DOKTERS D'HOORE EN VERMASSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS D'HOORE EN VERMASSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.882.731

Publication

03/07/2014
ÿþna neerlegging ter gri

NESPrG-E-L E-C D

Griffie Rechtbank Koophandel

Oer Afdeiliffleostende ne. ariffier



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11 111,11M17O ii

if

reîl,



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0848.882.731

Benaming

(voluit) : DOKTERS D'HOORE EN VERMASSEN

(verkort) :

Rechtsvorm: BV BVBA

Zetel: OOSTENDESTRAAT 50 BUS " 1 - 8820 TORHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Bijzondere Algemene Vergadering ckt 19.06.2014, gehouden op de maatschappelijke zetel om 13u00, heeft beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 01 juli 2014 te verplaatsen van de Oostendestraat 50 bus 1 te 8820 Torhout, naar de Oostendestraat 119 bus 1 te 8820 Torhout.

D'Hoore Jascha

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.07.2014 14338-0110-012
02/10/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendestraat 50 bus 1

8820 Torhout

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waters te Brugge (Assebroek) op 20 september 2012, Is opgericht door 1) de heer D'HOORE Jascha Pierre Bertrand, geboren te Brugge op 15 september 1977, wonende te 8820 Torhout, Waterhoekweg 32 en 2) mevrouw VERMASSEN An, geboren te Dendennonde op 15 januari 1982, wonende te 8820 Torhout, Waterhoekweg 32, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTERS D'HOORE EN VERMASSEN met zetel te Torhout, Oostendestraat 50 bus 1, voor onbepaalde duur en met als doel :

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot D'Hoore Jascha op het gebied van de huisartsgeneeskunde, rekening houdend met de medische plichtenleer

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot Vermassen An op het gebied van de psychiatrie, rekening houdend met de medische plichtenleer.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de

vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen, De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder Winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de, Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door, honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het; kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/derde, hetzij;; zesduizend tweehonderd euro, door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr; Or-à11.8 262.? 7 3-9 Benaming (voluit) : Dokters D'Hoore en Vermassen

iuu

A

I

i

A

i

i

i

i

*12162940*

V beh aa Be Stai

,veaergelego ter griffie van cls rechtbank van koo handel Brugge a deling te Oostencie are 2 SEP. 2012

Griffier)

P Uriffielf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r

voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens de-heer D'HOORE ' Jascha en mevrouw VERMASSEN An, beiden voornoemd, van elk zesduizend tweehonderd-euró-(¬ 6.200,00). Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van~ zesduizend twëelionderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap ING BELGIË, met zetét te 1000,,. 8' asel,

Mamixlaan 24. '.;1 t : " - 1

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op zeventien september twee duizend en twaalf eh jz~J door

ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap' " -., . ' I) ,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tudsen; de vennoten, die

worden aangesteld voor de duur van hun medische activiteit...- -'~~

Het mandaat van de zaakvoerder, niet-vennoot, is beperkt tot een termijn van ten hoogsté"tiët jaar-Dit mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Evenwel zijn de bevoegdheden van de zaakvoerder, niet-vennoot, beperkt tot niet-medische handelingen. Hun mandaat is bezoldigd (tenzij voor de zaakvoerders-niet vennoten, waarvoor de algemene vergadering zal beslissen of het mandaat bezoldigd is of niet), en is in overeenstemming met de werkelijk uitgevoerde bestuursactiviteiten. Als arts wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enig vennoot-arts de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014

Onder voormelde opschortende voorwaarde werd, met éénparigheid van stemmen, aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde duur de heer D'HOORE Jascha en mevrouw VERMASSEN An, beiden voornoemd.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMACO", met kantoor te 8000 Brugge, Eekhoutstraat 4, vertegenwoordigd door de heer Dieter Mestdagh, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 4aanthei' Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16557-0227-012

Coordonnées
DOKTERS D'HOORE EN VERMASSEN

Adresse
OOSTENDESTRAAT 119, BUS 1 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande