DOOM-LAMERANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOOM-LAMERANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.118.166

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.07.2014 14342-0570-013
21/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vool I IIII II II III II

hefsoul *19065051*

aan h

eelgis

Staatst







Ondernemingsnr : 0465.118.166

Benaming

(voluit) : DOOM-LAMERANT

(verkort) "

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BALJUWSTRAAT, 66, 8970 POPERINGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op vijfentwintig februari tweeduizend veertien, geboekt te Ieper Kantoor POPERINGE De 26 FEB. 2014. acht blad(en) geen verz. Boek 5/452 blad 39 vak 07. Ontvangen : vijftig euro nul cent (50,00 E) De Ontvanger, De Ontvanger A.I. (get.) JEAN-PIERRE LEMAIRE, blijkt :

1. De algemene vergadering beslist de vermelding van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Voorstaan is het kapitaal verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderdvijftigste (l/750S1a) ieder.

2. De algemene vergadering besluit het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro, zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting en afronding achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

3. VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De vergadering bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering van achttien december tweeduizend dertien besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders voor een totaal bruto bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op achttien december tweeduizend dertien, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %) in toepassing van artikel 537 WIB 1992 door overboeking van de gelden op rekening van de individuele aandeelhouders voor een bedrag van in totaal negentigduizend euro (90.000,00 EUR). Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting".

KAPITAALVERHOGING

1. De algemene vergadering besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van negentigduizend euro (90.000,00 EUR), teneinde het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

`~~:, r" ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. _ril:,g

7

MOtl FOF 11.1

cent (18.592,01 EUR) op honderdachtduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (108.592,01 EUR), zonder het creëren van nieuwe aandelen, door bijstorting op de bestaande aandelen voor een totaal bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 EUR). "

2. a) De Heer Jozef Lamerant verklaart op zijn driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen gezamenlijk vijfenveertigduizend euro (45.000,00 EUR) bij te storten zodat de fractiewaarde van ieder aandeel in gelijke mate verhoogd wordt.

b) Mevrouw Marleen Doom verklaart op haar driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen gezamenlijk vijfenveertigduizend euro (45.000,00 EUR) bij te storten zodat de fractiewaarde van ieder aandeel in gelijke mate verhoogd wordt.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE37 3850- 5829 3528 bij ING POPERINGE, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOOM-LAMERANT", zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op twintig februari tweeduizend veertien, dat mij, notaris, is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan deze akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE37 3850 5829 3528 bij ING POPERINGE, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twintig februari tweeduizend veertien afgeleverd attest, zoals vermeld.

4. De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal

daadwerkelijk is gebracht op honderdachtduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (108.592,01 EUR).

5. De algemene vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap' bedraagt honderdachtduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (108.592, 01 EUR),

Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderdvijftigste (1/750) ieder.",

6. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te

passen aan het huidig Wetboek van vennootschappen en te vervangen door

de volgende gecoördineerde tekst van de statuten die volledig ter

vervanging komt van de bestaande statuten :

Dat de nieuwe statuten bij uittreksel luiden als volgt :

Benaming :

"DOOM-LAMERANT" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel :

Baljuwstraat 66, Poperinge

Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van

derden of in deelneming met derden, zowel in het binnenland als in het

buitenland :

Op de teatste blz. vesrrL Lst: t~ verr'.leiLierl ` nBC.to ' Naam 4rári Ce üláiïoi'ero,.e'enRB C.o:r']n*:. alE:?I +r NS ce iier.eço)n(en:

bevoegd de ieCl"tSp2fsooït tan sa.îear, van eereer te SrBT:Egerl'id4QrpiA2r3 Verso ; Naam en handtekening.

or- çr.+:+sg Mad PDF 11.1

,

l,3=Clous~.o¬ t

aan het

~3e3gis~ii

Staatsblad

- groot- en kleinhandel in vaste en vloeibare brandstoffen;

- groot- en kleinhandel in vloeibaar gas in flessen;

- groot- en kleinhandel in zand, steenslag en bouwmaterialen;

- onderneming voor goederenvervoer langs de weg;

- nationaal en internationaal transport;

- opslag en entrepot van goederen van derden;

- loonwerk voor rekening van derden en dit in de ruimste zin. Dit omvat ondermeer : landbouwwerken, grondwerken, draineringswerken, waterwerken, bouwwerken, slopingswerken, kraanwerken;

- handel in bindgaren, sproeistoffen en phyto-pharmaceutische produkten;

- vervoer van landbouwprodukten, afvalstoffen, grond en andere agrarische produkten.

Bovenstaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend en dient geinterpreteerd te worden in de ruimste zin.

De vennootschap mag zelfs zaken doen buiten het hoger beschreven doel wanneer zij in de rechten treedt van een in een gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap zal voor het verwezenlijken van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, materialen en inrichtingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren en verhuren, bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel; en daarbij alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestAnn.

De vennootschap kan zekerheden stellen ten voordele van natuurlijke personen of andere rechtspersonen, zoals ondermeer zich borgstellen, hypotheek verlenen op al haar onroerende goederen enzovoort, zonder enige beperking.

In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks; of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, dit zowel in binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte tijd.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (108.592,01 EUR).

Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderdvijftigste (1/7505t0) ieder.

Bestuur :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, vennoot of

op de laatste blz. van Lmtz c va-nierden recto ' Naen" en i 'Je.?I4.1eid 't ei ce ,n utremctenr e no[ar.s, item; van (ie pere o)nCenl

lavaeed de rechtspat, .orl 'ren cerdan te vertegenwoordigen Vezao : 14taam an handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

N 6 Mod POF 11.1

" V~,rr" _

i7cs10tfd8i7

" aan ÿlat Bï.i ÿiscii staa~fJiaCi



~

niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient er een vaste vertegenwoordiger te worden benoemd, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering:

De eerste vrij dag van de maand juni om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dit aandeel

verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reserves  Winstverdeling :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid. Deze kan onder meer besluiten dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

I"











Op de laatste dtz. ken i-.l sli 6 val melden ~aç1~ ar: val C9 iY7strsln'.s~.n:éien!Fv r,rxar.s ,7e*z? s,rart Ge persoSgjn(en '

;.ti9GSG:: de rechtspersoon 3as7zien':2Z crerran te '1Br:B~~rnLl6Qrglüart

Verso- Naam ars handtekening. -

Maf POF ri.t

Wijze van vereffening :

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De algemene vergadering verleent tenslotte alle machten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Vr or. ' b4àotdá3Si .. Gk:lla

aan 37e4

Bslglsah 9taaíwblad







Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte statutenwijziging met bankattest en gecoördineerde statuten.

WIM VAN DE PU 'I .t

notaris

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste olz van 1_tcï.c B vermelden :Re~to " sw:aarn ::08hÇ?rghv:d v1:1 ne snstf'um4n:erpnoe r,otans, lie:zi; van ce ç,~erwt,io}n(en:

ba;rosgc f.le i4chtspwrsoen :en aanzien van eerden te vertpgenvaoarelgerf Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 12.06.2013 13172-0259-013
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.06.2012 12145-0395-014
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 22.08.2011 11423-0501-014
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 20.07.2010 10327-0575-013
14/12/2009 : IE038235
20/07/2009 : IE038235
01/09/2008 : IE038235
30/08/2007 : IE038235
30/06/2006 : IE038235
10/10/2005 : IE038235
09/07/2004 : IE038235
01/07/2003 : IE038235
18/07/2002 : IE038235
20/09/2001 : IE038235
03/10/2000 : IE038235
12/01/1999 : IEA004413

Coordonnées
DOOM-LAMERANT

Adresse
BALJUWSTRAAT 66 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande