DOKTER WYSEUR P.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER WYSEUR P.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.571.568

Publication

15/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



i



*14015221*



Ondetnennsnenr . 0446.671.568 Benaming

(voluit) . DR. P. WYSEUR (verkort.) .

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad -15fR12014: AAA nexesdu Moniteur-belge

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Boezingestraat 24, 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark) (volledig adres)

Ondervar a'.M: KAPITAALSVERHOGING  AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verseden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op DERTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. P. WYSEUR, met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelte (Langemark), Boezingestraat 24. Rechtsgebied IEPER. B.T.W.-nummer : geen. Ondernemingsnummer : 0446.571.568, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - KAPITAALSVERHOGING

1/ Voorafgaandelijk deze kapitaalsverhoging wordt besloten wat volgt;

a) De vergadering beslist om de nominale waarde van de 750 aandelen van de vennootschap af te schaffen, zodat aldus het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND FRANK (750.000 BEF) bedraagt, verdeeld in 750 gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 11750ste van het kapitaal.

b) De vergadering besluit de EURO, de éénheidsmunt van de Europese Unie, als uitdruk-'kingsmunt van het maatschappelijk kapitaal te gebruiken, zodat het kapitaal ad ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND FRANK (750.000 BEF) voortaan ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEENNEGENTIG KOMMA NUL EEN EURO (18.592,01 EUR) zal bedragen, verdeeld in 750 gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/750ste van het kapitaal..

2/ Verslagen

De voorzitter leest het verslag opgemaakt door de zaakvoerder voor, alsmede het verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA piet Dujardin, vertegenwoordigd dotr de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, aangewezen door zelfde zaakvoerder, voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de voorgestelde inbreng in natura van navermelde schuldvordering, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag door de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV BVBA DR. P. WYSEUR door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Patrick Wyseur naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de

UJ 3. l'.bLt iy1=. a Lls ho== ;ii7i] iL :=: h ,,i ~I'fkcll ti o'3 '~ i'~~lii 5 ?`~:.s ~l ~ `~

13u'oe4gd de rSc'tSoerscc'1 ten c. van c Iren te

lcr" ,e i" :r" w,i handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met waarschijnlijke latente meerwaarden op het roerend patrimonium van de vennootschap, noch met het tussentijds resultaat van het lopend boekjaar. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een innings risico op de openstaande vordering, opgenomen onder de overige vorderingen op lange termijn. ten belope van 100.000,00 EUR aangezien mij onvoldoende informatie beschikbaar is omtrent de solvabiliteit van de betrokken natuurlijke persoon.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 6.352 nieuw te creëren en uit te geven aandelen van de BV BVBA DR. P. WYSEUR met een fractiewaarde van 24,7893 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 320.946,06 EUR. De toekenning van voormelde vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verstag werd opgesteld.

Wevelgem op 16 december2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

Beide verslagen zullen neergelegd worden op de Rechtbank van Koophandel, samen met een afschrift van deze akte.

3/ Kapitaalsverhoging

- De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat thans vastgesteld is op ACHTTIENDUIZEND VUFHONDERDTWEEENNEGENTIG KOMMA NUL EEN EURO (18.592,01 EUR) te verhogen met VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN KOMMA NEGENENNEGENTIG EURO (478.407,99 EUR) om het te brengen op VIERHONDERDZEVENENNEGENTIGDUIZEND EURO (497.000 EUR) door uitgifte en creatie van 6.352 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de thans bestaande en die van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de thans bestaande.

Deze nieuwe aandelen zullen deel hebben in de uitkering van de dividenden vanaf heden (pro rata tempo ris).

De vergadering beslist dat de kapitaalvermeerdering zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer Patrick Wyseur voornoemd van zijn netto-vordering op dividend ten bedrage van VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN KOMMA NEGENENNEGENTIG EURO (478.407,99 EUR) die hij heeft ten laste van de vennootschap ingevolge de onderhandse beslissing van de algemene vergadering van 30 december 2013 om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB92.

- De heer Patrick Wyseur voornoemd verklaart zijn hierboven vermelde netto-vordering op dividend die hij heeft ten laste van de vennootschap ingevolge de onderhandse beslissing van de algemene vergadering van 30 december 2013 om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 1° lid W1B92, in zelfde vennootschap in te brengen, voor een inbrengwaarde van VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN KOMMA NEGENENNEGENTIG EURO (478.407,99 EUR).

- Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer Patrick Wyseur voornoemd, die aanvaardt, 6.352 nieuwe volledig afbetaalde aandelen verstrekt, hetzij voor VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN KOMMA NEGENENNEGENTIG EURO (478.407,99 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het bedrag van huidige kapitaalsverhoging, waarop aldus volledig ingeschreven werd, en welk bedrag volledig volstort werd, zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op VIERHONDERDZEVENENNEGENT(GDUIZEND EURO (497.000 EUR), gesplitst in 7.102 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1 / 7.102de van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergadering verbindt zich al het nodige te doen tot uitvoering van de genomen beslissingen.

TWEEDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen, en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten:

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD ZEVENENNEGENTIGDUIZEND EURO (497.000 EUR). Het is vertegenwoordigd door 7.102 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mist dit geschiedt bij specifieke en herreepbare volmacht.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ai eiser of verweerder.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt controle uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Hij kan zich daartoe laten vertegenwoordigen en/of bijstaan door een accountant.

Het benoemen van een commissaris is pas vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

Elke aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die al dan niet zelf vennoot is.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vó(5r registratie)

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

Op il? l)? +f.;" vc"frw r;e,^" Recta N?.a(n Elti '!<1n tf;:I' `l'r." 1?ia'u^riele Iioílrs I'L 'tl, van (7: graC}íFs1~IE:l})

bCvoG+3o Jw Ft" i" b1°1)cràoofl'211 l:i /íCir+:+1 ce-02r iF,':ci"c1criL" r,cl rl

0 h;36ril en itaridlcl,^171,q

Bijlagen-bi.} het Belgisch Staatsblad-- -15/0l/ 14--Annexes-du-Moniteur belge-

07/06/2013 : IET000078
05/06/2012 : IET000078
15/06/2011 : IET000078
11/06/2010 : IET000078
24/06/2009 : IET000078
29/09/2008 : IET000078
02/07/2007 : IET000078
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 17.06.2015 15186-0341-012
05/07/2006 : IET000078
04/07/2005 : IET000078
26/07/2004 : IET000078
28/07/2003 : IET000078
12/07/2001 : IET000078
20/01/1999 : IET000078
25/03/1992 : IET78
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 15.06.2016 16184-0361-010

Coordonnées
DOKTER WYSEUR P.

Adresse
BOEZINGESTRAAT 24 8920 LANGEMARK

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande