DR. CHRIS SIMOENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHRIS SIMOENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.452.763

Publication

10/07/2014
ÿþ Mal word lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie . na neerleg ging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0460462763

Benaming

(voluit) : Dr. Chris Simoens

(verkort) :

*14133785*

Rechtsvorm: Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Lelekaai 21 Bus 104 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming van een Vennootschapsmandataris

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten en de daarmee gepaard gaande bevoegdheid van de zaakvoerder Dr. Chris Simoens, wordt vanaf 1 juli 2014 mevrouw Ann Goethals, rijksregister 670424404-20 en wonende te 9800 Deinze Leemsesteenweg 20 D, benoemd tot bijzonder gevolmachtigde met ais taak het administratief en financieel gebeuren binnen de vennootschap te verzorgen, evenwei met uitsluiting van aile taken die wettelijk en deontologisch voorbehouden zijn aan de geneesheer-vennoot zowel in zijn hoedanigheid als geneesheer-vennoot als van zaakvoerder.

Wervik, 23 juni 2014

Dr. Chris Simoens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2014
ÿþ '`fie. ~J Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblal

11011111JR111011 11111

Ondernemingsnr : 0460.452.763

Benaming

(voluit) : Dr. Chris SIMOENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leiekaai 21 Bus 104 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : regime artikel 537 WIB 92 - uitkering tussentijds dividend - onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in natura van de schuldvordering van de dividendgerechtigde - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op dertien december tweeduizend en dertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-'kelijkheid "Dr. Chris SIMOENS", waarvan de zetel gevestigd is te 8940 Wervik, Leiekaai nr 21 Bus 104; ondememingsnr 0460.452.763 RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1/ De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, VIJFHONDERD EN TWEE DUIZEND HONDERD TWEE EN TACHTIG EURO ZESTIEN CENT (E 502,182,16) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van over het boekjaar afgesloten per 31 december 2012.

2/ De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen VIERHONDERD EN VEERTIEN DUIZEND euro (E 414.000,00) bedraagt.

3/ Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de algemene vergadering om volgend tussentijds dividend toe te kennen aan de enige vennoot:

-ten belope van een bruto-bedrag ad VIERHONDERD ZESTIG DUIZEND EURO (E 460.000,00);

-te verminderen met tien procent (10%) roerende voor-heffing;

-zijnde netto VIERHONDERD EN VEERTIEN DUIZEND EURO (E 414.000,00).

De algemene vergadering stelt het volgende vast:

-het vermelde bruto-bedrag is minimaal vermeld bij de beschikbare reserves en de overgedragen winst op de jaarrekening die ten laatste is goedgekeurd door de algemene vergadering op 31 maart 2013;

-de toekenning van het tussentijds dividend is in overeenstemming met artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen (geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeer-derd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd);

-ingevolge deze beslissing heeft de enige vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de enige vennoot:

-dat de vermelde dividendtoekenning niet in contanten gebeurt, maar wel via het boeken van een schuldvordering op de vennootschap;

-om onvoorwaardelijk en onherroepelijk in te tekenen ten belope van het verkregen bedrag op de kapitaalverhoging die volgt op deze dividendtoekenning, en dus deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De voorzitter schart de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten ZIJn verslag te finaliseren.

4/ Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaal-verhoging en van

1 8 BEC. 2013

Griffie







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfs-revisor de dato 10 december 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door Heer Piet Dujardin, kantoorhoudend op zelfde adres, luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met in-breng in natura bij de BV ovv BVBA Dr. Chris SIMOENS door inbreng in natura van een vordering die zef worden toegekend aan de heer Chris SIMOENS naar aan-leiding van de de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet, De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 414.000 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld "

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde VIERHONDERD EN VEERTIEN DUIZEND EURO (¬ 414.000,00) om het van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) te brengen op VIERHONDERD TWEE EN DERTIG DUIZEND EN ZESHONDERD EURO (¬ 432.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de inschrijving zal geschieden door de enige vennoot, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Op de kapitaalverhoging zal gestort worden ten betope van honderd procent (100%).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

51 Tussenkomst - Inschrijving op en valstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, Heer Simoens, Chris Jacques Jozef, rijksregister nr 650311 185 95, identiteitskaart nr 590-9215145-74, geneesheer-radioloog, geboren te Wervik op elf maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9800 Deinze, Leemsesteenweg 201D, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvor-dering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering, ten belope van VIERHONDERD EN VEERTIEN DUIZEND EURO (¬ 414.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, geen nieuwe aandelen toegekend. De vergoeding voor voormelde inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 (vijf) voorbije boekjaren,

e `r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

6/ De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormejdë kapitaalverhoging van VIERHONDERD EN VEERTIEN DUIZEND EURO (¬ 414.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op VIERHONDERD TWEE EN DERTIG DUIZEND EN ZESHONDERD EURO (¬ 432.600,00), vertegenwoordigd door zeven honderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

71 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalver-'hoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD TWEE EN DERTIG DUIZEND EN ZESHONDERD EURO (¬ 432.600,00), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-waarde van één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal."

8/ De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 16.07.2013 13302-0513-010
20/03/2013
ÿþMOA Woat 11.1

z; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bet aa Be Sta. i i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: '0460.452.763

Benaming

(voluit) : Dr. Chris Simoens

(verkort) :

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Brielensesteenweg 38 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Zetel Vennootschap

Overeenkomstig de statutaire bevoegdheid van de zaakvoerder wordt beslist om vanaf 1 maart 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen van Ten Brielensesteenweg 38 8940 Wervik naar volgend adres :

Leiekaai 21 Bus 104 8940 Wervik.

Dr. Chris Simoens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0145-011
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 26.07.2011 11326-0332-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 26.07.2010 10333-0504-011
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 20.07.2009 09433-0017-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 20.06.2008 08249-0213-011
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 10.07.2007 07369-0299-012
23/03/2006 : IET000123
04/07/2005 : IET000123
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0518-010
03/08/2004 : IET000123
07/10/2003 : IET000123
11/10/2002 : IET000123
16/11/2000 : IET000123
13/10/1999 : IET000123
23/04/1997 : IET123

Coordonnées
DR. CHRIS SIMOENS

Adresse
LEIEKAAI 21, BUS 104 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande