zullen worden.

Zij verbindt er zich wel onvoorwaardelijk toe alle eventuele nog niet gekende passiva voor haar rekening te nemen. De vennoot is aldus gesubrogeerd in alle rechten en verbintenissen van de ontbonden vennootschap. " Ten gevolge van de overname van het vermogen, is de vereffening van de vennootschap zonder voorwerp geworden en wordt de sluiting bijgevolg afgesloten. Voor zoveel als nog nodig beslist de vergadering tot de sluiting van de vereffening

De huidige sluiting van de vereffening maakt een definitief einde aan de juridische persoon van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VANDENBERGHE KATHY"

Zodoende worden de goederen die toebehoren aan de vennootschap op het ogenblik van de sluiting van de vereffening, automatisch en diengevolge uit kracht van de wet, eigendom van de voornoemde vennoot. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden. De boeken en bescheiden van de: vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden op volgend adres: 8211 Zedelgem (Aartrijke), MoubeKestraat 38. De comparante verbindt er zich toe om het genoemde aandelenregister van de: vennootschap te vernietigen binnen de acht dagen vanaf heden.

VIERD BESLUIT

De vergadering verleent mevrouw Vandenberghe Kathy, voornoemd, ontslag voor haar functie als zaakvoerder, van de vennootschap.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door haar tot op heden waargenomen bestuur. VIJFD BESLUIT : VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan mevrouw Vandenberghe Kathy, voornoemd, tot uitvoering van de genomen besluiten.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de medewerkers van boekhoudkantoor Crombez, kantoorhoudende te 8820 Torhout, Zuidstraat 44 met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een Ondernemingsloket, de BTW-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen.

Onroerend goed

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van:

1/ de onverdeelde helft in voile eigendom in het hierna vernield onroerend goed:

GEMEeNTE DE HAAN - tweede afdeling (voorheen Vlissegem)

Een woonhuis op en met grond gelegen te De Haan, Baron Van Caloenlaan nummer 31, gekadastreerd in de sectie A, volgens titel en kadaster nummer 4/Z14, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van één are tweeënveertig centiare (Ola 42ca).

2/ de blote eigendom van het hierna vermeld onroerend goed:

STAD TORH OUT eerste afdeling

In een appartements- en garagegebouw met afhankelijkheden en erve, genaamd de Residentie BURG, gelegen aan de Burg 4-6-8-10, gekadastreerd in de sectie K, volgens titel nummers 204/G, 203/H, 203/K en 202/E en: volgens kadaster nummer 202/K, voor een inhoudsgrootte van zes aren drieënzeventig centiaren (6a 73ca).

1. Het appartement met duplex genummerd "A.9" (Burg-Midden) in de dakverdieping, begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- Dakverdieping 1: de inkomdeur, de inkomhal met vestiaire en een toilet; een zithoek met toegang tot een balkon gelegen aan de voorzijde van het appartementsgebouw; een eethoek met toegang tot een balkon, en een keuken met een berging gelegen aan de achterzijde van het appartementsgebouw; de trap met trap penzaal naar de dakverdieping 2;

- Dakverdieping 2: een nachthail en een toilet; een badkamer met ligbad, douche en twee lavabo's, en een eerste slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartementsgebouw; een tweede slaapkamer en een berging gelegen aan de voorzijde van het appartementsgebouw.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd en zes / duizend vijfhonderdsten (106/1.500sten) in de gemeenschappelijke delen van het

appartements- en garagegebouw, waarin begrepen de aandelen in de grond.

2. De enkele garage genummerd "G.1" in de kelderverdieping (gelegen aan de achterzijde van het appartements- en garagegebouw), begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelve met haar toegangspoort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twaalf / duizend vijfhonderdsten (12/1.500sten) in de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw, waarin begrepen de aandelen in de grond.

Zoals de goederen verder zijn beschreven in de basisakte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op 14 februari 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 13 maart daarna, onder formaliteit 62-T-13/03/2002-03151 en in de wijzigende basisakte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op 29 februari 2008, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 25 maart daarna, onder formaliteit 62-T-25/03/2008-04660.

Oorsprong van eigendom

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

moei 11,1



" -"

Toewilzing

De vergadering beslist dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap de onverdeelde helft van voormeld onroerend goed sub één en de blote eigendom van voomneld onroerend goed sub twee wordt toegewezen aan de voormelde vennoot, mevrouw Vandenberghe Kathy, voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 20/08/2014

-verslag van de zaakvoerder,

-verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

 .Voor-behotden aan het Belgisch Staatsblad

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 20.12.2013 13694-0373-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 07.01.2013 13003-0201-011
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 06.02.2012 12029-0283-011
30/06/2011
ÿþMoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va! n dea t e tar,~t3D TER O>

I rare grrukft.W vdik7 $é11?PR d' 1 " .

iwumu~~~~~ui~wu~

" 11098299

b

E

3t

era

Luik $

2 0 MM 2011

VEURNE

Gefle__ _____

Ondernemingsnr : 0875.196.851

Benaming

(voluit) : Dokter Vandenberghe Kathy

Rechtsvorm : Burg. Venn. ovv besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franslaan 5 bus 0101 8620 Nieuwpoort Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 01/05(2011

De vergadering aanvaardt de wijziging van zetel vanaf 01/05(2011 naar: Moubekestraat 38 te 8211 Aartrijke.

Vandenberghe Kathy

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

..._.. _. P (1n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 22.12.2010 10637-0549-010
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 04.01.2010 10005-0161-011
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 07.12.2008, NGL 18.12.2008 08854-0331-011
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 03.01.2008 08001-0127-011
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 07.12.2006, NGL 02.01.2007 07002-0868-012

Coordonnées
DOKTER VANDENBERGHE KATHY

Adresse
MOUBEKESTRAAT 38 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande