DR ISABELLE NOLENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR ISABELLE NOLENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.635.913

Publication

17/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Wee: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WiCINUEUR BELG NEERGELEGD

10 2014 12 MEI 2014

BELGISCH S''AATS3LAD Rechtbank van KOOPHANDEL Gomel. KORTRIJK

1111



*14118055*



Ondernemingsnr : oS3..6-3S - 3

Benaming

(voluit) DR ISABELLE NOLENS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel BKG Kortyk, Veemaykt 16111

(volledig adres)

Onderwerp akte:

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Frederic Opsomer te Kortrijk, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Jean-Charles DE WITTE, wettelijk belet, op 21 mei 2014, ter registratie aangeboden, dat:

Mevrouw NOLENS, Isabelle, Marie Hélùne Edouard, plastisch chirurg, geboren te Heerlen (Nederland), op 21 september 1963, echtgenote van de Heer Jean-Charles De Witte, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Groene Dreef 17.

Een vennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht' onder de benaming "DR ISABELLE NOLENS".

Zetel : te 8500 Kortrijk, Veemarkt 16/11

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het

uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de, plastische chirurgie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische: Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden; geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit' voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige , materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een; kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Oc de laatst* blz. van Luika vermelden : Recto Naam en hoedanighed van de instrumenterende notaris hetzil van de peno(omien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de plastische chirurgie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit

zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De bevoegdheid van zaakvoerders niet-vennoot blijft beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Indien er één zaakvoerder is, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de enige zaakvoerder, alléén optredend.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste wérd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur in ' de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Boeklaar :, Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Onderschrijving:

Op deze aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Door Mevrouw Isabelle Nolens, voornoemd, ten belope van 100 aandelen tegen de prijs van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juni 2014 en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2016,

3. De oprichtster benoemt volgend persoon als gewone zaakvoerder:

Mevrouw Isabelle Nolens, voornoemd, die aanvaardt.

De duur van haar mandaat is onbepaald.

De zaakvoerder zal haar mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichtster geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Hinnekens BVBA, Aalbeeksesteenweg 76 te 8500 Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

r "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Frederic Opsomer, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

u

ihll FhI Il Hill lii U

*15097262<

lidrenill" ' Ike 4~!

A >-

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

NEERGELEGD

19 4 APJ 2015 Rechtbank van KOOPrJANDEL

Gent, .afd. KORTRIJK Griffie

Ondernem ingsnr : 0553635913

Benaming

(voluit) : DR ISABELLE NOLENS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veemarkt 16/11, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG ART.220-222 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van het controleverslag van bedrijfsrevisor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Kortrijkstraat nr. 12 te 8560 Wevelgem.

De zaakvoerder

Nolens Isabelle

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0175-013

Coordonnées
DR ISABELLE NOLENS

Adresse
VEEMARKT 16/11 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande