DOKTER VANDER STICHELE EMMANUEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANDER STICHELE EMMANUEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.580.206

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 20.12.2013 13694-0376-011
18/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voos behouw

aan h Belgis Staatst.

meollon

0 9 OKT. 2013

Ondernemingsnr : 0842.580.206

Benaming (voluit) : Dokter Vander Stichele Emmanuël

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8840 Staden, leperstraat 29

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notarisij Stefaan Buylaert te Torhout op 26 september 2013, geregistreerd op het kantoor der registratie Torhout op 011 ' okt 2013 boek 671 blad 30 vak 15 twee bladen, geen renvooien. Ontvangen : vijftig Euro (¬ 50,00) Dei; Eerstaanwezend Inspecteur (get.) M. DE MEULENAERE, heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm vang een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Vander Stichele Emmanuël" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

In navolging van de beslissing bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 maart 2013 onder nummer 13038572, bevestigt de algemene vergadering dat de zetel sinds 16 december 2012 werd verplaatst naar 8840 Staden, leperstraat 29, en besluit de algemene vergadering dat het eerste lid van artikel 2 ;', . voortaan luidt als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8840 Staden, lepelstraat 29."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt akte van het volgende : elke vennoot doet individueel afstand van het voorkeurrecht dat hem of haar toekomt volgens art. 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

;; De algemene vergadering besluit tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met zeventigduizend euro (¬ ;', i; 70.000,00) om het te brengen op achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 88.600,00). De kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd door een inbreng in speciën door de heer Emmanuël Vander Stichele, voornoemd, van': zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) door creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

;i Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap bij de NV Bank J.Van ij Breda &C°. Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 25 september 2013. Als vergelding voor deze inbreng zullen, door creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, welke zullen genieten =i van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, zevenhonderd (700) aandelen toegekend worden aan voormelde heer Emmanuël Vander Stichele, voornoemd.

Elk aandeel werd volledig betaald, zodat het gehele kapitaal volgestort is en ter beschikking staat van de vennootschap.

°x In navolging hiervan besluit de algemene vergadering artikel 5, eerste alinea van de statuten aan te passen als'; volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtentachtigduizend zeshonderd euro (ê 88.600,00) en verdeeld in achthonderd zesentachtig (886) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: Coördinatie statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

; volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

; Tegelijk hierme neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 26 september 2013

- coördinatie van de statuten

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2013
ÿþFG\ Motl Wortl 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Willy Ostynstraat 6 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Met algemeenheid der stemmen wordt beslist dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar legerstraat 29 te 8840 Staden, en dit per 16 december 2012.

Vander Stichele Emmanuel

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc behc

aar Belo Staal

IUIIIUn0385su~ui

*13

u

Ondernemingsvr : 0842.580.206 Benaming

(voluit) ; Dokter Vander Stichele Emmanuel

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012
ÿþr

Moa W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiuuimi~si~nuu

*12203983*

Ondernerningsnr : 0842580206 Benaming

(volut) : DOKTER VANDER STICHELE EMMANUEL

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willy Ostynstraat 6, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het verslag van de zaakvoerder dd 7 september 2012 en van het controleverslag dd 7

september 2012 van de BV onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, Spinnerijkeai 43A, 8500; Kortrijk, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Jean-Michel Dalle.

Emmanuël Vander Stichele,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam on hoedanighoid van de instrumenterende notaris, hetzij van do porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegg riffie van de akte

MO ~-'ITELtR BELGE ~ _

DIF'kCT:e; ~ .

4

1 2 -01- .2012

o 4. ~~

BELGISCF , p

 ~ " 

6FsTL~U?

irrifïs;T~, , .,~ it.,~{~ r4F11`ir)

'r

Ondernemingsrlr : . J?0 " ce..0G

Benaming (voluit) : Dokter Vander Stichele Emmanuël

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willy Ostynstraat 6

8800 Roeselare

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 28 december 2011, neergelegd

op de Rechtbank van Koophandel váór registratie.

Dat:

1) Er door:

De heer VANDER STICHELE, Emmanuel Paul Anna Maria, echtgenoot van mevrouw Van de Vyvere, Bérangère, geboren te Roeselare op 12 september 1977, wonende te 8800 Roeselare, Willy Ostynstraat 6. Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: Dokter Vander Stichele Emmanuel

3) Zetel: 8800 Roeselare, Willy Ostynstraat 6

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de volledige praktijk van de geneeskunde in het. algemeen en de specialiteit anesthesie in het bijzonder, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar venno(o)t(en) [zijnde uitsluitend artsen, gerechtigd tot de uitoefening van deze discipline en ingeschreven op de lijst van de bevoegde Raad van de Orde der geneesheren], die daartoe hun volledige of een gedeelte van ' hun medische activiteiten in deze discipline(s) inbrengen in de vennootschap en zullen uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de arts(en)-venno(o)t(en) gepresteerde werk [de honoraria voor deze prestaties zullen worden geïnd door de vennootschap], ongeacht de verdeling van de aandelen.

Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke, nuttige of nodige middelen en materieel voor de uitoefening van voormelde discipline(s);

" - het inrichten van algemene diensten en van medische secretariaten in het bijzonder, die noodzakelijk, nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde discipline(s), alsook het ter beschikking stellen aan artsen die in het kader van de vennootschap werken, van paramedisch personeel dat de vennoten in de uitoefening. van hun beroep bijstaat;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts(en)-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, : cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en " publicaties, in verband met de geneeskunde in het algemeen.

- het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle dragers.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, yerenigingen en vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RNJ111211J,1111,j1F,

bel as Be Sta,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a

Voor-

wehtud5n aan het Belgisch

Staatsblad

Ifigagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. De vennootschap zal = echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke artsen deontologisch niet mogen afsluiten met andere artsen of niet derden.

De feitelijke geneeskunde zal enkel door de arts(en)-venno(o)t(en) worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat dit het burgerlijk doel van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik een commerciële activiteit zou worden ontwikkeld. Zo kan de vennootschap onder meer:

- investeringen en beleggingen uitvoeren, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

- de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het in leasing nemen of geven, het onderhoud van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te stellen van de arts(en)-venno(o)t(en), en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

' Beslissingen over dit bijkomende investeringsgebied moeten genomen worden met unanimiteit van stemmen ter algemene vergadering.

5) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een beperkte duur, te weten tot achtentwintig december tweeduizend en éénentwintig.

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig

(186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

De heer Vander Stichele Emmanuël, voornoemd, schrijft in op honderdzesentachtig (186) aandelen,

dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). ,

' 7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, hebben de meest uitgebreide

' bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te

" stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

' Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

" de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

8) Boekjaar:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de zevende december om negentien uur en voor het eerst in tweeduizend en dertien.

10) Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

" het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, . waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld-onder al de aandelen. - ... .. -

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Vander Stichele Emmanuë!, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap

in oprichting bij Bank J. Van Breda. "

"

"

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 28 december 2011

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouc n aao het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er: handtekening

Coordonnées
DOKTER VANDER STICHELE EMMANUEL

Adresse
IEPERSTRAAT 29 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande