DR. D. VAN DIEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. D. VAN DIEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.115.110

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.07.2014, NGL 29.07.2014 14358-0384-009
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.07.2013, NGL 30.07.2013 13379-0537-009
29/11/2011
ÿþ mod 2.1



{>E141 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

r.Ondernemingsnr : p 1i 4 . 415.44a

Benaming : Dr. D. Van Diest (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leffingestraat 38

8432 Middelkerke

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 4 november 2011 geregistreerd te Oostende I op 8 NOV 2011 vijf bladen geen verz. Boek 757 blad 9 vak 8 Ontvangen: vingt-cinq euros (¬ 25,00) De E.a. Inspecteur-Ontvanger, AI (getekend) H. Gryson, dat een burgerlijke vennootschap;, ii onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door :

Mevrouw VAN DIEST Dominique Madeleine, arts, wonende te 8432 Middelkerke, Leffingestraat 38. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een:; ;i besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Dr. D. Van Diest".

Zetel.

De zetel is gevestigd te 8432 Middelkerke, Leffingestraat 38.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen door de geneesheer  vennoten van de geneeskunde, specialisatie neurologie en neurologische revalidatie, rekening houdende met de Medische Plichtenleer.

-Het inrichten van algemene diensten in verband met de neurologie en een medisch secretariaat:! in het bijzonder alle diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

-De aankoop, het huren " en / of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende;; ,: accommodaties, inclusief gebouwen, of van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter:; beschikking te stellen aan de geneesheer  vennoten.

-Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer  vennoten toe te laten zich verder te° bekwamen in voormelde medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande;; praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden: zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van;; aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheer  vennoten verbinden zich er toe hun volledige zelfstandige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en. rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk:; doel en kadert in het beheer als een goed huisvader, voor zover het burgerlijk karakter niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor (een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging;; bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Kapitaal

11I II IIII NIIInIVIVIIVI

*11179585*

:veaergelecjci ter griffie van ere rechtbank van koophandel

Brugge - afde.ing t

00 1 7 NOV. ;11

Griffie De aasfret

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduiz-endd zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen die elk eenfhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze honderd (100) aandelen werden allen a pari in geld onderschreven, tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, door Mevrouw Dominique Van Diest voornoemd.

Ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, werd in geld volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) beschikt.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten in de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Mevrouw VAN Dl EST Dominique, geneesheer, wonende te 8432 Middelkerke, Leffingestraat 38 wordt voor de duur van de vennootschap benoemd tot statutaire zaakvoerder.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet: medische aangelegenheden.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid - Artikel 16

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Jaarvercaderinq

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde woensdag van de maand juni om 15 uur. Indien dit een feestdag of een vrije dag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december. Bestemming van het resultaat

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist,

met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de

voor uitkering vatbare bedragen.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTERS

De comparanten verklaren vervolgens met eenparigheid van stemmen volgende besluiten te

nemen:

1) Afsluiting eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2013 gehouden worden.

BIJZONDERE LASTGEVING

De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "CPO ACCOUNTANCY & TAX BVBA", te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 44 om namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit)".

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

C3~ dé IááIs1é g1z: van big ~ vé~mé~~én :ec o:

Verso Hersa :

)aam en oe ani e¬ van e ¬ ns rumen erenee no aris, e z¬ van e erso(o)n(en1 evoe re ~ oon ~zÍ~Pan ae en te vee enwooralrennrso(o)nten} 3evoe e re#c s ersoon en aanzien van er en e ve e enwoer eren faam en reliénin8

ti

"

mod 2.1

Voor eensluidend analvtisch uittreksel

Geassocieerd notaris Bart van Opstal

Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de akte oprichting de dato 4 november 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.07.2015, NGL 13.07.2015 15318-0038-009

Coordonnées
DR. D. VAN DIEST

Adresse
LEFFINGESTRAAT 38 8432 LEFFINGE

Code postal : 8432
Localité : Leffinge
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande