DR. BEN DOISE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BEN DOISE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.353.686

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0495-016
15/12/2011
ÿþ.g

(DA Moa Wortl 11:1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- lIIIl llII llhI lIIl IIl IIIIIIIIIIIII II IN

behouden *11188666*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0837.353.686 Benaming

(voluit) : Dr. Ben Doise (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8972 Roesbrugge, Professor Rubbrechtstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 18 augustus 2011 en van het controleversiag d.d. 18 augustus 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800. Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bertin POUSEELE.

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 16 november 2011 en van het controleverslag d.d. 16 november 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bertin POUSEELE

Benjamien DOISE, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011
ÿþ{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Professor Rubbrechtstraat 19, 8972 Roesbrugge

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 27 juni 2011, blijkt dat :

De Heer DOISE Benjamien Domiep Herman, geboren te Poperinge op 12 december 1972, echtgenoot van Mevrouw Deheegher Ann, wonende te 8972 Roesbrugge, Professor Rubbrechtstraat 19;

een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht heeft opgericht, onder de naam "DR. BEN DOISE".

Het maatschappelijk kapitaal zal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedragen, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd volledig ingeschreven door de voornoemde oprichter in geld, hetzij ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vennootschap zal haar zetel hebben te 8972 Roesbrugge-Haringe, Professor Rubbrechtstraat 19.

STATUTEN.

ARTIKEL 1 NAAM EN RECHTSVORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen naar Belgisch recht.

Zij is opgericht onder de naam: "DR. BEN DOISE".

ARTIKEL 2 DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 27 juni 2011.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 3 ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8972 Roesbrugge-Haringe, Professor Rubbrechtstraat 19.

11J11,11.1,111.11,1,11ÀÏÏI!III

V beh aa Bel Staa IU

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Ben Doise

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad_ bij besluit van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

ARTIKEL 4 DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van de algemene geneeskunde, meer bepaald de uitoefening van een huisartspraktijk, door haar vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven, en rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheervennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

- Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten.

Het aanleggen van reserves.

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

- De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten, het optreden als stagebegeleider, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken.

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht in de voormelde discipline en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

- De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard; de vennootschap kan bijgevolg investeren in roerende en onroerende goederen, en beleggingen (zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen) uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

- De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesberen. Dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer terzake en na voorafgaande

goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap zal aile burgerlijke, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, dit na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6 KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste deel (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17 BESTUUR.

Behoudens hetgeen hierna is bepaald, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen door de algemene vergadering. Het mandaat van bestuurder is beperkt in de tijd, namelijk voor de duur van zijn medische activiteiten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

ARTIKEL 20  BEVOEGDHEID EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De

vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder.

ARTIKEL 21 VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, behalve wanneer hij in zijn hoedanigheid van geneesheer een patiënt behandelt.

Tegenover de vennootschap is de zaakvoerder, zoals een lasthebber verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten.

Ten aanzien van de overtredingen waaraan hij geen deel heeft gehad, is hij van die aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hem geen schuld te wijten is en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering die wordt gehouden nadat hij er kennis van heeft gekregen.

De medische plichtenleer wordt geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

ARTIKEL 22 CONTROLE.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan of laten vertegenwoordigen door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 24 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur, op de zetel of een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in aile aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni 2013 om tien uur. ARTIKEL 25 - BIJEENROEPING BEVOEGDHEID VERPLICHTING.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 32 BOEKJAAR JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de

desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden tenzij dit wettelijk niet verplicht is.

De verschijner verklaart dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012, en dat het zal aanvangen op 27 juni 2011.

Alle sinds 1 juni 2011 in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

ARTIKEL 33 BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan'wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto winst zal aangewend worden

1/ voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2/ tot het uitkeren van een redelijk dividend aan de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER.

De Heer Benjamien Doise, wonende te 8972 Roesbrugge, Professor Rubbrechtstraat 19, werd als zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van zijn medische activiteiten, en behoudens herroeping wegens zwaarwichtige reden. Aan hem is volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher - Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. BEN DOISE

Adresse
PROFESSOR RUBBRECHTSTRAAT 19 8972 ROESBRUGGE-HARINGE

Code postal : 8972
Localité : Roesbrugge-Haringe
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande