DOKTERS OLIVIER EN DEVOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS OLIVIER EN DEVOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.094.830

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 27.03.2014 14077-0592-012
22/08/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 6 augustus 2014, te registreren,

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokters Olivier en Devos, gevestigd te Gistel, Sylveer Maesstraat 10, opgericht onder de naam "Dr,F.Olivier-Heelkunde", ingevolge akte verleden voor notaris Henri Baeke te Oostende op één september 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17; september daarna onder nummer 10136894, waarvan de statuten werden gewijzigd inhoudend onder anderei de wijziging van de benaming, bij akte verleden voor notaris Carl Polfliet, met standplaats te Oostende, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien januari tweeduizend veertien, onder nummer 14014318, waarvan de statuten sindsdien niet meer, werden gewijzigd, met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE AGENDAPUNT VASTSTELLING VAN DE BELASTE EN BESCHIKBARE RESERVES,

Vaststelling van de belaste reserves en de overgedragen winst, zoals die op acht maart tweeduizend veertien en aldus vaar dertig september tweeduizend veertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, en zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van dertig september tweeduizend dertien,

TWEEDE AGENDAPUNT VASTSTELLING UITKEERBAAR BEDRAG

Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE AGENDAPUNT KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op vier augustus tweeduizend en veertien waaruit blijkt dat er beslist werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds bruto-dividend voor een bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (E 250.000,00) en waarin tevens beslist werd het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en door-storting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelas-tingen 1992.

De algemene vergadering bevestigt bij deze tevens dat voormeld tussentijds dividend ondertussen werd uitgekeerd en dat de roerende voorheffing binnen de vijftien dagen vanaf voormelde bijzondere algemene vergadering van vier augustus laatst, doorgestort zal worden op rekeningnummer BE79 6792 0022 1033 inningscentrum Roerende voorhefring.

De vennoten, de heer Frederick Olivier, respectievelijk mevrouw Els Devos, hebben in voornoemde bijzondere algemene vergadering van vier augustus tweeduizend veertien, uitdrukkelijk de wens geuit om voormeld netto-dividend van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 E) te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap.

, ..VIERDE AGENDAPUNT  KAFITAALVERHOGING Di:30R1 NBRENG IN GELD . .

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte

Sylveer Maesstraat 10 8470 Gistel

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD NA UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES IN HET KADER VAN REGIME ARTIKEL 537 WIB 92.

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e-akt

Griffie Rec;--il.bank Kooprian

111111111,11!Illij111llIIII

0829.094.830

DOKTERS OLIVIER EN DEVOS

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

OndemernIngsnr : Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm:

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging van het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 E), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen en aldus het kapitaal te brengen van twintigduizend euro op tweehonderdvijfenveertigduizend euro. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld..

VIJFDE AGENDAPUNT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Beide vennoten, zijnde de heer Olivier Frederick en mevrouw Devos Els, beiden voornoemd, verklaren hierbij volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de heer Olivier Frederick en mevrouw Devos Els, beiden voornoemd, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de anti-misbruikbepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten 6pzichte van de vijf voorbije boekjaren,

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van tweehonderdvijfen-twintigduizend euro (¬ 225.000,00) euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Panbas Fortis op rekening BE68 0017 3399 4834, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op vier augustus tweeduizend veertien, welk bewijs in het dossier van deverkende notaris zal bewaard blijven.

ZESDE AGENDAPUNT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) op tweehonderdvijfenveertigduizend euro (¬ 245.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder één1honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend,

ZEVENDE AGENDAPUNT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijfenveertigduizend euro (¬ 245.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één honderdste (1/100 ste) van het kapitaal".

ACHTSTE AGENDAPUNT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE AGENDAPUNT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen en inzonderheid tot betaling van de roerende voorheffing.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Carl Polfliet.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte dd. 06/08/2014 en de gecoordineerde statuten,.

Ulttreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/01/2014
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

1 014318*

Ondernemingsnr : 0829.094.830 Benaming

(voluit) : Dr.F.OLIVIER-HEELKUNDE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sylveer Maesstraat 10 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - DOELUITBREIDING-NAAMWIJZIGING-BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER-OPHEFFING BEPERKING DUUR MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Poltliet te Oostende op 23 december 2013, geregistreerd te Oostende 1 op 27 december 2013, drie bladen geen verzendingen, boek 762 blad 49 vak 03, ontvangen vijftig euro (50,00 E), getekend, de adviseur Heidi Gryson,

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr.F.OLIVIER-HEELKUNDE, gevestigd te Gistel, Sylveer Maesstraat 10, opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op één september tweeduizend tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien: september tweeduizend tien onder nummer 10136894, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden: gewijzigd, met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende bijkomende, activiteiten:

-Uitoefening van Fysische Geneeskunde en Revalidatie;

-Deelname aan farmaceutische studies

In het kader van voormelde uitbreiding van doel verklaren de aanwezige aandeelhouders kennis genomen

te hebben van het verslag van de Zaakvoerder de dato negentien december tweeduizend en dertien evenals

van de staat van Actief en Passief de dato dertig september tweeduizend en dertien.

De vergadering ontslaat de notaris verdere lezing en toelichting te verschaffen omtrent voormeld verslag en

omtrent voormelde staat van actief en passief.

Tweede beslissing

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Dokters Olivier en Devos"".

Derde Beslissing

De vergadering beslist als bijkomend niet statutair zaakvoerder aan te stellen mevrouw Els Devos, geboren

te Gent op 27 augustus 1968, nationaal nummer 68.08.27 016.76, wonende te 8470 Gistel, Sylveer Maesstraat

10 en dit te rekenen vanaf één januari tweeduizend en veertien.

Mevrouw Els Devos die hier tussenkomt verklaart uitdrukkelijk haar mandaat te aanvaarden.

Vierde Beslissing

De vergadering beslist de beperking van de duur van het mandaat van zaakvoerder tot tien jaar, zoals thans

in de statuten vermeld te schrappen

Vijfde Beslissing

De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van de volgende

artikelen in de statuten:

artikel één van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel één

De burgerlijke Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "Dokters Olivier en Devos".

artikel drie van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel drie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Státsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, ieati rgeiego ter g;ritf e vin as rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te i di. - nie

op

03J

anitriffiede g"nAr.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-Bïjlagenlnj liée Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De uitoefening van de geneeskunde door de dokters-vennoten, richting heelkunde, Fysische Geneeskunde en Revalidatie. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met ` de regels van de medische plichtenleer wat betekent dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de dokter vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Deelname aan farmaceutische studies

3, Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de dokters-vennoten.

4. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

5. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

6. Het uitvoeren van expertises (geneeskundige).

7. Coördinatie en raadgeving medische arts (CRA)

8. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische arti-kels en boeken, het optredend ais stagebegeleider.

9. Het scheppen van de mogelijkheden om iedere dokter-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk - uitoefening mogelijk te maken,

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te ver-richten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die dokters niet mogen afsluiten met andere dokters of met derden, zullen look door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel veertien van de statuten wordt aangepast door volgende tekst:

Artikel veertien : Benoeming , ontslag van de zaakvoerder.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 42 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke = beroepsuitoefening na te leven.

De zaakvoerders worden aangesteld voor onbepaalde duur en hun mandaat neemt slechts einde bij ontslag.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Zesde beslissing

De vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten, aangepast met voormelde gewijzigde artikels, goed te keuren,

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL . Notaris Carl Polfiiet.

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormig afschrift van de akte dd. 23/12/2013, bijzonder verslag van de zaakvoerder en de gecoordineerde statuten.

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 29.03.2013 13081-0424-012
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 27.03.2012 12072-0153-012

Coordonnées
DOKTERS OLIVIER EN DEVOS

Adresse
SYLVEER MAESSTRAAT 10 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande