DOKTER ZWAENEPOEL GRIET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ZWAENEPOEL GRIET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.663.555

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.03.2014, NGL 01.04.2014 14082-0399-014
08/07/2013
ÿþi

i

V beh aa Bel Staa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0841.663.555

Benaming

(voluit} : DOKTER ZWAENEPOEL GRIET

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ondder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 8, 8600 Beerst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 van het Wetboek der' Vennootschappen inzake de verkrijging van een vermogensbestanddeel door de Burgerlijke Vennootschaps; onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, namelijk de BV BVBA Dokter" Zwaenepoel Griet.

Neerlegging van het verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek der! Vennootschappen

Zwaenepoel Griet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

21/12/2011
ÿþmod57.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INC~EK~~ ~~ `~k~'3 ~ ..

RECHTBANK VAN i$i~iá~`~i~i.

*11191691"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.- 9 DEC. 2011

Griffie

VEUIC E

Ondememingsnr : C gÿ A 6 6 3 S SS Benaming (voluit) : Dokter Zwaenepoel Griet

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 8

8600 Diksmuide (Beerst)

Onderwerp akte :Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op ,december 2011, ter registratie aangeboden, dat:

1° Door: mevrouw ZWAENEPOEL Griet Els An, huisarts, geboren te Roeselare op 2 juni, - 1978, wonende te 8600 Diksmuide, Schoolstraat 8, echtgenote van de heer RONDELEZ Jeroen Luk, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;: aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: Dokter Zwaenepoel Griet.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8600 Diksmuide (Beerst).

4° Deze vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de algemene geneeskunde door de geneesheer-vennoot met inachtname; van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische: . activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De geneesheer-vennoot;' blijft persoonlijk aansprakelijk, De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medisch; fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De;' geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer,;.

" persoonlijk verantwoordelijk blijven

Diverse

Dit kan onder meer omvatten :

het inrichten van algemene diensten en een medische secretariaat in het bijzonder, die nuttig;; of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en / of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende!` accommodaties inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen dienstig voor dei.. geneesheer-vennoot), kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter, beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

De vennootschap zal de geneesheer of geneesheren de nodige middelen verschaffen teneinde de geneeskundepraktijk naar behoren te kunnen uitoefenen,

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen:. investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de:: vennootschap aan te tasten. in geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel: de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen'' of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te': bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande': praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De mogelijkheid scheppen om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun; discipline teneinde aan de spits van de evolutie te blijven,

Verder in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren of structuurwijzigingen doorvoeren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eggen rekening,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag haar doel uitvoeren zowel binnen de Belgische landsgrenzen als erbuiten

De vennootschap mag borg staan voor alle financiële engagementen welke zij aangaat teneinde haar maatschappelijk te realiseren

.5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenendertigduizend (31.000) euro, en wordt vertegenwoordigd door driehonderd en tien (310) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één ldriehonderdentiende van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven door inbreng in geld door voornoemde dokter Griet ZWAENEPOEL, ten belope van eenendertigduizend (31.000) euro, waarvoor haar driehonderd en tien (310) aandelen toegekend warden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk .éénldriehonderdentiende van het maatschappelijk kapitaal, volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal twaalfduizend vierhonderd ,(12.400) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 380-0207788-85, bij de ING-' Bank, te Diksmuide geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 7 december 2011.

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap

" in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2011.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die geneesheer moeten zijn en die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit. Hij is herbenoembaar. Het mandaat van zaakvoerder niet-vennoot is beperkt tot zes jaar. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een professionele éénpersoonsartsenvennootschap tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoot-zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

9° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, "

- rVoor-behouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-' 'Voor-behou'den aan het ' Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. 10° De gewone algemene vergadering "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand december van elk jaar om zeventien uur.

.Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en 'de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

" De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet

of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "DOKTER ZWAENEPOEL GRIET",

verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over

te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december tweeduizend en dertien.

zaakvoerders: benoeming  aantal

" Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

- te benoemen tot zaakvoerder: dokter Griet ZWAENEPOEL, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

Zoals bepaald in Artikel 14 van de statuten is het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit. De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in Artikel 14 en volgende van de statuten.

benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

' Voornoemde zaakvoerder, dokter Griet ZWAENEPOEL, duidt aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: dokter Griet ZWAENEPOEL voornoemd die hier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van haar machten, ingevolge Artikel 16 van de statuten, verklaart de zaakvoerder B.V.B.A./BV "SDP ACCOUNTANTS" met zetel te 8600 Diksmuide, Generaal Baron Jacquesstraat 42 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Dirk PARRET, zaakvoerder-accountant als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden: het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij het B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties. Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

:Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

-tegelijk hiermee neergelegd:

een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- kopie bankattest;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 24.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0545-013

Coordonnées
DOKTER ZWAENEPOEL GRIET

Adresse
SCHOOLSTRAAT 8 8600 BEERST

Code postal : 8600
Localité : Beerst
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande