DR. BRAM DEBAENE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BRAM DEBAENE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.376.990

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 14.08.2014 14429-0479-012
16/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

Ga 02. 2012

RECHTBANK K j eitIVDEL

1+O Pfi

F

Ilit1111111(1,1t1111111I1111

Ondernemingsnr : 24 3. 3 yc. 9 9O

= Benaming (voluit) : DR. BRAM DEBAENE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klijtstraat 4

8870 Izegem

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN -- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric de Grave, geassocieerd notaris, lid van de vennootschap onder de; sjvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & de GRAVE, geassocieerde: notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf en neergelegd op de: Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de heer' Bram Steven DEBAENE, geboren te Izegem op 18 april 1982, wonende te 8870 Izegem, Klijtstraat 4, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft ,; opgericht, met de naam : "DR. BRAM DEBAENE".

ZETEL. De zetel is gevestigd te 8870 Izegem, Klijtstraat 4.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

DOEL. De vennootschap heeft als doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de wettelijke voorschriften en de deontologische regels van de orde der geneesheren:

" De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of de geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening ,; van de vennootschap, rekening houdend met de Code van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde en meer speciaal de verzekeringsgeneeskunde en de medische expertisen in wet en gemeen recht wordt uitgeoefend door geneesheren. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

" het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn,, toegetreden: het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de., uitoefening van voornoemde activiteiten.

" de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten.

;' " het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld ' doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als een goed huisvader,

" het optimaal beheer van reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. Hiertoe mag de vennootschap onder., meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken. Het beleggen in roerende en onroerende goederen zal als een bijkomstig doel beschouwd worden en deze handelingen mogen niet van aard zijn dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen. Deze, activiteiten mogen in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook.

;_ " de mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven,

" mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen.

" de vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.' Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~4 xy,t

mod 11.1

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking , van Naar doel te bevorderen. Zij mag alle werkzaamheden, roerende en onroerende verrichtingen en rechtshandelingen verrichten om haar goederen en reserves als een goed huisvader te beheren,

De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kasten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van < Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

KAp1TAAL. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlhonderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden tegen pari in geld onderschreven door de Heer Bram Steven DEBAENE, voornoemd. Ieder aandeel werd volgestort ten belope van twee/derde,

Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC bank, waarvan een attest de dato 25 januari tweeduizend en twaalf aan de notaris werd overhandigd.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen door de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

In geval van een vennootschap met rechtspersoonlijkheid worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als bestuurder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. Tegenstrijdig belang. Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de , vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Is de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag , van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. BOEKJAAR. Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, WINSTVERDELING, Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN VEREFFENING. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 3I december 2012

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

De vennootschap neemt de verbintenissen over met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 januari 2012. Deze overneming zal ; maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN.

De enige verschijner, in vergadering, heeft besloten de heer Bram Steven DEBAENE, wonende te 8870 Izegem, Klijtstraat 4 te benoemen tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur,.

Het mandaat van de zaakvoerder zal vergoed worden.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. De BVBA MAREL, vertegenwoordigd door dhr Steven Brouckaert, werd aangesteld als bijzondere , gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B,T,W.-administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

,s: - ~f

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UI1TREKSEL

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

F.de Grave, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0413-011

Coordonnées
DR. BRAM DEBAENE

Adresse
KLIJTSTRAAT V4 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande