DR. CARL ENGELHARD - PSYCHIATRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CARL ENGELHARD - PSYCHIATRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.918.207

Publication

03/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0822.918.207

Benaming (voluit) : DR. CARL ENGELHARD - PSYCHIATRIE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guynemerplein 17

8920 Langemark (Poelkapelle)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme ; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op;

li zevenentwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor der;

registratie, tien bladen een verzending, op 8 januari 2014, boek 281 blad 12 vak 10, ontvangen 50,00, de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DR. CARL ENGELHARD - PSYCHIATRIE »' te 8920 Langemark -Poelkapelle, Guynemerplein 17, waarbij volgende beslissingen werden; genomen met eenparigheid van stemmen

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de; bijzondere algemene vergadering, de dato dertien december tweeduizend en dertien, met; betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92,Ï het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van het; tussentijds bruto-dividend, zijnde zevenenzeventigduizend achthonderd vijfenzeventig euro; tweeënveertig cent (C 77.875,42), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (C 18.600,00) op zesennegentigduizend vierhonderd vijfenzeventig euro; tweeënveertig cent (C 96.475,42), door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen,; doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

;; 3. Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige; kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het; voorkeurrecht zoals voorzien in de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te worden toegepast.

Op de kapitaalverhoging wordt voor honderd procent (100%), hetzij voor een totaal bedrag van zevenenzeventigduizend achthonderd vijfenzeventig euro tweeënveertig cent (C 77.875,42),j ingeschreven door de heer ENGELHARD Carl, geboren te Rotterdam (Nederland) op negen januari; negentienhonderd drieënzeventig, van Duitse nationaliteit, wonend te 8920 Langemarki (Poelkapelle), Guynemerplein 17,

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zevenenzeventigduizend achthonderd vijfenzeventig euro; ;; tweeënveertig cent (C 77.875,42) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een; bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC bank. Ondergetekende notaris; verklaart dat voornoemd bankattest de dato vierentwintig december tweeduizend en dertien aan; hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zevenenzeventigduizend achthonderd; vijfenzeventig euro tweeënveertig cent (C 77.875,42) bij storting of overschrijving gedeponeerd; werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus dej deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van zevenenzeventig duizend; achthonderd vijfenzeventig euro tweeënveertig cent (C- 77.87542) T

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111

*1903

iu2fi19miiu*

mad 1 t,1

17(;t'=1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v- e

NJ

23 JAN, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ~

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk om als vergoeding voor zijn inbreng in voormelde kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen te creëren, doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen.

4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zesennegentigduizend vierhonderd vijfenzeventig euro tweeënveertig cent (¬ 96.475,42) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 6 van de statuten (kapitaal) te wijzigen zoals verder vermeld.

6. De vergadering besloot om de statuten van de vennootschap aan te passen conform voormelde besluiten en deze voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Zij draagt de benaming "DR. CARL ENGELHARD - PSYCIATRIE".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8920 Langemark (Poelkapelle), Guynemerplein 17.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesennegentigduizend vierhonderd vijfenzeventig euro tweeënveertig cent (¬ 96.475,42).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

6. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden

1/ voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2/ tot het uitkeren van een redelijk dividend aan de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zolang dit wettelijk vereist is, zal/zullen de vereffenaar(s) pas in functie treden nadat zijn (hun) benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

7. Behoudens hetgeen hierna is bepaald, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een al dan niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is - tenzij door de algemene vergadering anders bepaald - bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

De benoeming van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om bij de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

De ambtsbeëindiging van de zaakvoerder die niet blijkt uit een akte van statutenwijziging wordt op dezelfde wijze openbaar gemaakt.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die bulten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder.

8. Commissaris : nihil

9. 1. De vennootschap heeft tot doel:

" De uitoefening van de geneeskunde op het stuk van de psychiatrie door haar vennoten-geneesheren die op de [ijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de

vennootschapdient eveneens gewaarborgd te zijn.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als

geneesheer persoonlijkverantwoordelijk blijven.

Het ereloon betreffende de prestaties van de geneesheer-vennoot wordt bijgevolg geïnd in

naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

" Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer die de hierboven omschreven specialisatie beoefent.

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

= De aankoop, het huren, leasen en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

" De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

" het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord.

" De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

2. De vennootschap heeft tevens als doel: een rationeel en oordeelkundig beheer nastreven als een goed huisvader; zij mag investeringen en beleggingen uitvoeren" en daartoe mag zij roerende, onroerende - waaronder aankoop, verkoop, beheer, verhuur en oprichting -- en financiële activiteiten ontplooien. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Zij zal er zich evenwel voor hoeden dat enige van haar activiteiten de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

3. De vennootschap kan deelnemen in kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel; dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer.

10. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de vierde zaterdag van de maand juni om twintig (20) uur, op de zetel of een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij aile vennoten aanwezig zijn en hiermee instemmen.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan TEAM ACCOUNTANT, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, kantoor houdende te 8900 Ieper, Ter Waarde 64, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden. Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de beslissingen van de enige vennoot

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.08.2013, NGL 29.08.2013 13488-0017-012
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.08.2012, NGL 16.08.2012 12407-0295-012
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11476-0054-013
14/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

" i

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

yeANK`

L11ft

111\001

Ondernemingsnr : 0822918207

Benaming

(voluit) : DR. Carl Engelhard - Psychiatrie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8920 Langemark-Poelkapelle Guynemerplein 17

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 10 februari 2010 en van het controleverslag d.d. 10 februari 2010 van de Burg. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3,

8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Berlin POUSEELE.

Carl ENGELHARD, zaakvoerder

tEP~R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16512-0531-012

Coordonnées
DR. CARL ENGELHARD - PSYCHIATRIE

Adresse
GUYNEMERPLEIN 17 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande