DR. BERNARD VLIEGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BERNARD VLIEGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.839.153

Publication

17/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

15-12-2014

Griffie

*14312673*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506839153

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DR. BERNARD VLIEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, ondergetekend op vijftien december tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT een Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door:

De heer Bernard Philippe André VLIEGHE, geboren te Kortrijk op 29 augustus 1979 (rijksregisternummer 79.08.29-069.97), echtgenoot van mevrouw Sylvia Ockier, gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Benedikt DEBERDT te Tielt op 8 mei 2007, naar zijn verklaring tot op heden ongewijzigd, wonend te 8500 Kortrijk, Antoon Van Dycklaan(Kor) 120

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. - De vennootschap is opgericht als een Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "DR. BERNARD VLIEGHE".

ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder, of door de algemene vergadering.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. Hij zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde en in het bijzonder van de psychiatrie door de geneesheren-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals uit alle medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het doel omvat onder meer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde akte;

- de aankoop, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie die nodig of nuttig kan zijn om het doel te verwezenlijken.

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te

Onderwerp akte :

Antoon Van Dycklaan(Kor) 120 8500 Kortrijk

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bekwamen in hun medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkbeoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de specialismen van de geneesheren-vennoten en dit in de breedste betekenis van het woord, het uitgeven van studies en publicaties, het participeren aan klinische studies, dit alles zonder de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aan te nemen.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en na voorafgaandelijk goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een gelijke fractiewaarde. Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, zo de vennootschap op dat ogenblik meerdere aandeelhouders telt.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register der aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

Kunnen enkel vennoot worden, geneesheren-specialisten psychiatrie ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die in de vennootschap hun volledige medische activiteit zullen uitoefenen en die bevoegd zijn hun praktijk in België uit te oefenen.

ARTIKEL ZEVEN. - Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, zowel bij overdracht tussen levenden als bij overdracht ten gevolge van overlijden, uitsluitend worden overgedragen aan andere geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun geneeskunde uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen zijn aanvaard. Daarenboven dient dit aandelenbezit van de vennoten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteiten in de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen deelbewijzen.

Elke overdracht moet op straffe van nietigheid de instemming meedragen van minstens de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Voor de toetreding van de nieuwe vennoot is evenwel het unanieme akkoord van de vennoten vereist. Er is geen verhaal tegen de weigering van toestemming.

De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke hiervan zullen zij gehouden zijn de aandelen te kopen of van hun weigering af te zien.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald, zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoten te worden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate dat zij deze rechten uitoefenen om het doel van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van de psychiatrie door geneesheren-vennoten voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

ARTIKEL ACHT. - Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten eraan verbonden te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Splitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer zijn van dezelfde of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent.

Indien noch de blote eigenaar noch de vruchtgebruiker de bevoegdheid hebben om geneesheer-vennoot te zijn, en de aandelen erfrechtelijk zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en blote eigendom, zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

ARTIKEL NEGEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, of met vruchtgebruik bezwaard zijn, kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

ARTIKEL TIEN. - De erfgenamen van een gestorven vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering. ARTIKEL ELF. - De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TWAALF. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, geneesheren-vennoten, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden een vaste

vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Zaakvoerders die geen geneesheer zijn, mogen geen medische handelingen verrichten. In dit geval beperkt hun mandaat zich tot het algemene en administratieve beleid van de vennootschap.

ARTIKEL DERTIEN. - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegd-heid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte. ARTIKEL VEERTIEN. - De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in zijn betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

Op medisch vlak oefent de geneesheer-vennoot gezag uit over het personeel dat hem bijstaat. De opdracht van zaakvoerder kan zowel bezoldigd als onbezoldigd zijn, onverminderd de vergoeding voor kosten en vacaties, en de vergoeding voor het gepresteerde medische werk, ongeacht het aantal aandelen in hun bezit.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldiging als bestuurder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap, die onderworpen is aan de bepalingen van artikel 161 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen.

ARTIKEL ZESTIEN.  Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen telkens de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten, wanneer er meer dan één vennoot is, kunnen zich laten vertegenwoor¬di¬gen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

 aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. ARTIKEL NEGENTIEN. - Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van maart om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de volgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, te bepalen in de oproepingen, en kunnen opgeroepen worden door een zaakvoerder, telkens de belangen van de vennootschap zulks vereisen of vennoten die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, een algemene vergadering met een bepaalde agenda verlangen.

In dit laatste geval zal de vergadering samen geroepen worden binnen de maand na het verzoek ertoe.

Indien alle vennoten en zaakvoerders aanwezig zijn en daarmee instemmen, kan de jaarvergadering ook vroeger gehouden worden. In dit geval dienen de notulen uitdrukkelijk te vermelden dat de algemene vergadering als jaarvergadering bijeenkomt.

Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarvergadering of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegen-woordigd. Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in het bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is. ARTIKEL TWINTIG. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening. JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en de jaarrekening moeten opmaken en deze stukken ten minste één maand voor de jaarvergadering aan de vennoten overmaken.

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en wordt er na aanneming, décharge gegeven aan de zaakvoerders.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene onkosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

ARTIKEL ZES EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aantal aandelen, in zover ze volgestort zijn.

DIVERSE BEPALINGEN.

ARTIKEL ZEVEN EN TWINTIG. - Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL ACHT EN TWINTIG. - Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden;

Wanneer legaataflevering noodzakelijk is, en tot op de dag van de legaataflevering met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de in het testament aangeduide legataris.

ARTIKEL NEGEN EN TWINTIG. - De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de medische deontologie, en in het bijzonder deze die betrekking hebben op de samenwerking tussen geneesheren, zoals ondermeer de honoraria-pool, de regeling ingeval van tijdelijke en blijvende arbeidsongeschiktheid, de plaatsvervanging, en dergelijke. Deze bepalingen maken integrerend deel uit van deze statuten.

Zo er meerdere geneesheren-vennoten zijn, dient een intern reglement te worden opgesteld op vraag van één der vennoten.

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen de vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht voorgelegd worden aan de bevoegde rechtbank van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Alle deontologische geschillen zullen voorgelegd worden aan de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennoten zullen zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de aanvullende wettelijke bepalingen waarvan in onderhavige statuten geen uitdrukkelijke afwijking wordt aangebracht.

Elke wijziging terzake de medische activiteit, het aandelenbezit, de verplaatsing van de zetel of de oprichting van een bijkomende vestiging, en het zaakvoerderschap wordt voorafgaandelijk meegedeeld aan de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

ARTIKEL DERTIG. - De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De

aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

ARTIKEL EEN EN DERTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerd worden door de het Wetboek van Vennootschappen.

B. VOORBIJGAANDE SCHIKKINGEN.

(...)

2. Inschrijving. - Comparant verklaart in te schrijven op geheel het kapitaal.

3. Afbetaling.  Comparant heeft elk aandeel volstort, tot beloop van twee/derde zodat de vennootschap heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis, zetel Kortrijk.

4. Vennootschapszetel. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8500 Kortrijk, Antoon Van Dycklaan(Kor) 120.

5. Sluiting van het eerste boekjaar. - De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op 30

september 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

(...)

7. Niet-statutaire zaakvoerders. 

de heer Bernard VLIEGHE, is de zaakvoerder van de vennootschap.

Als de oprichter ophoudt zijn beroepsactiviteit als geneesheer-vennoot uit te oefenen, zal hij

eveneens ophouden de opdracht van zaakvoerder uit te oefenen.

Is hij op dat ogenblik de enige vennoot, zal een nieuwe zaakvoerder worden benoemd die voldoet

aan de statutaire voorschriften, tenzij de vennootschap wordt ontbonden of haar doel wijzigt.

(...)

11. Inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen. - Ter voldoening van alle

verplichtingen tegenover het register der burgerlijke vennootschappen naar aanleiding van deze

oprichting, wordt volmacht met mogelijkheid tot substitutie gegeven aan kantoor Van Reybrouck te

Oostkamp, Legeweg 157G.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato vijftien december tweeduizend veertien

23/03/2015
ÿþ Mod POF 11.1

-~~~1("rï~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

NEERGELEGD

1 1 blia 2015

Rechtbank van RTRWK KOOPHANDEL Gente

Bijlagen bi_ het Belgisch Staatsblad_- 23103/20L5 - Annexxes_slu_M.oniteur_be1ge

Ondememingsnr : 0506.839.153

Benaming (voluit) : DR. BERNARD VLIEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm ven een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antoon Van Dycklaan 120, 8500 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging verslaggeving quasi -inbreng

Tekst :

Controleverslag van Nijs & Partners, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs,

bedrijfsrevisor, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 juncto 222, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, dd. 03/03/2015

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van DR. BERNARD VLIEGHE burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, overeenkomstig de bepalingen van artikel 222 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, dd. 03/03/2015

(get.) Bernard Vlieghe, zaakvoerder

Op de laatste blz. vanlwk É vermeien : Recto :Naam en hoedanigheictvan de instrumenterende notaris, Hetzij van -------------------------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 27.11.2015, NGL 11.12.2015 15684-0398-012

Coordonnées
DR. BERNARD VLIEGHE

Adresse
ANTOON VAN DYCKLAAN 120 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande