DR L. DELSUPEHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR L. DELSUPEHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.493.460

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 28.08.2014 14532-0041-011
02/01/2014
ÿþ Mod Ware[ tt.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0469.493.460

Benaming

(voluit) : Dr. L. DELSUPEHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwadestraat 16, 8800 Roeselare (Rumbeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 13 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, L. DELSUPEHE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, (Rumbeke), Kwadestraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0469.493.460, onder meer heeft besloten:

BERSTE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 9 december 2013, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van driehonderd eenendertigduiend honderd negenenveertig euro (¬ 331.149,00), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde drieëndertigduizend honderd veertien euro negentig cent (¬ 33.114,90), in totaal tweehonderd achtennegentigduizend vierendertig euro tien cent (¬ 298.034,10) netto dividend.

TWEEDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 12 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, Tabakvest 87, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Werner Van den Keybus, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8, Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Dr. L. Delsupehe, BE 0469.493.460 met zetel te 8800 Roeselaere, Kwadestraat 16, voor een totale inbrengwaarde van 298.034,10 EUR, bestaat uit een schuldrekening.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 129 aandelen van de BVBA Dr. L. Delsupehe zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergadering besluit om de volledige bruto dividendwaarde, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent beschreven in artikel 537 WIB 92, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Gebeurt dit echter maar gedeeltelijk of geheel niet, dan vervallen de waarden beschreven in het verslag. Er werd echter in de opdrachtbrief vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

Ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden wcrden aangewend.

Antwerpen, 11 december 2013

Cvba Auditas bedrijfsrevisoren

W. Van den Keybus

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd achtennegentigduizend vierendertig euro tien cent (¬ 298.034,10) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd zestienduizend zeshonderd vierendertig euro tien cent (¬ 316.634,10), door inbreng in natura van de vordering in rekening-courant van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, mits creatie van honderd negenentwintig (129) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd achtennegentigduizend vierendertig euro tien cent (¬ 298.034,10).

Inbreng

Mevrouw Lieve Delsupehe, voornoemd, verklaart in de vennootsohap een inbreng te doen van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van tweehonderd achtennegentigduizend vierendertig euro tien cent (¬ 298.034,10).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op tweehonderd achtennegentigduizend vierendertig euro tien cent (¬ 298,034,10), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengster, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrengster ervan, van honderd negenentwintig (129) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd achtennegentigduizend vierendertig euro tien cent (¬ 298.034,10).

Deze honderd negenentwintig (129) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen als de bestaande honderd (100) aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

VIJFDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderd zestienduizend zeshonderd vierendertig euro tien cent (¬ 316.634,10) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd negenentwintig (229) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zestienduizend zeshonderd vierendertig euro tien cent (¬ 316.634,10), verdeeld in tweehonderd negenentwintig (229) gelijke aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde."

ZEVENDE BESLUIT Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

een afschrift van het proces-verbaal van 13 december 2013;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

e

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- de gecoordineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

_,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 27.07.2012 12354-0378-010
27/04/2012
ÿþ r wa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



F.-1 E- '1 F: C E il

1 T. U. 2012

MfiélTa,atqH. KóCr'HArlDEL

f.C^-rrl.fiK

M II I I II II III I II I I I

"12081390*

N

bel a; BE Sta

Ondernemingsnr : 469.493.460

Benaming

(voluit) : DR. L. DELSUPEHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwadestraat 16, 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING ZAAKVOERDER

Verwijzend naar de bijzondere algemene vergadering d.d. 15 januari 2009 wordt mevrouw Lieve Delsupehe herbenoemd tot zaakvoeder en dit voor een periode van 9 jaar.

Lieve Delsupehe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : KOA018725
28/07/2010 : KOA018725
28/08/2009 : KOA018725
04/08/2008 : KOA018725
01/08/2007 : KOA018725
22/08/2006 : KOA018725
03/10/2005 : KOA018725
29/10/2004 : KOA018725
08/12/2003 : KOA018725
12/02/2003 : KOA018725

Coordonnées
DR L. DELSUPEHE

Adresse
KWADESTRAAT 16 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande