DOKTER WERBROUCK ERIKA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER WERBROUCK ERIKA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.419.545

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 18.09.2014 14597-0152-015
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 05.09.2013 13576-0416-016
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 30.08.2012 12538-0273-021
15/02/2011
ÿþMo021

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01. 02. 2011

RaiFtaiVK KOOPHANDEL ieKORTRfJK

hoit

I1I1VhIIIIUllhiII UU1HhI

" iiozsasa"

Ondememingsnr : 833 (f 15 S(f S

Benaming

(voluit) : DOKTER WERBROUCK ERIKA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Valeer 011ivierstraat 6 te 8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op dertien januari tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoot: Mevrouw WERBROUCK Erika Alice Elisa, geboren te Izegem op achtentwintig april negentienhonderd achtenzeventig, wonende te Roeselare (Rumbeke), Valeer 011ivierstraat 6;

-2/ Rechtsvorm:: De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de rechts-vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter.

-3! Benaming: Zij draagt de benaming "Dokter WERBROUCK Erika".

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8800 ROESELARE (Rumbeke), Valeer 011ivierstraat 6.

-5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken van zodra zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 1,E zegge EEN Euro. Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 186.

Mevrouw WERBROUCK Erika, voornoemd, schrijft in op alle 186 aandelen en betaalt deze volledig af door inbreng van één Euro in geld. De 186 aandelen worden haar toegekend.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel: In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de gynae-cologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake gynaecologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles

fekAning.ltoud.t>:d.raet _de _Medisçhe.Plichtenleef terzake en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

-8/ Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde dinsdag van juni van ieder jaar om 20 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en twaalf op de zetel van de vennoot-schap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bevoegdheid van de algemene vergadering:

A. De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en

te besluiten terzake van:

de vaststelling van de jaarrekening

bestemming van de beschikbare winst

aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met 't doel van de vennootschap

benoeming van commissaris (commissarissen)

vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is.

bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoe-ding

moet daarmee in verhouding zijn.

het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van de vennootschappenwet.

B. De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

-9/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet onbepaald. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan

een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Controle: Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet

te doen maar hij kan het.

Kwijting aan de zaakvoerder en commissaris: Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechts-geldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Salaris: Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed. Reis -en andere kosten door de zaakvoerder ge-maakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kos-ten.

Vertegenwoordiging: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Benoeming van zaakvoerder: wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, Dokter WERBROUCK Erika, oprichter voornoemd.

-10/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar verloopt van zodra de vennootschap rechts persoonlijk-held verkrijgt en eindigt op 31 december 2011. Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94, 95, 96, 143, 319 en 328 van het Wetboek van vennootschappen.

-11/ Winstverdeling: A! Zolang de vennootschap een burgerlijke vennootschap is onder de vorm van een "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER" zal in afwijking van artikel 23 van de oprichtingsakte, het volgende gelden:

De normale regels inzake het opbouwen van een wettelijke reserve in een BVBA gelden niet voor de S-BVBA. Daarentegen moet de vennootschap jaarlijks een bedrag inhouden van ten minste een vierde van de nettowinst voor vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afname bestaat tot het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen 18.550¬ en het geplaatst kapitaal van de S-BVBA.

Het doel is aldus een reserve op te bouwen, enerzijds als onderpand van de schuldeisers van de vennootschap en anderzijds om de vennootschap toe te laten zelf een basis op te bouwen voor de kapitaalverhoging die ten laatste na vijf jaar moet plaatsvinden. Zodoende, hoewel het verboden is om deze bedragen uit te keren aan de vennoten, laat de wet uitdrukkelijk toe aan de algemene verga-dering om, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, te beslissen tot incorporatie van dit re-servefonds in het kapitaal.

Het saldo van de netto-winst waarop met inachtneming van de dwingende wettelijke regels van de S-BVBA nog kan beschikt worden zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

B/ Van zodra de vennootschap geen "S-BVBA° meer zal zijn maar een gewone BVBA namelijk een burgerlijke vennootschap die de vorm aangenomen heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het volgende gelden:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappe-lijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

-121 Ontbinding: De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

-13/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: de oprichter heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de ver-bintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 januari 2011.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER WERBROUCK ERIKA

Adresse
VALEER OLLIVIERSTRAAT 6 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande