DR. DENYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DENYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.279.249

Publication

24/03/2014
ÿþHl1{IUll(mbii~A~diga

19 6 739'

IYI

mod 11.1

E i<e 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

NEERGELEGD TEP GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK t1Al\° KQf]pHANDEi.TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

I tig~rif~014e De griffier.

op:

zweeidirie,;

Ondernemingsnr : 0428.279.249

Benaming (voluit) : DR. DENYS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoriestraat 9

8200 Brugge (Sint-Andries)

I! Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint;? Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op: eenendertig januari tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor; Registratie, twaalf bladen geen verzendingen op 12/02/2014, boek 281 blad 47 vak 2, ontvangen; fi 50,00 ¬ , de adviseusr (getekend) P. Bailleul, blijkt dat er een buitengewone algemene: vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DR. DENYS » te 8200 Brugge (Sint;: Andries), waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bijzondere; algemene vergadering, de dato dertig december tweeduizend en dertien, met betrekking tot de; voorgenomen dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging. Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie,

2. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet een bedrag van negentig (90) procent van het ii tussentijds bruto-dividend, zijnde tweehonderdnegenentachtigduizend achthonderd euro (¬ 289,800,00), om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ : 37.200,00) op driehonderdzevenentwintigduizend euro (¬ 327.000,00), door inbreng in geld,? zonder creatie van nieuwe aandelen.

3. Op de kapitaalverhoging wordt conform het voorkeurrecht volledig ingeschreven in geld door: 1/ de heer DENYS Hugo Arseen, geboren te Roeselare op acht juli negentienhonderd vijfenveertig,wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9, die verklaart in te schrijven: op 100% van de kapitaalverhoging, welke hij volledig volstort door inbreng van een globaal: bedrag van tweehonderdnegenentachtigduizend achthonderd euro (¬ 289.800,00), zijnde het. ii netto dividend welke werd overgemaakt aan de heer DENYS Hugo, voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van dertig december tweeduizend en dertien. il Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het voorrkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet ,'s te worden toegepast.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van tweehonderdnegenentachtigduizend achthonderd euro (¬ ~ 289.800,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam ;; van de vennootschap bij de KBC bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato zevenentwintig januari tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderdnegenentachtigduizend achthonderd euro (¬ : 289.800,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal; ten bedrage van tweehonderdnegenentachtigduizend achthonderd euro (¬ 289.800,00).

?; De heer DENYS Hugo verklaart uitdrukkelijk om geen nieuwe aandelen te creëren en te ontvangen als vergoeding voor voormelde kapitaalinbreng.

Op de laatste blz, van mik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderdzevenentwintigduizend euro (C 327.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om de eerste alinea van artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen: .

"Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzevenentwintigduizend euro (C 327.000,00), volledig volgestort."

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende :

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming "Dr. Denys".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzevenentwintigduizend euro (C 327.000,00), volledig volgestort.

Het is verdeeld in honderd vijftig (150) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/honderd vijftigste (1/150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). Ingeval van ontbinding van de vennootschap moeten de vereffenaars geneesheren zijn.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Alleen een geneesheer-vennoot kan worden benoemd tot vereffenaar.

Bij ontbinding van de vennootschap dient beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levensfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt,

gelden de volgende regels :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



STATUTAIR ZAAKVOERDER:

De heer DENYS Hugo Arseen, geboren te Roeselare op acht juli negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

OPVOLGEND STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Mevrouw BRYON Rosa Elisa, geboren te Koekelare op dertig januari negentienhonderd negenenveertig, (wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de geneesheer-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de geneesheer-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten en dienen in verband te staan met de werkelijk geleverde prestaties. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Zaakvoerders kunnen vergoed worden met voordelen van alle aard.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

8. Commissaris : nihil

g. De vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten op het gebied van de urologie in het algemeen, dit door de geneesheren-vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleer

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten; het vermogen van de vennootschap wordt beheerd als een goede huisvader;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de urologie in het algemeen en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenasscoclaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

10. De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste zondag van de maand juni om tien uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



r Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van een certificaat die met medewerking van de vennootschap wordt uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de houders van een certificaat die met medewerking van de vennootschap wordt uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. 7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan SCHoLUER Marie-Louise, kantoor houdende te 8480 Eernegem, Veldschoolstraat 9, evenals aan aangestelden en lasthebbers, om, met



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F

t

J

Voor-

behouc#2n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en,' desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþ mod 11,1

111.-111» V _1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IE

3169239*

eOp ter GR1~e ou,

,~

~)~~~~~~N KOdp{iP+~

eetegele.if

qftUGGe edeli;deen" ~

S ~

Griffie

Vc

behc aar Beis

Staal

Ondernemingsnr : 0428.279.249

Benaming (voluit) : DR. DENYS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoriestraat 9 8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint,, Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vier oktober tweeduizend en dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een; buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « DR. DENYS » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot om het artikel zes van de statuten inzake de toetreding van vennoten te wijzigen en te laten luiden als volgt:

: "ARTI EL ZES

Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke: rechten uitoefenen, geneesheren gespecialiseerd in de urologie, die in het kader van de: vennootschap hun volledige praktijk van geneesheer gespecialiseerd in de urologie uitoefenen o zullen uitoefenen en die met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden; aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient in verhouding te zijn tot hun respectieve activiteit in de vennootschap. De vrije artsenkeuze van de patiënt, de diagnostische en therapeutische; vrijheid van de arts en het respecteren van het beroepsgeheim zijn uitdrukkelijk te waarborgen.

:: Het vruchtgebruik van de deelbewijzen in een professionele vennootschap met: rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of: zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Geschillen op deontologisch vlak zullen worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale raden; van de Orde van Geneesheren.

Elke vennoot is burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn, professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op; deze statuten.

Indien er meerdere geneesheren-vennoten zijn, dient iedere geneesheer-vennoot de andere; geneesheer-vennoot in te lichten van elke disciplinaire, correctionele of administratieve: veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

;: De geneesheer-vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, zal de voordelen van de vennootschap verliezen voor de duur van de schorsing en mag zich gedurende de straftijd: niet laten vervangen. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in haar plaats gedurende: de straftijd een vervanger aanstellen.

d.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal; bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven."

2. De vergadering besloot om het artikel elf van de statuten inzake de overdracht van aandelen te;

wijzigen en te laten luiden als volgt:

,, "ARTIKEL ELE : Overdracht van aandelen.

Onder levenden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.4

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 41 In geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Het vruchtgebruik van de aandelen van een geneesheer-vennoot mogen slechts overgedragen worden aan een geneesheer gespecialiseerd in de urologie, die in het kader van de vennootschap zijn geneeskunde zal uitoefenen. Het vruchtgebruik van de deelbewijzen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Wegens overlijden:

Het overlijden van de vennoten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de vennoten mogen echter op straf van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere geneesheer gespecialiseerd in de urologie.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander geneesheer gespecialiseerd in de urologie kan het maatschappelijk doel niet meer verwezenlijkt worden en blijft haar bedrijvigheid beperkt tot het beheer en het instand houden van de goederen van de vennootschap.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, worden van rechtswege vennoot. Diegenen die de vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld op de wijze zoals hierna bepaald.

Indien géén enkele erfgenaam, legataris of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, wordt tot de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen.

Wanneer de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebben over de onverdeelde aandelen wensen te beschikken en deze bijgevolg ovedragen aan een derde-geneesheer-specialist in de urologie dienen zij de regels van het Burgerlijk Wetboek inzake de medeëigendom in acht te nemen. Waardebepaling:

De waarde van de aandelen in geval deze moeten overgedragen worden, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen ber-nvloeden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

Eke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren."

3. De vergadering besloot om het artikel dertig van de statuten inzake de aandelen in onverdeeldheid en vruchtgebruik op aandelen te wijzigen en te laten luiden als volgt:

"ARTIKEL DERTIG : Aandelen in onverdeeldheid -- vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Het vruchtgebruik van de deelbewijzen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

4. De vergadering nam akte van het ontslag van de (niet-statutaire) zaakvoerder met ingang van heden, zijnde:

De heer DENvs Hugo Arseen, geboren te Roeselare op acht juli negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9, tot niet-statutair zaakvoerder herbenoemd blijkens beslissing door de algemene vergadering van achtentwintig juni tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf augustus daarna, onder nummer 20090811-0115381.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor zijn mandaat.

De vergadering besloot tot de benoeming tot statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor- t behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer DENYS Hugo Arseen, geboren te Roeselare op acht juli negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besloot tot de benoeming tot opvolgend statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden:

Mevrouw BRYON Rosa Elisa, geboren te Koekelare op dertig januari negentienhonderd negenenveertig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Haar mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DR. DENYS".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00), volledig volgestort.

Het is verdeeld in honderd vijftig (150) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/honderd vijftigste (1/150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten

y

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

hunne gunste -in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet' onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). Ingeval van ontbinding van de vennootschap moeten de vereffenaars geneesheren zijn.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Alleen een geneesheer-vennoot kan worden benoemd tot vereffenaar.

Bij ontbinding van de vennootschap dient beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levensteer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Behoudens hetgeen bepaald is In artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt,

gelden de volgende regels :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. STATUTAIR ZAAKVOERDER:

De heer DENYS Hugo Arseen, geboren te Roeselare op acht juli negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

OPVOLGEND STATUTAIR ZAAKVOERDER.:

Mevrouw BRYON Rosa Elisa, geboren te Koekelare op dertig januari negentienhonderd negenenveertig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 9.

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de geneesheer-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de geneesheer-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake warden begrepen onder de algemene kosten en dienen in verband te staan met de werkelijk geleverde prestaties. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Zaakvoerders kunnen vergoed worden met voordelen van aile aard.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig Is met een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk waarin tevens de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten dienen opgenomen te worden, en dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit het voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechter. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige-verdeling -va n-ta ken-ka n-aan-of-door" -derden -niet .wordere-tegengeworpen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vodr- L behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten op het gebied van de urologie in het algemeen, dit door de geneesheren-vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleer .

Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stelten van de geneesheren-vennoten; het vermogen van de vennootschap wordt beheerd als een goede huisvader;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de urologie in het algemeen en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

10. De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste zondag van de maand juni om tien uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-r behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

? Fiij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van een certificaat die met medewerking van de vennootschap wordt uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de houders van een certificaat die met medewerking van de vennootschap wordt uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Schollier Marie-Louise, kantoor houdende te 8480 Eernegem, Veldschoolstraat 9, evenals aan aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo r "

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo''-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.06.2013, NGL 13.08.2013 13415-0067-010
12/07/2012 : BG062813
07/07/2011 : BG062813
28/07/2010 : BG062813
11/08/2009 : BG062813
02/07/2009 : BG062813
31/07/2008 : BG062813
25/07/2007 : BG062813
25/08/2006 : BG062813
25/01/2006 : BG062813
13/07/2005 : BG062813
08/07/2004 : BG062813
13/01/2004 : BG062813
12/09/2003 : BG062813
22/08/2002 : BG062813
08/04/1999 : BG062813
16/01/1999 : BG062813

Coordonnées
DR. DENYS

Adresse
PASTORIESTRAAT 9 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande