DR VERSTRAETE BART

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR VERSTRAETE BART
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.914.284

Publication

11/07/2014
ÿþ*14134750*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR DL C,,7

4 07- 2On E3ELGISCI- STAA7,',71

NEERGELEGD

1 ti MN! allt

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0861.914.284

Benaming (voluit) : DR VERSTRAETE BART



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Rumbeeksesteenweg 395

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging  wijzigingen aan & coördinatie der statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare' (standplaats Rumbeke), op 21 mei 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten' van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR VERSTRAETE BART', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen te 8800 Roeselare/Rumbeke, Rumbeeksesteenweg 395, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

Voorafgaande verklaring

De comparant verklaart en de vergadering stelt vast dat:

1) op datum van 10 mei 2014 door de bijzondere algemene vergadering - in toepassing van artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 - werd besloten tot uitkering en betaalbaarsteliing vanaf zelfde datum van een tussentijds dividend van een totaal bruto-bedrag van driehonderd tachtig duizend euro (E 380.000,00), en dit door onttrekking aan de belaste reserves van de vennootschap.

2) de enige vennoot op zelfde datum principieel heeft toegezegd bij wijze van intentieverklaring om het te ontvangen netto-dividend van driehonderd tweeënveertig duizend euro (¬ 342.000,00) integraal aan te wenden voor de intekening op de nagemeide kapitaalverhoging door inbreng in geld, in toepassing van artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

3) hij de aangifte en tijdige betaling van de verlaagde roerende voorheffing van tien procent (10%) binnen de 15 dagen na de dividenduitkering reeds gerealiseerd heeft.

Kaoitaalverhoging

In toepassing van artikel 537 W11392 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, besluit de algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van driehonderd tweeënveertig duizend euro (E 342,000,00) om het te brengen van veertig duizend euro (E 40.000,00) op een bedrag van driehonderd tweeëntachtig duizend euro (¬ 382.000,00).

De vergadering bestist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbrenq in geld en dat zij zal: gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend vierhonderd twintig (3.420) nieuwe aandelen van dezelfde aardh: en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen tegen de globale prijs van driehonderd tweeënveertig duizend euro (E 342.000,00) - hetzij honderd euro (E 100,00) per aandeel - en elk aandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

Individuele afstand van het voorkeurrecht

De enige vennoot stelt vast dat het, zowel statutair als wettelijk voorziene voorkeurrecht in casu niet van toepassing is.

inschrijving en volstorting

Vervolgens heeft voornoemde vennoot uitdrukkelijk verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en in te schrijven op alle drieduizend vierhonderd twintig (3.420) nieuwe aandelen van deze vennootschap tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, door inbreng in geld van het door hem ontvangen netto-dividend, hetzij driehonderd tweeënveertig duizend euro (¬ 342.000,00).

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van driehonderd tweeënveertig duizend euro (E 342.000,00).

Voormelde inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 3E05 1096 6230 9975 op naam van onderhavige vennootschap bij de Cr/BA 'BKCP"







--------



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

a 1' mod11.1



Pehouden aan het Belgisch Staatsblad

zoals blijkt uit een door zelfde financiële instelling op 15 mei 2014 afgeleverd attest, dat mij, ondergetekende notaris, door voornoemde comparant overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren in haar dossier. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Aldus beschikt de vennootschap vanaf heden en uit dezen hoofde over een som van driehonderd tweeënveertig duizend euro (¬ 342.000,00).

Dit besluit wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, mevrouw DUYVEJONCK Katrien Rita Kim Cesarine, geboren te Roeselare op 07 oktober 1957 (nummer identiteitskaart: 591.1735309.81 - rijksregistemummer: 57.10.07-152.32), echtgenote van voornoemde heer VERSTRAETE Bart, en met hem wonende, die, na voorlezing van het voorgaande, verklaart en bevestigt dat zij ermee instemt dat haar voornoemde echtgenoot, de heer VERSTRAETE Bart, het hoger beschreven door hem ontvangen netto-dividend, hetwelk toebehoort aan de tussen hen bestaande huwgemeenschap, inbrengt in de vennootschap.

Kennisoevino door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparant en de tussenkomende partij gewezen op artikel 537 VVIB92, inzonderheid op het 5°, 6° en 7e lid ervan in verband met de latere kapitaalverrnindering:

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste !id, 2°, beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden: 1* tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

20 tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct.

In afwijking van het vorige !id wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

10 tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2' tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

30 tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct."

Tweede besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhoging vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 6 der statuten door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd tweeëntachtig duizend euro (¬ 382.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd twintig (3.820) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering in te stemmen met de onder het derde agendapunt voorgestelde tekstuele aanpassingen van de artikelen 8 en 9, overeenkomstig de nieuwe door de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren West-Vlaanderen opgemaakte modelstatuten.

Vierde en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten;

- bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVERBO" met zetel te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 4648, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer BE 0416.597.875, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de BTW) te verzekeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de billagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten.





Op de Laatste blz. van Luik B vermelden: Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 28.02.2014 14053-0504-013
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.01.2013, NGL 31.01.2013 13021-0473-013
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.01.2012, NGL 16.02.2012 12037-0381-012
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 02.02.2011 11023-0261-012
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 13.01.2010 10014-0240-013
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 11.02.2009 09047-0127-012
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 30.01.2008 08033-0254-013
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.12.2006, NGL 18.12.2006 06914-1856-013
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 17.12.2005, NGL 11.01.2006 06011-3433-013
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 26.01.2016 16026-0530-015

Coordonnées
DR VERSTRAETE BART

Adresse
RUMBEEKSESTEENWEG 395 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande