DORME MARLEEN

Divers


Dénomination : DORME MARLEEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.446.810

Publication

23/01/2013
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8431 Middelkerke, Paul Snoekstraat 3.

Onderwerp akte : ontbinding - sluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 19 november 2012 blijkt onder meer het volgende:

Tengevolge van de stopzetting van de activiteiten van de BV o.v.v.e. Comm. V, Dorme Marleen, heeft de zaakvoerder op 4 oktober 2012 een bijzonder verslag opgesteld over de ontbinding van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerder werd een staat van actief en passief per 30 september 2012 gevoegd. De vergadering verklaart voorafgaandelijk een afschrift ontvangen te hebben van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en er kennis van te hebben genomen.

De beslissing van de ontbinding van de vennootschap wordt genomen met eenparigheid van stemmen en stelt haar vanaf heden, 19 november 2012, in vereffening. De vergadering besluit dat geen vereffenaar zal worden aangesteld gezien er volgens haar verklaring niets te vereffenen is daar aile schulden aan derden betaald werden.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding dat voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: mevr. Marleen Dorme.

En onmiddellijk spreekt de vergadering de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Comm. V DORME MARLEEN definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn bewaard blijven te 8431 Middelkerke, Paul Snoekstraat 3.

De aanstelling om, het nodige te doen voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het KBO en alle nodige formaliteiten te vervullen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SERVIO PARTNERS, te 8500 Kortrijk, lepersestraat 10213.

Aldus getekend:

Dorme Marleen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rû ~ek18~

Neaerge.lego ter griffie ven arm rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te £roette

t 0 JAN, 2

riffie riP t)riffraº%

Ondernemingsnr : 0882.446.810

Benaming

(voluit) : Dorme Marleen

Coordonnées
DORME MARLEEN

Adresse
PAUL SNOEKSTRAAT 3 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande