DOMUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.128.484

Publication

08/10/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Casselstraat 64 - 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding/statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher, Vandenameele & Planckaert - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 15 september 2014, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMUS", met zetel te Poperinge, Casselstraat 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling leper, onder nummer 0430.128.484, met eenparigheid van stemmen beslist heeft :

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van het bestuursorgaan, met een staat van activa en passiva afgesloten per 30 augustus 2014, opgesteld in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor bij de BV CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, opgesteld op 9 september 2014, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze documenten.

Het verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor, aangesteld door het bestuursorgaan, over de door het bestuursorgaan vastgestelde staat van activa en passiva afgesloten volgens de toestand per 30 augustus 2014, geeft de volgende besluiten weer

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DOMUS met zetel te 8970 Poperinge, Casselstraat 64, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 augustus 2014

opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 94.512,81 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 89.577,13 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA DOMUS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 9 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rékenen vanaf heden. De vennootschap zal dus vanaf heden enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening,

Op de laatste Alz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0430.128.484

Benaming

(voluit) : DOMUS

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, als vereffenaar aan te stellen : de Heer HEYMAN Dries Andreas Jozef, nationaal nummer 77.0610-053A5, geboren te Poperinge op 10 juni 1977, wonende te 1000 Brussel, Barthélémylaan 10 bus b002.

Hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

DERDE BESLUIT

De vereffenaar wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift neer te leggen zoals bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is vereist.

Hl) mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, Mevrouw Warsop Kristien.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten ale volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

Alle artikelen, behoudens het artikel 3 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1

De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in

vereffening. Haar benaming luidt "DOMUS, in vereffening".

Artikel 2

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening,

(Artikel 3 (doel) blijft gelijk, zie oprichtingsakte gepubliceerd zoals voormeld)

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Casselstraat 64, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierendertigduizend zevenhonderd en vijf euro negen cent (¬ 34.705,09) en is verdeeld in duizend vierhonderd (1400) aandelen, zonder nominale waarde die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden,

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar(s) beschik(t)en over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het' Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) mag/mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. Zij worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap. Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Artikel 7

Het boekjaar begint ieder jaar op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van hetzelfde

jaar.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om veertien uur (14u). Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene

vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar(s).

Artikel 10

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorg van de vereffenaar(s), samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vereffenaar stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmaohtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel; de BVBA Germonpré-Loeters, met zetel te 8600 Diksmuide, Admiraal Ronarchstraat 10.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;

- verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief;

- verslag bestuursorgaan;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : IE030878
03/07/2012 : IE030878
24/06/2011 : IE030878
08/04/2015 : IE030878
03/07/2009 : IE030878
07/07/2008 : IE030878
26/07/2007 : IE030878
05/07/2006 : IE030878
23/06/2005 : IE030878
03/09/2004 : IE030878
23/09/2003 : IE030878
15/10/2002 : IE030878
13/07/2000 : IE030878
28/01/1987 : IE30878

Coordonnées
DOMUS

Adresse
CASSELSTRAAT 64 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande