D'ONDERKAST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : D'ONDERKAST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 897.710.947

Publication

11/12/2012
ÿþMal wam 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

ui

*1219 OB*

Onderrzemingsnr : 0897.710.947

Benaming

(voluit) : d'onderkast

(verkort)

" Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8530 Harelbeke, Gentsestraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 16 november 2012;

1.Het verslag van de vereffenaar wordt goedgekeurd. Tevens wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn taak.

2.Na inhouding van de liquidatieheffing, wordt het resterend actief van de vennootschap toegekend aan de heer lannis Goerlandt en mevrouw Tineke Lecluyse. De verdeelstaat werd door de Rechtbank van Koophandel .te Kortrijk goedgekeurd op de zitting van 16 oktober 2012.

3.Met eenparigheid van stemmen keurt de vergadering de sluiting van de vereffening goed. De boeken en bescheiden zullen gedurende een periode van 5 jaar bewaard worden door de heer lannis Goerlandt te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 15. Met het oog op de teruggave inzake vennootschapsbelasting en BTW na afsluiting; van de vereffening, geven alle vennoten hun uitdrukkelijk akkoord met de terugbetaling op de bankrekening op naam van de vereffenaar, de heer lannis Goerlandt (1BAN BE18 0015 4820 4165; BIC GEBABEBB).

4.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Cobofisca burg. bvba, Kleine Steenweg 2, 9420 Erpe, vertegenwoordigd door de heer Jan Rimbaut, zaakvoerder, of door Regine Verbeeren, vennoot, met; mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de aangifteformaliteiten die voortvloeien uit deze beslissing, bij, een ondernemingsloket en bij de FOD Financiën te vervullen.

Neergelegde stukken: verslag algemene vergadering van 16 nôvember 2012 en het vonnis van de Rechtbank van Koophandel.

lannis GOERLANDT,

' Vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012
ÿþ Mod Woiq 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I *iaoe1ssa*



NEERGELEGD

27. 04, 2012

Gf.TBANK

KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondememingsnr : 0897.710.947

Benaming

(voluit) : d'onderkast

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 8530 Harelbeke, Gentsestraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding vennootschap en benoeming vereffenaar

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergàdering van 9 maart 2012 van d'onderkast vof, blijkt dat de vennoten hebben besloten de vennootschap te ontbinden en ze wordt bijgevolg in vereffening gesteld vanaf die datum.

De zaakvoerders, de heer GOERLANDT lannis en mevrouw LECLUYSE Tineke, zijn van rechtswege ontslagnemend. Ze verkrijgen kwijting en de vergadering stelt de heer GOERLANDT lannis aan als enige vereffenaar. Deze benoeming als vereffenaar is op 21 maart 2012 bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, Vijfde kamer.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 9 maart 2012 blijkt eveneens dat er bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Jan Rimbaut, zaakvoerder van Cobofisca burg.bvba, Kleine Steenweg 2, 9420 Erpe, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen. bij een ondememingsloket en bij de FOD Financiën.

lannis Goeriandt

Vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
D'ONDERKAST

Adresse
GENTSESTRAAT 15 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande