DORME MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DORME MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.362.970

Publication

24/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEL R BELGE

1 6 -07- 20l4

ELGISCH S

NEERGELEGD

2 6 JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK lertttie

*19193129*

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0462.362.970

Benaming (voluit) : DORME MARC

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Papestraat 62A

8880 Ledegem

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDDS DIVIDEND - VERHOGING KAPITAAL DOOR

INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DORME MARC » met zetel te 8880 Ledegem, Papestraat 62A BTW BE 0462.362.970, RPR Gent, afdeling Kortrijk, opgemaakt door notaris SABINE DESTROOPER te Ledegem op ACHTTIEN JUNI TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, neergelegd ter registratie op het lste kantoor der registratie te Kortrijk 2 blijkt dat:

Alle aandelen aanwezig zijn;

TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, vijfentachtig duizend zeshonderd en twaalf euro achtentwintig cent (¬ 85.612,28) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2012,

DERDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen negenennegentig duizend zevenhonderd vierenzestig euro achtenvijftig cent (¬ 99,764,58) bedraagt.

VIERDE BESLUIT -- BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND De algemene vergadering besluit over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van drieëntachtig duizend euro (¬ 83.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

VIJFDE BESLUIT - VERHOGING VAN KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vierenzeventig duizend,' zevenhonderd euro (¬ 74,700,00), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd " euro (¬ 18,600,00) op drieënnegentig duizend driehonderd euro (¬ 93.300,00).

Beslissing

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierenzeventig duizend zevenhonderd euro (¬ 74.700,00), door inbreng in natura, om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op drieënnegentig duizend driehonderd euro (¬ . 93.300,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde', waarde per aandeel.

Verwezenlijking van de verhoging van het kapitaal:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k x mod 11.1

al verslag van de bedriifsrevisor en bijzonder verslap van de zaakvoerder:

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 7 maart 2014 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedriifsrevisor

Het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVB BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Wevelgem, van 2 april 2014 omtrent de verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura, besluit als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DORME MARC door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Marc DORME en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Mia ALLEGAERT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1, De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 74.700, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

bi Inbreng:

is alhier tussengekomen

- de heer Marc Dorme, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenendertig duizend driehonderd vijftig euro (¬ 37.350,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Voorbehouden behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 14.1

Voor-

behouden aan het Selgisch

Staatsblad



- mevrouw Mia Allegaert, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al , wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenendertig duizend driehonderd vijftig euro (¬ 37,750,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend heden toegekend.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

cl Vergoeding van de inbreng

De tegenprestatie voor de inbreng in natura bestaat uit een stijging van de

fractiewaarde van de bestaande aandelen, Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen stemt overeen met de

inbrengwaarde van de inbreng.

Bijgevolg is de tegenprestatie in overeenstemming met de inbrengwaarde.

ZESDE BESLUIT - STATUTENWIJZIGING

Artikel vijf zal voortaan luiden:





'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënnegentig duizend driehonderd

euro (¬ 93.300,00). Het Is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen hebben stemrecht."

VOOR UITTREKSEL,



Sabine Destrooper, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Kortrijk:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 18 juni 2014;

2. Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 april 2014;

3. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder mbt de inbreng in natura de dato 7 maart 2014;

4, De gecoördineerde tekst van de statuten.











r

a

Y

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 14.02.2014 14034-0563-016
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 21.02.2013 13042-0540-016
08/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 07.02.2012 12026-0371-016
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 31.01.2011 11018-0307-016
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.11.2009, NGL 28.01.2010 10025-0243-016
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 29.12.2008 08870-0302-016
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 02.01.2008 08001-0014-016
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.12.2006, NGL 18.01.2007 07018-1922-016
03/05/2006 : KO142720
02/01/2006 : KO142720
12/01/2005 : KO142720
28/12/2004 : KO142720
07/01/2004 : KO142720
22/01/2003 : KO142720
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0242-017

Coordonnées
DORME MARC

Adresse
PAPESTRAAT 62A 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande