DR MARC DETOLLENAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR MARC DETOLLENAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.021.794

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0027-011
07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan he Belgisc Staatsba

*14008146*

~

reLeÉreen:iCF.`g ~º%$~~ ~." ~.+ :~~á~~r-~ .~ ál.~ :"s-4t

2 4 DEç. 202

ef~itm

Ondernemingsnr : 0472.021.794

Benaming

(voluit) : Dr. Marc Detollenaere

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Capucijnenlaan 34 A

Onderwerp akte :  OMZETTING VAN DE AANDELEN MET NOMINALE WAARDE IN AANDELEN ZONDER NOMINALE WAARDE - KAPITAALVERHOGING  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op achttien december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 1911212013, Boek 51116 Blad 78 vak 05. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Berg h adviseur ai dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Marc Detollenaere" gevestigd te 8670 Koksijde, Capucijnenlaan 34 A met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe, te Veume, op negenentwintig mei tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni daarna, onder nummer 20000609/025.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint ldesbald), op zeven maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie april daarna, onder het nummer 20120403/0067593.

EERSTE BESLISSING

OMZETTING VAN DE AANDELEN MET NOMINALE WAARDE IN AANDELEN ZONDER NOMINALE WAARDE

iDe vergadering beslist de honderd zesentachtig aandelen van de vennootschap met een nominale waarde van HONDERD EUR (100,00 EUR) per aandeel om te zetten in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, ieder met een breukwaarde van één/honderd zesentachtigste.

TWEEDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

Pe vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzonden; algemene vergadering de dato negen december tweeduizend dertien waarbij werd beslist tot de toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot, zijnde de heer Detollenaere Marc, voornoemd, van ACHTHONDERD VIERENTACHTIG DUIZEND ACHTHONDERD ACHTENTACHTIG EUR NEGENENTACHTIG CENT (884.888,89 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

I-let verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

PERDE BESLISSING

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de statutair zaakvoerder en door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseeie, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de enige vennoot, zijnde de heer Detollenaere Marc, voornoemd, heeft op de vennootschap voor een inbrengwaarde van ZEVENHONDERD ZESENNEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (796.400,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

Eten exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

Het versaag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, de dato vijftien november tweeduizend dertien, besluit als volgt:

15. Besluit

De Inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. MARC DETOLLENAERE, bestaat uit de

inbreng van de dividendvordering, die de enige vennoot zal verkregen hebben,, mits goedkeuring door de

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

_ « algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van nettb 796.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 796.400,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van he( uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de'. Bedrijfsrevisoren Inzake Inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid, en duidelijkheid;

c) dat de voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.407 aandelen van de Burg. BVBA DR. MARC DETOLLENAERE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. MARC'DETOLLENAERE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

VIERDE BESLISSING

Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met TWEEHONDERD VEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (240.700,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (18.600,00 EUR) tot TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (259.300,00 EUR) door het creëren van TWEEDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN (2.407) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de Inschrijving.

Op deze TWEEDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN (2.407) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van DRIEHONDERD DERTIG EUR ZEVENENTACHTIG CENT (330,87 EUR) per aandeel, waarvan:

- HONDERD EUR (100,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal TWEEHONDERD VEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (240.700,00 EUR)

- TWEEHONDERD DERTIG EUR ZESENTACHTIG CENT (230,86 EUR) zal geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde in totaal VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (555.700,00 EUR).

Ieder aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal warden verwezenlijkt door de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de enige vennoot, zijnde de heer Detollenaere Marc, voornoemd, op de vennootschap hebben ten belope van ZEVENHONDERD ZESENNEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (796.400,00 EUR).

En dit conform het nieuwe artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013. Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

VIJFDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstarling van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Is hier tussengekomen :

De heer DETOLLENAERE, Marc Serge, geboren te Oostende op eenentwintig mei negentienhonderd tweeënzestig (Nationaal nummer 62.05.21-019.09), wonende te 8670 Koksijde, Capucljnenlaan 34 bus 000.

Die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Marc iaetollenaere", en In te schrijven op de TWEEDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN (2.407) nieuwe aandelen kan deze vennootschap, tegen de prijs van DRIEHONDERD DERTIG EUR ZEVENENTACHTIG CENT (330,87 PUR) per aandeel.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus Werd ingeschreven, naar aanleiding van de Inbreng In natura van de netto-dividendvordering dle de enige kennoot, zijnde de heer Detollenaere Marc, voornoemd, heeft op de vennootschap voor een totaal bedrag van ZEVENHONDERD ZESENNEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (796.400,00 EUR), zijnde :

[ - in kapitaal ten belope van honderd procent, zijnde in totaal TWEEHONDERD VEERTIG DUIZEND EVENHONDERD EUR (240.700,00 EUR),

- en de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent, zijnde in totaal VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (555.700,00 EUR)

3. in ruil voor zijn inbreng ontvangt de heer Detollenaere Marc, voornoemd, TWEEDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN (2.407) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en $roerdelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf treden.

4. De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van TWEEDUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN

(2.407) nieuwe aandelen.

ZESDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-behotaderi

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beho1den' aan het Belgisch

Staatsblad

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van TWEEHONDERD VEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (240.700,00 EUR)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op TWEEHONDERD

NEGENENVIJFTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (259.300,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend

vijfhonderd drieënnegentig (2.593) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd

drieënnegentigste (1/2.593ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLISSING

Uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIG

DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (555.700,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening

"Uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen

verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLISSING

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met VIJFHONDERD

VIJFENVIJFTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (555.700,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden

van TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (259.300,00 EUR) tot

ACHTHONDERD VIJFTIEN DUIZEND EUR (815.000,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie,

hetzij VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (555.700,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

NEGENDE BESLISSING

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede

kapitaalverhoging van VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EUR (555.700,00 EIJR)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op ACHTHONDERD

VIJFTIEN DUIZEND EUR (815.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd drieënnegentig

(2.593) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd drieënnegentigste

(1/2.593ste) van het kapitaal vertegenwoordigers.

TIENDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf der statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadertig artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijf : Kapitaal

De vennootschap beschikt over een maatschappelijk kapitaal van ACHTHONDERD VIJFTIEN DUIZEND

EUR (815.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd drieënnegentig (2.593) aandelen

zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd drieënnegentigste (1/2.593ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen."

ELFDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen

besluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

- coördinatie.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 30.09.2013 13609-0008-011
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.12.2012, NGL 14.12.2012 12666-0141-012
03/04/2012
ÿþ11111,1111,M11111!8

bel



Be Sta.

Mod Word 11.1

..____._ T. - r :i,!:i;_,

i'.`. sái.:.áJ.ist;.i,._.. .. ._.'_ ._

22 1kMPIT2012  Gr.iffiey.



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.021.794

Benaming

(voluit) : Dr. Marc Detollenaere

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Capucijnenlaan 34 A

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op zeven maart tweeduizend en twaalf, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 1310312012, Boek 51112 Blad 63 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro. De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Rudy RYCX" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Marc Detollenaere" gevestigd te 8670 Koksijde, Capucijnenlaan 34 A met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft, genomen,

Zelfde maatschappij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe, te Veurne, op'', negenentwintig mei tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni daarna, onder nummer 20000609/025.

EERSTE BESLISSING

WIJZIGING DOEL

a) Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de statutair zaakvoerder houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per één december tweeduizend en elf, gevoegd bij het verslag van de statutair zaakvoerder, daar aile aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door de bestaande activiteiten te schrappen en te vervangen door volgende:

"ARTIKEL drie : DOEL

In binnen  en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de cardiologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

- het inrichten vah de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake cardiologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In het geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. ZIJ mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De

vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles

rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

En dat artikel drie der statuten dienovereenkomstig wordt aangepast.

TWEEDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen

besluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder

- staat van activa en passiva

coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan hee

Belçj ch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : VET000142
01/09/2009 : VET000142
05/09/2008 : VET000142
27/08/2007 : VET000142
29/08/2006 : VET000142
30/08/2005 : VET000142
25/08/2004 : VET000142
28/10/2003 : VET000142
16/09/2002 : VET000142
09/06/2000 : VEA019304
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 31.08.2016 16555-0151-010

Coordonnées
DR MARC DETOLLENAERE

Adresse
CAPUCIJNENLAAN 34A 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande