DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE

Divers


Dénomination : DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.997.135

Publication

12/06/2014
ÿþMotl Word 11.1

"

(11'Iumiuu1i~uv~~1uu

>1A115682*

" - . !`4 L:.G~~i ~r: 1." i'.^' ~ ~oc~.ia U

Griffie t~,~~:,.

3 MEt eul

Gent Afdeling Brugge

rif#ier

R

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladkopie na neerlegging ter griffie va

eLr " ~ - . - make

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.997.135

Benaming

(voluit) : DOKTERS VERSTRAETE VANDEGHINSTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8200 Sint-Michiels - Veldstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : Creatie aandelen n.a.v. kapitaalverhoging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd, 15/04/2014, blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma "DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE", met zetel te 8200 Sint-Michiels, Veldstraat 38, opgericht op 01 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 oktober 2011 onder nummer 2011-10-17/0156297, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot creatie van tweeëntwintig (22) nieuwe aandelen ter vergoeding van voormelde kapitaalsverhoging door inbreng in geld, vastgesteld bij voormelde onderhandse akte opgemaakt op 28 november 2013.

Elke aandeelhouder wordt, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal thans door zijn/haar respectievelijke aandelen vertegenwoordigd, vergoed ais volgt:

1,De heer Koenraad VERSTRAETE, voornoemd, voor een bedrag van vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00), waarvoor hem elf (11) aandelen worden toegekend;

2.Mevrouw Nele VANDEGHINSTE, voornoemd, voor een bedrag van vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00), waarvoor hem elf (11) aandelen worden toegekend

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) en is verdeeld in tweeënveertig (42) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeënveertigste (1/42ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap ïs volledig geplaatst en volstort.

De aandelen zijn op naam."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders voor uitvoering van de genomen beslissingen.

VERSTRAETE Koenraad

Zaakvoerder

Vandeghinste Nele

zaakvoerder

Hierbij neergelegd : verslag B.A.V.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

08 -01 BELGISCH S

NEEI?Gf:I Fe,D_Ic,p ORIFFIE

VAN DE

sargcHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGCM~)

- 2014 °P' 2 4 DEC. 2p13 griffier,

Griffie

TAATSC1_A2,

Ondernemingsnr : 0839.997.135 Benaming

(voluit) : DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE (verkort) :

Bijlagen-bij-hetáelgise-h-Stautsbliit _-151O1/2U14 - Annexes cru 1VTóniteur belgë

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8200 Sint-Michiels - Veldstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd. 28/11/2013, blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma "DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE", met zetel te 8200 Sint-Michiels, Veldstraat 38, opgericht op 01 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 oktober 2011 onder nummer 2011-10-17/0156297, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achtenveertigduizend euro (48.000,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) naar vijftigduizend euro (60.000,00 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in geld door de huidige aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt de realisatie vast van de kapitaalverhoging ten belope van achtenveertigduizend euro (48.000,00 EUR) door inbreng in geld door de huidige aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal te schrappen en te herformuleren, als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) en is verdeeld in twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort,

De aandelen zijn op naam."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders voor uitvoering van de genomen beslissingen,

VERSTRAETE Koenraad

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 5 OU. 2011

Griffie Ce griffier,

" iiiseas~"

0839 99 7 '+3 5

Rechtsvorm : Burgerrijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : Veldstraat 38, 8200 Brugge

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden:

-Dokter Verstraete Koenraad, arts, geboren te Brugge op 30/06/1961 wonende te 8200 Brugge, Veldstraat 38 en gehuwd met Dokter Vandeghinste Nele wonende te 8200 Brugge , Veldstraat 38;

-Dokter Vandeghinste Nele, arts, geboren te Roeselare op 26/04/1963 wonende te 8200 Brugge, Veldstraat 38 en gehuwd met Dokter Verstraete Koenraad wonende te 8200 Brugge , Veldstraat 38.

comparanten die overeengekomen zijn onder elkaar een vennootschap onder firma op te richten. I. Benaming  Zetel  Doel - Duur

Artikel 1

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met

als vennootschappelijke benaming 'Dokters Verstraete-Vandeghinste".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Veldstraat 38.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders en mits voorafgaandelijke goedkeuring van de

Provinciale Raad der Orde van Geneesheren, overgeplaatst worden naar om het even welke plaats in het

Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied van Brussel-hoofdstad.

De vennootschap zal eveneens bijhuizen kunnen openen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en de voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:.

-De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald op het gebied van de dermatologie, -de radiologie, de verzekeringsgeneeskunde en de medische expertise, door haar vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven, en rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheervennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

-Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit

-De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten.

-Het aanleggen van reserves

-Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

"Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

-De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband niet de beroepsactiviteiten, het optreden als stagebegeleider, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken.

-Het verstrekken van informatie en/of onderricht in de voormelde disciplines en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

-De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welk aard; de vennootschap kan bijgevolg investeren in roerende en onroerende goederen, en beleggingen (zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen) uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

-De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer ter zake en na voorafgáande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap zal aile burgerlijke, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die en gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, dit na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap begint te werken op datum van

ondertekening van onderhavige akte.

Il. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5

De inbreng van de vennoten is in totaal bepaald op 2.000,00 euro (tweeduizend euro). Het kapitaal wordt gevormd door creatie van 20 aandelen op naam en zonder nominale waarde en die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen, waartoe de vennoten zich als volgt hebben verbonden:

Dokter Verstraete Koenraad schrijft in op 10 aandelen;

Dokter Vandeghinste Nele schrijft in op 10 aandelen.

De inbreng van de vennoten wordt gestort op het rekeningnummer 001-6500935-71.

Het gehele kapitaal is volledig onderschreven.

III. Vennoten

Artikel 6

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Artikel 7

Worden enkel aanvaard als vennoot, personen houder van de vereiste kwalificaties om met de overige vennoten aan de gezamelijke beroepsuitoefening deel te nemen en ingeschreven op het tableau van de Orde der Geneesheren.

Artikel 8

De overdracht van aandelen onder levenden is slechts toegelaten met de uitdrukkelijke en geschreven toestemming van de andere vennoot/vennoten. De aandelen mogen enkel worden overgedragen, zowel tijdens het leven als bij overlijden, aan geneesheren van de aangegeven discipline die in het kader van de vennootschap hun discipline uitoefenen of zullen uitoefenen.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden maar voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten en, desnoods mits aanpassing van de statuten, de erfgenamen van de overleden vennoot In voorkomend geval zal het aandeel van de overleden vennoot aanwassen in hoofde van diens wettelijke erfgenamen, voor gelijke delen .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

IV. Bestuur- Controle

Artikel 9

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die geneesheren-vennoten moeten zijn en die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur van zes jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend ook al zijn er meerdere, kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen en beschikt over de handtekeningsbevoegdheid om de vennootschap te verbinden.

Artikel 10

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. Aan de zaakvoerder kan evenwel, onverminderd de vergoeding van zijn kosten een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en bekrachtigd en welke ten laste komt van de vennootschap.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Artikel 11

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeksbevoegdheid en controlebevoegdheid waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de aile documenten en bescheiden van de vennootschap.

V. Benoeming van niet statutaire zaakvoerders.

Artikel 12

Tot niet statutaire zaakvoerders worden benoemd, en dit voor een periode van zes jaar:

- dokter Verstraete Koenraad, arts ;

- dokter Vandeghinste Nele, arts

Vl. Algemene vergadering

Artikel 13

De algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de derde zaterdag van de

maand juni om 10.30, op de zetel van de vennootschap.

Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijkt een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kunnen bijeen geroepen worden op schriftelijk en aangetekend verzoek van één van de vennoten.

Om geldig te kunnen beraadslagen en besluiten te kunnen nemen moeten alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft recht op één stem.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen van de statuten kunnen evenwel slechts met éénparigheid van stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

De resultaatverwerking en de winstverdeling zullen vrij kunnen beslist worden door de algemene vergadering.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in overdeelde eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

VII. Boekjaar  Jaarrekening

Artikel 15

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Ten laatste vijf maanden na de afsluiting van elk boekjaar zal door de zorgen van de zaakvoerders een jaarrekening worden opgesteld die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarvergadering.

VIII. Ontbinding  Terugtrekking van een vennoot

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot.

De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van tweederden van de aanwezige stemmen.

In geval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaatshebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanduiden bij gewone meerderheid van stemmen. Zij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en /of het beroepsgeheim van de vennoten.

IX. Diversen

Artikel 17

De bepalingen van het wetboek van vennootschappen en de uitvoeringsbesluiten van dit wetboek zijn van

toepassing op de vennootschap.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen zullen als ongeschreven worden beschouwd. Dit heeft in geen geval de nietigheid van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 18

De Code van Geneeskundige Plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten. De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld.

X. Slotbepalingen

Artikel 19

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan bij ondertekening van deze onderhandse akte en

eindigt op 31 december van 2012.

Voor het eerst wordt in 2013 een jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Opgemaakt te Brugge op 01 oktober 2011 in drie exemplaren, één voor elke partij, het derde bestemd voor de registratie. Iedere partij verklaart een door alle partijen ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

Verstraete Koenraad

zaakvoerder

.11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTERS VERSTRAETE-VANDEGHINSTE

Adresse
VELDSTRAAT 38 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande