DR. CHARLOTTE DEPUYDT, PNEUMOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHARLOTTE DEPUYDT, PNEUMOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.827.107

Publication

04/03/2014
ÿþ'~ r.\ ~' :V mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a



MONITEU

2 5 -02 B LGISCH S

N GELEGD TER GRIFFIE VAN DE

2014 RECHTBANK E

BRUME (AFDELING BRUGGE) ~

RM-BLAD. 17 FEB. 2~1

De griffier.

Griffie

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 5 4 6 8 2

Benaming (voluit) : DR. CHARLOTTE DEPUYDT, PNEUMOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lane 58

8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting-statuten-benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 13 februari 2014, BLIJKT dat door

Mevrouw DEPUYDT Charlotte, geboren te Oostende op 17 januari 1979, nationaal nummer 79.01.17284.96, wonende te 8000 Brugge, Lane 58, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke'' samenwoning te hebben afgelegd

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte= Aansprakelijkheid werd opgericht, niet ais:

NAAM: DR. CHARLOTTE DEPUYDT, PNEUMOLOOG

ZETEL. 8000 Brugge, Lane 58

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder, één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, aile onderschreven in geld door de oprichter; en volledig afbetaald zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij BNP PARIBAS' FORTIS, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Reserve-winst-vereffeningssaldo: De winsten van de vennootschap zullen als volgt verdeeld worden :

1, Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft,

bereikt;

2. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

-voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's;

- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap , om welke reden ook en op welk ogenblik het ook moge zijn, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de rechtbank van Koophandel, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient beroep gedaan te worden op geneesheren.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij: door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die natuurlijke personen en;: geneesheren moeten zijn.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en:, verplichtingen van een zaakvoerder.,

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten aile tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bestuursbevoegdheid

Ieder van de zaakvoerders beschikt over de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen van beheer en beschikking. Zij mogen onder hun handtekening alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zonder beperking, borgen geven en aannemen, huurcontracten afsluiten, hypothekeren, kortom alles wat in het kader van het doel van de vennootschap kan noodzakelijk wezen.

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt door de algemene vergadering vastgesteld,

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdeling een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden dit mede te delen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen; indien er een commissaris is moet deze laatste eveneens op de hoogte gebracht worden.

Die zaakvoerder mag de beraadslagingen van het college van zaakvoerders omtrent die verrichtingen niet bijwonen, noch aan de stemming deelnemen, behalve wanneer de tegenstrijdigheid van belangen uitsluitend voortvloeit uit de aanwezigheid van de betrokken zaakvoerder In het college van zaakvoerders of raad van bestuur van één of meer vennootschappen waarop die verrichtingen of die beslissingen betrekking hebben.

Op de eerstvolgende algemene vergadering brengt het college van zaakvoerders, vôôr over enig ander punt , wordt gestemd, een bijzonder verslag uit over de omstandigheden waarin tot bedoelde verrichtingen of beslissingen is besloten, over de voorwaarden waaronder zij tot stand zijn gekomen en over de gevolgen ervan voor de vennootschap.

Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris-revisor of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaakvoerders of door een accountant aangewezen op dezelfde manier en ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, waarin deze verklaart dat de in het verslag van het college van zaakvoerders opgenomen verklaringen juist zijn en voldoende om de algemene vergadering voor te lichten.

Wat de nietigheid van de handelingen en de eventuele schadevergoeding betreft wordt verwezen naar de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

De zaakvoerder of de raad van de zaakvoerders mag volmacht verlenen aan elke persoon die zij bekwaam acht om bepaalde handelingen te stellen die betrekking hebben met het maatschappelijk doel,

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt ook rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de pneumologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten: het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot; het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake pneumologie en dit in de breedste zin van het woord, zonder dat dit de vomi van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook, De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen (zoals onder andere het aankopen en verhuren van onroerende goederen en het laten oprichten van gebouwen) uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap.

Op algemene wijze mag zij allerhande financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van juni om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders-vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel

' van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven medegedeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

2. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen : Mevrouw Depuydt Charlotte, voornoemd,

Alhier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, en is in overeenstemming met de werkelijk uitoefende bestuursactiviteiten.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen overgenomen heeft. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

De oprichter heeft Dr. Charlotte Depuydt, voornoemd ook aangeduid als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar huidige en toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend ais algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2014, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid ' heeft verworven, te worden bekrachtigd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd v66r registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte dd. 13.02.2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voo r-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

V

01/04/2015
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0546827107

Benaming

(voluit) : DR. CHARLOTTE DEPUYDT, PNEUMOLOOG

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LANE 58, 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG (ART. 220 EN 222 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

NEERLEGGING VAN HET BIJZONDER VERSLAG DD, 3 FEBRUARI 2015 VAN HET BESTUURSORGAAN EN VAN HET CONTROLEVERSLAG DD, 3 FEBRUARI 2015 OPGEMAAKT DOOR DE BURG. CVBA VGD BEDRIJFSREVISOREN, VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR VASTE VERTEGENWOORDIGER JEAN-MICHEL DALLE,

BRUGGE, 5 FEBRUARI 2015

CHARLOTTE DEPUYDT

(ZAAKVOERDER)

2,0 MRT 2015

11.111

*150479

Gent Afdeling Brugge Dt$ier

In de bijlagen bij het Belgisc taatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktqqEERGELEGD

Ut ~I

an *e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. CHARLOTTE DEPUYDT, PNEUMOLOOG

Adresse
LANE 58 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande