DR. DEVLOO S. - OOGARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DEVLOO S. - OOGARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.140.370

Publication

17/04/2014
ÿþMd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffue van de akte

A

Tr--. 1-4-"

1i.,

IMMITIB.A.1:',!' e .1: ' ...-....k....: ,..i.....r.]:«

- 7 APR, 2014

C. -_,v

ITEXTUMZ

Griffie



Voor- temp

behoudei aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.140.370

Benaming

(voluin : Dr. DEVLOO S. - OOGARTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap ovv BVBA

Zetel: 8630 Veurne, Pannestraat 201

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 31 maart 2014, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap ow een besloten vennootachap met beperkte aansprakelijkheid DR. DEVLOO S. - OOGARTS, met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Pannestraat 201, met KBO nr. 0871.140.370, RPR Veurne, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van de belaste reserves, het uitkeerbaar bedrag en van de beslissing to uikering van een tussentijds dividend ...

TWEEDE BESLUIT  Vaststelling tot uitkering van een dividend: De vergadering bevestigt dat de beslissing om een (tussentijds) dividend uit te keren van driehonderdvierentachtigduizend euro (¬ 384.000,00) in toepassing van artikel 637, 1ste lid WIB92, zoals voormeld in het eerste besluit, werd uitgevoerd en dat dit dividend betaalbaar werd gesteld aan de vennoot die uitdrukkelijk verklaard heeft dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 WIB92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend door de vennootschap.

DERDE BESLUIT  kennisname verslag van de zaakvoerder en het revisoraal verslag inzake de inbreng in nature: De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 25 maart 2014 waarin ondermeer wordt uiteengezet wat het oogmerk is van deze kapitaalverhoging (inbreng in kapitaal van een tussentijds uitgekeerd dividend in het kader van de programmawet van 28 juni 2013 en de circulaire van 1 oktober 2013). Verder neemt de vergadering ook kennis van het revisoraal verslag de dato 25 maart 2014, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor te Hasselt.

Het besluit van dit verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"De inbreng in nature bij de kapitaatverhoging in de Burg. BVBA DR, DEVLOO S. - OOGARTS, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA DR, DEVLOO S. - OOGARTS verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 345.600,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 345.600,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dot de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.858 aandelen van de Burg. BVBA DR. DEVLOO S. - OOGARTS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. DEVLOO S.  OOGARTS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasaelt, 26 maart 2014."

Op de laatste blz. van Li'.1( B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit deze verslagen goed te keuren.

VIERDE BESLUIT Kapitaalverhoging door inbreng in nature  aandelen

De buitengewone algemene vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wIB92, het maatschappelijk kapitaal van de BV ovv een BVBA DR. DEVLOO S. - OOGARTS te verhogen met een bedrag DRIEHONDERDVIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 345.600,00), (overeenkomstig het uitgekeerde netto-dividend), mist uitgifte van duizend achthonderd achtenvijftig (1.858) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt door een inbreng in natura van een schuldvordering van de vennoot jegens de vennootschap, gelijk aan de netto dividendvordering op de vennootschap. De waardering van de nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng in natura, werd bepaald in Met voormeld revisoraal verslag.

Door deze kapitaalverhoging zal het geplaatste kapitaal van deze BVBA gebracht worden op driehonderdvierenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 364.200,00).

VIJFDE BESLUIT  inschrijving op de kapitaalverhoging door de aandeelhouder onder de hoger gestelde voorwaarden, door omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een tussentijds dividend en dit voor het bedrag van het netto-dividend van driehonderdvijfenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 345.600,00),

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren, dat het maatschappelijk kapitaal van deze burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR, DEVLOO S, OOGARTS ingevolge dit besluit werd gebracht op DRIEHONDERDVIERENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 364.200,00), vertegenwoordigd door DUIZEND NEGENHONDERD ACHTENVIJFTIG (1.958) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT - aanpassing van de statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de voormelde besluiten van deze buitengewone algemene vergadering zodat de eerste alinea en de eerste zin van de tweede alinea van artikel 5 van de gecoördineerde statuten wordt gewijzigd als volgt:

Artikel vijf: KAPITAAL.: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDVIERENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 364.200,00). Het is verdeeld ln duizend negenhonderd achtenvijftig (1.958) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLUIT  opdracht tot coördinatie van de statuten  volmacht

De vergadering geeft opdracht aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en een exemplaar van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de rechtbank van Veume samen met een expeditie van dit proces-verbaal.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Confira, met rechtspersonenregisternr. 0872.670.891, met zetel te 3740 Bilzen, Stationlaan 47, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de wijzigingen bij de KBO en aile andere officiële instanties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving en tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal van 31/03/2014 inhoudende de kapitaalverhoging

gecoördineerde statuten.

Notaris Bert Vrancken te As

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



D



1 C MU 2013

Griffie

BESLISSING EEN

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de zaakvoerder van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap toelicht hierin vervat de staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden. De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dat verslag.

De vergadering beslist dat het maatschappelijk doel integraal wordt vervangen door het hiemavermeld doel:

"1. De uitoefening van de volledige medische activiteit door de vennoten (geneesheren-oogartsen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde) in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer, De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de artsvennoot is onbeperkt.

De inning van de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap heeft geleverd.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om aile handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat onder meer:

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het aankopen, het huren enfof leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor

voornoemde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.140.370

Benaming

(voluit) : Dr. Devloo S. - oogarts

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8630 Veurne, Pannestraat 201

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - STATUTEN

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 10 juli 2013 dat de enige vennoot van van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Devloo 5. - oogarts", met maatschappelijke zetel te 8630 Veume, Pannestraat 201, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder nummer 0871.140.370, opgericht blijkens akte vertreden voor notaris Joel Vangronsveid te Eigenbilzen op tien december tweeduizend en vier, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari daarna, onder nummer 05013835, waarvan de statuten werden gewijzigd op zevenentwintig maart tweeduizend dertien ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Pierre Vanden Weghe te Mechelen, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna, onder nummer 0090548 volgende beslissing heeft genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

2. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en ` kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in

het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

3. De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt vastgelegd;

De vennootschap mag samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of miiddelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. De vennootschap kan reserves aanleggen teneinde haar doel te verwezenlijken,

6. Iedere statutenwijziging van een doktersvennootschap, voorafgaandelijk aan het verlijden van de notariële akte, dient ter goedkeuring aan de Orde van Geneesheren te worden voorgelegd."

BESLISSING TWEE

De vergadering beslist huidig artikel 8 § 1 tot en met 5 in artikel 5 te incorporeren en het volgende toe te voegen aan artikel 5 van de statuten: "Het ontwerp van aandelenregister dient voorafgaandelijk samen met de ontwerpstatuten van de vennootschap aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren ter goedkeuring voorgelegd te worden.

Elke wijziging aan het aandelenregister dient voorafgaand medegedeeld te worden aan de Orde van Geneesheren."

BESLISSING DRIE

De vergadering beslist artikel 5 bis toe te voegen aan de statuten luidende als volgt: "Artikel vijf bis: BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID.

De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, ais geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt, Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening."

BESLISSING VIER

Huidig artikel 6 wordt geïncorporeerd in artikel 21. Huidig artikel 7 wordt nieuw artikel 8 dat zal luiden als volgt: "Artikel acht: KAPITAALBEWEGINGEN

A.VERHOGING VAN KAPITAAL.

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de buitengewone algemene vergadering volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen. Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, moeten, bij kapitaalsverhoging door inbreng in geld, de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten volgens de voorschriften voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve activiteit van de vennoten in de vennootschap.

Bij kapitaalsverhoging door inbreng in natura gelden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

B. VERMINDERING VAN KAPITAAL.

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten waarbij de aandeelhouders die zich In gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld en met toepassing van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap."

Er wordt een nieuw artikel 7 ingevoerd dat luidt als volgt: "Artikel zeven : VERKRIJGEN VAN EIGEN

AANDELEN.

De vennootschap kan haar eigen aandelen verkrijgen, mits onmiddellijke vernietiging,

44. "h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geen geval mag de vennootschap middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden."

BESLISSING VIJF

Artikel 8 § 6 punt A en punt B, B.1 zal geïncorporeerd worden in het nieuwe artikel 6 dat zal luiden als volgt: "Artikel zes r OVERDRACHT VAN AANDELEN

A. ONDER LEVENDEN.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

De aandelen kunnen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle medevennoten.

Bovendien moet de ovememer eveneens geneesheer- oogartsen zijn die in het kader van de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen en die ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De vennoot die aldus één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht maar zonder dat het patiëntenbestand in rekening mag gebracht worden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten; indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste één vijfde per jaar,

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag."

B, BIJ OVERLIJDEN,

B.1 Overgangsregeling zo er slechts één vennoot is.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg, behoudens andersluidende beslissing, dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld gemeld worden aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren;

De erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot moeten, binnen de termijn van zes maanden, te rekenen vanaf het overlijden van de enige vennoot, zijn aandelen overdragen aan één of meer geneesheren-oogartsen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald in artikel zes,

B.2 Overgangsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straffe van nietigheid, enkel overgedragen worden aan geneesheren-oogartsen, die voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld door de deontologische regels betreffende de professionele vennootschappen om vennoot te kunnen zijn, mits instemming van alle mede-vennoten.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald in artikel zes.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, voornamelijk de naam van de vennootschap en zijn maatschappelijk doel, doch ook de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8 punt C wordt geschrapt.

BESLISSING ZES

Huidig artikel 9 § 8 tot en met 11 worden geschrapt.

BESLISSING ZEVEN

Artikel 10.1 en 10.3 wordt vervangen door nieuw artikel 10 dat zal luiden als volgt:

"Artikel tien : ZAAKVOERDER.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit ven de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer is ingeschreven.

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd."

Artikel 10.2, 10.5 en 10.6 worden vervangen door een nieuw artikel 11 dat zal luiden als volgt:

"Artikel elf : BEVOEGDHEDEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGING.

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan Lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-

medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van

de hun verleende volmacht."

Artikel 10.4 wordt vervangen door een nieuw artikel 12 dat zal luiden als volgt: "Artikel twaalf TEGENSTRIJDIG BELANG.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

De enige vennoot-zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft, kan de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien zowel van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen."

BESLISSING ACHT

Het huidig artikel 11 wordt artikel 13.

BESLISSING NEGEN

Artikel 12 wordt integraal vervangen door volgende artikelen:

"Artikel vijftien : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand mei om 19:00.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De oproeping bevat de dagorde van de algemene vergadering en wordt aan iedere vennoot ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend toegezonden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet."

"Artikel zestien : BIJEENROEPING:

De zaakvoerder kan zowel de gewone als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de aldus te houden algemene vergadering, zal geschieden binnen de drie weken na het gedane verzoek."

"Artikel zeventien : VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber-vennoot."

"Artikel achttien : VERDAGING VAN DE VERGADERING.

De zaakvoerder heeft het recht voor elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigden."

"Artikel negentien : STEMRECHT- BESLUITVORMING.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; deze vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Na elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen."

BESLISSING TIEN

Huidig artikel 13 tot en met 15 worden integraal vervangen door volgende artikelen:

"Artikel twintig : BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een

inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder (en commissaris(sen)} te verlenen kwijting,"

"Artikel éénentwintiq : RESERVE - WINSTVERDELING:

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die

éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met

dien verstande dat slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde

marktrente voor ingebrachte kapitalen,

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesherenvennoten vereist."

BESLISSING ELF

Artikel 16 wordt integraal vervangen door volgende artikelen:

"Artikel tweeëntwintig : VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND:

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van

zijn inbreng."

"Artikel drieëntwintig : AANMERKELIJKE VERLIEZEN.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden om, in voorkomend gevai, volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,"

"Artikel vierentwintig : BENOEMING VAN VEREFFENAARS EN BEVOEGDHEDEN.

in geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars (onder de

opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank) en bepaalt hun

bevoegdheid en hun vergoeding.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring

voor te leggen.

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen,

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de

afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het

beroepsgeheim van de vennoten.

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een

professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten.

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen."

BESLISSING TWAALF

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande, de huidige wetgeving inzake Vennootschappen en de adviezen en raadgeving van de nationale en provinciale Orde van Geneesheren geeft de enige vennoot opdracht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

BESLISSING DERTIEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Associatie Confira, ingeschreven in het rechtspersonen register te Tongeren onder nummer 0872.670.891, met zetel te 3740 Bilzen, Stationlaan 47 om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, aile andere officiële instanties, alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd: formulier Il, expeditie akte, gecoordineerde statuten

" .'

.i.. " I r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0253-007
14/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 5~ ~~~~ 20i3

Griffie



:61k B



11111

1j111,111148*

Ondernemingsnr : 0871.140.370

Benaming

(voluit) : Dr. DEVLOO S.-OOGARTS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pannestraat 201 te 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelsuitbreiding - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 27 maart 2013, geregistreerd te Mechelen, 16 kantoor op 8 april 2013, twee bladen, geen vezending, boek 51989, bled 13, vak 07, ontvangen: 25 ¬ , dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Dr DEVLOO S.-OOGARTS', met zetel te 8630 Veurne, Pannestraat 201, het volgende heeft beslist:

besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

"de vennootschap heeft tot doel: De uitoefening van oogarts door de geneesheer-vennoot oogarts in naam en voor rekening van de vennootschap, en dit rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoot gepresteerde werk. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. Het verwerven en vervreemden van onroerend goederen en de verhuur van gebouwen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de bevordering van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren, die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en de vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Elke handelsactiviteit is verboden. De professionele verantwoordelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt".

besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de zaakvoerder, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Op de laatste blz. van Luit. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- staat van activa en passiva;

verslag van zaakvoerder;

gecoördineerde statuten.

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.08.2012 12537-0086-007
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.06.2011 11245-0439-007
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 30.07.2010 10375-0274-007
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09504-0027-008
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08495-0293-008
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 23.07.2007 07457-0365-009
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 13.07.2006 06475-3020-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 31.08.2016 16536-0351-010

Coordonnées
DR. DEVLOO S. - OOGARTS

Adresse
PANNESTRAAT 201 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande