DOKTER VANFLETEREN JOOST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANFLETEREN JOOST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.488.967

Publication

03/01/2014
ÿþ mod 11.1



Í j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



tilt

*14004792*

, -

- - ---~

_ NEERGELEGD

n

2 3. 12. 2013

RECHT Kó~~ANDEL

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0872;488;987

Benaming (voluit): DOKTER VANFLETEREN JOOST

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ROLLEGEMSTRAAT 219

8880 LEDEGEM-ROLLEGEM-KAPELLE

Onderwerp akte :Verhoging kapitaal - uitbreiding doel - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

« DOKTER VANFLETEREN JOOST » met zetel te 8880 Ledegem-Rollegem-Kapelle, Rollegemstraat 219, onder nummer 0872.488.967, opgemaakt door geassocieerd notaris SABINE ,F DESTROOPER te Ledegem op ZES DECEMBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN, Geregistreerd: `1ste Kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op 12.12.2013 Vijftien bladen geen renvooien Boek 972 Blad 46 Vak 3 Ontvangen: vijftig euro (50E) , Adviseur ai - Ontvanger ai (getekend:) Christelle DE GRAEVE', blijkt dat:

EERSTE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap tweehonderd achtennegentig: duizend driehonderd veertien euro (298.314,-) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde' jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen;! van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen tweehonderd achtennegentig duizend driehonderd veertien euro (298.314,-) bedraagt.

DERDE BESLUIT  BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering besluit over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds; dividend voor een bedrag van tweehonderd achtennegentig duizend euro (E 298.000,-). De:. vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B92. onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap verminderd met de inhouding van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLUIT - UITBREIDING DOEL

A. De voorzitter, de heer Joost Vanfleteren, voornoemd, geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder dat de voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap omstandig verantwoordt, van 16 oktober 2013.

Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 30 september 2013.

Dit verslag en de staat van actief en passief zullen gelijktijdig als het afschrift van huidige, akte neergelegd worden op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

B. Na dit verslag eenparig te hebben goedgekeurd besluit de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren om het als volgt te bepalen:

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren, bevorderen en structureren van alle

beroepsactiviteiten van de arts-vennoot of arts-vennoten op het gebied van de huisartsengeneeskunde, dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de arts-vennoot of arts-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-venno(o)t(en);

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-venno(o)t(en) toe te Iaten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van het woord; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen van al haar roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk ' wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met de unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard, noch met het prioritair medisch oogmerk van de vennootschap.

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtstreeks voor en door de vennootschap end, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle verenigingen, associaties en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Artsen."

C. STATUTENWIJZIGING

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit artikel vier van de statuten aan te passen aan het vorige besluit door artikel vier te herformuleren zoals hiervoor opgenomen.

VIJFDE BESLUIT - VERHOGING VAN KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met tweehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro (E 268/00;) om het te brengen van honderd duizend euro op driehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro (E 368.200,-).

Deel één -- Verhoging van het kapitaal met honderd vijfenvijftig duizend euro door inbreng in natura Beslissing

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vijfenvijftig duizend euro door inbreng in natura mits creatie en uitgifte van 155 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro (E 268.200,-), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd dertien duizend tweehonderd euro (E 113.200,-) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zij zullen in de winst delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat de later doorgevoerde kapitaalvermindering prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B92.

Verwezenlijking van de verhoging van het kapitaal met honderd vijfenvijftig duizend euro:

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, de honderd vijfenvijftig (155) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de BV ovv BVBA "Dokter Vanfleteren Joost" toegekend.

Verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 17 oktober 2013 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van 21 november 2013 van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Wevelgem bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

Het verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Wevelgem, van 21 november 2013 omtrent de verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura, besluit als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedri fsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV o.v.v.e. BVBA "DOKTER VANFLETEREN JOOST" door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Joost VANFLETEREN naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves, met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ripd ri.j

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, . dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met latente meerwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap. Aangezien er evenwel slechts één aandeelhouder is, tevens de enige inbrenger, heeft voormelde geen benadeling van de ene noch de andere partij tot gevolg. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 155 nieuw uit te geven aandelen van de BV o,v.v.e. BVBA "DOKTER VANFLETEREN JOOST" met een fractiewaarde van 1.000, 00 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 113.200, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

Neerlegging

Beide verslagen zullen gelijktijdig als huidige akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Deel twee -- Verhoging van het kapitaal met honderd dertien duizend tweehonderd euro door opname van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaal andermaal te verhogen met honderd dertien duizend tweehonderd euro (¬ 113.200,-) door inlijving van de onbeschikbare reserve "uitgiftepremie" ten belope van honderd dertien duizend tweehonderd euro, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Het kapitaal wordt aldus gebracht van tweehonderd vijfenvijftig duizend euro op driehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro (¬ 368.200,-).

Deel drie  Vaststelling van de verwezenlijking van de verhoging van het kapitaal

De vergadering stelt vast dat de nieuwe aandelen volledig geplaatst en volgestort zijn en dat de verhoging van het kapitaal zo door inbreng in natura als door inlijving van de uitgiftepremie verwezenlijkt is.

Deel vier  Statutenwijziging - Artikel v

De vergadering besluit artikel vijf, eerste lid van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het eerste besluit.

Artikel vijf, eerste lid zal voortaan Iuiden:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro (E 368.200,-), en is verdeeld in tweehonderd vijfenvijftig (255) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de recente standpunten van de Orde der Geneesheren en omwille van de duidelijkheid de volledige tekst te herstructureren, te herformuleren en te hernummeren.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk :

I. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 6 december 2013 ;

2. Verslag van bedrijfsrevisor Piet DUJARDIN, de dato 21 november 2013 ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I, mod 11,1

Voorbehouden

aan het 3. Verslag van de zaakvoerder betreffende de inbreng in natura, de dato 17 oktober

Belgisch 2013 ;

Staatsblad 4. Verslag van de zaakvoerder betreffende de uitbreiding van het doel, de dato 16 oktober 2013 ;



5. De gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.07.2012 12316-0180-016
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 19.07.2011 11313-0571-016
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.08.2010 10435-0457-016
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 11.06.2009 09215-0323-013
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 06.06.2008 08194-0309-013
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 19.07.2007 07427-0032-013

Coordonnées
DOKTER VANFLETEREN JOOST

Adresse
ROLLEGEMSTRAAT 219 8880 ROLLEGEM-KAPELLE

Code postal : 8880
Localité : Rollegem-Kapelle
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande