DR. ANN VERSCHELDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANN VERSCHELDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.112.452

Publication

03/01/2014
ÿþF

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

roeaerQae®d ter grrttfle vrin als reohtben

Bru

'ID

oophandei

afdeling tje Gemme

DEC. 2013

iele orneise

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel R

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Cari Paltliet te Oostende op 18 december 2013, te registreren,

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR.ANN VERSCHELDE, gevestigd te Oostende,' Stockholmstraat 25, opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Carl Polf[iet, te Oostende op veertien oktober tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien oktober daarna onder nummer 303141, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor zelfde notaris Cati Polfliet op zevenen-twintig september tweeduizend en elf, bekendgemaakt alsvoor op zeventien oktober daarna onder nummer 11156489, statuten sindsdien niet meer gewijzigd, met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap,

TWEEDE BESLISSING Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van twee-

honderdzesenzeventigduizend vierhonderdzevenennegentig euro zesendertig cent (276.497,36 -), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen.

Ingevolge voormelde beslissing beschikt de voormelde aandeelhouder over een bruto dividendvordering voor een bedrag van tweehonderdzesenzeventigduizend vierhonderdzevenennegentig euro zesendertig cent (276.497,36 ¬ ):

De aandeelhouder beslist in vergadering onmiddellijk zijn netto-dividend aan te wenden voor de hierna, vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura van zijn dividendvordering

VIERDE BESLISSING

Kennisname van de voorafgaande verslagen inzake kapitaalverhoging in natura.

a)Verslag opgesteld op twee december tweeduizend en dertien door BDO Bedrijfsrevisoren Burgerlijke Vennootschap CVBA, te 8800 Roeselare , Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan.

b)Verslag opgesteld door de zaakvoerder op twee december tweeduizend en dertien overeenkomstig artikel 318 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend van tweehonderdzesenzeventigduizend vierhonderdzevenennegentig euro zesendertig cent (276.497,36 E), en aldus na afhouding van de tien procent roerende voorheffing het kapitaal te:

Mcd Wart 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

0807.112.452

DR.ANN VERSCHELDE

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Stockholmstraat 25 8400 Oostende

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING REGIME ARTIKEL 537 WIB - WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~.

verhogen met een bedrag van tweehonderdachtenveertigduizend achthonderdzevenenveertig euro tweeënzestig cent (248.847,62 ¬ ) door inbreng in natura van de dividendvordering die de vennoot van de vennootschap verkregen heeft ingevolge voormelde beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, om het kapitaal te brengen van zevenenzestigduizend euro (67.000,00 E) op driehonderd en vijftienduizend

achthonderdzevenenveertig euro tweeënzestig cent (3l E).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met creatie van honderd en acht (108) nieuwe aandelen van dezelfde aard, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Intekening - Inbreng

Mevrouw Ann Verschelde, wonende te 8400 Oostende, Stockholmstraat 25, verklaart met haar netto uitgekeerde dividendvordering, te weten tweehonderdachtenveertigduizend achthonderdzevenenveertig euro tweeënzestig cent (248.847,62 ¬ ), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van dividendvordering op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden honderd en acht (108) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze honderd en acht (108) nieuwe  volledig volstortte aandelen, worden toegewezen aan mevrouw Ann Verschelde, voormeld, als vergoeding voor de gedane inbreng.

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot driehonderdvijftienduizend achthonderdzevenenveertig euro tweeënzestig cent (315.847,62

E).

ZEVENDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdvijftienduizend achthonderdzevenenveertig euro tweeënzestig cent (315.847,62 ¬ ), vertegenwoordigd door honderdvijfenzeventig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die eik één/honderdvijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen".

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering keurt de gecoördineerde tekst der statuten goed na aanpassing van het artikel vijf en geeft volmacht aan de notaris om deze gecoördineerde statuten te tekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering keurt de gecoördineerde tekst der statuten goed na aanpassing van het artikel vijf en geeft volmacht aan de notaris om deze gecoördineerde statuten te tekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL . Notaris Carl Polfiiet,

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte dd. 18/12/2013, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van het bestuursorgaan en de gecoordineerde statuten.

Ulttreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 28.11.2013, NGL 29.11.2013 13674-0240-010
19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 15.02.2013, NGL 11.03.2013 13063-0094-010
17/10/2011
ÿþó5od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0807.112.452

Benaming

(voluit) : DR.ANN VERSCHELDE

.'ieoergelegd ter griffie ,ira

rechtbank van koran del Brugge - af ing te Ooa

°p 0 5 + KL 2011

Griffie Ge arrfrte,

1111

1111,11.1,111j

Vc belli aar Bel! Staal

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsb1 d _ I771 1lO1I - Annexes ail-Moniteur belgé

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stockholmstraat 25 8400 Oostende Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

VERLENGING VAN HET BOEKJAAR - AANPASSING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 27 september 2011, geregistreerd te Oostende, Registratie 1 op 29 september daarna, boek 755 blad 45 vak 07, twee bladen geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), de Eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend J. De Nauw) dat de: buitengewone algemene vergadering van de BV BVBA DR. ANN VERSCHELDE, gevestigd te 8400 Oostende, Stockholmstraat 25, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 14 oktober tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober daarna onder { nummer 303141, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd., met algemeenheid van stemmen: het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar, thans beginnend op één oktober en eindigend op dertig september van het volgend jaar, zal wat betreft het huidig boekjaar eindigen op éénendertig augustus tweeduizend en twaalf; de volgende boekjaren zullen telkens aanvangen op één september en: eindigen op éénendertig augustus van het volgend jaar.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen van vijftien maart om' zestien uur naar vijftien februari om zestien uur; gezien de verlenging van het boekjaar, zal de eerstvolgende' algemene vergadering plaatsvinden op vijftien februari tweeduizend dertien om zestien uur.

DERDE BESLISSING

Tengevolge van voormelde wijzigingen wordt de desbetreffende artikels veertien en negentien van de? statuten in die zin aangepast en luiden thans als volgt:

ARTIKEL VEERTIEN  GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden; bijeengeroepen op vijftien februari om zestien uur.

Indien die -dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te; besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde, kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bij-eengeroepen om over enigei wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene ver-gadering bijeen te roepen; wanneer één of meer vennoten die, alleen of gezamelijk een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal: vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd. Het moet de: agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane; verzoek.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats; aangewezen in de oproeping.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen;

,__voor de vergaderingen vermeldend de. agenda. De vennoten kunnen ook vrijwillig. bijeenkomen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

b

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

ARTIKEL NEGENTIEN  BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één september en eindigt op eenendertig augustus van ieder jaar.

leder jaar, bij het eindigen van het boekjaar, maakt de zaakvoerder overeenkomstig de artikels 92 en volgende van de vennootschapswet, een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vomit één geheel. Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. De jaarrekening moet, samen met de andere stukken, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, neergelegd worden door toedoen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerder wordt gelast met het opmaken van de gecoördineerde statuten naar aanleiding van huidige statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Cari Polfliet.

Tegelijk hiermee neergelegd:gelijkvormig afschrift van de akte dd. 27/09/2011.

Bijlagen-bij bet B-e-Igiseli-Staatsblad- -- -17/1-0720-1T--Annexes - dit Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.08.2014, GGK 16.02.2015, NGL 17.02.2015 15044-0222-010
21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 15.03.2011 11058-0345-009

Coordonnées
DR. ANN VERSCHELDE

Adresse
STOCKHOLMSTRAAT 25 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande