DR. DIERCKXSENS LAURENCE - DERMATOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DIERCKXSENS LAURENCE - DERMATOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.690.918

Publication

28/07/2014
ÿþOndernemingsnr :

Benaming (voluit): D

(verkort)

LI

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van. alde

NEER itL

-Griffie Rechtbank Koophandel

0 0 JUL 2014

Gent Afcle.liQg Brugge

1219reler

10 ---- _ -------- DIERCIOMENS LAURENCE - DERMATOLOOG

111111#111,11.10111

MONITEUR BELG

18 -07- 201/1 LG1SCH STAATSB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorrn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lauwerstraat 21

8000 Brugge

!i Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst: Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 8 juli 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat

I. Mevrouw DlERCKXSENS, Laurence Isabelle Jeanne Roberte, geboren te Gent op drieëntwintig mei negentienhonderd éénenzeventig, echtgenote van de Heer VERHAEGFIEN Thomas Belarminus Carl Richard, wonende tel Brugge, Lauwerstraat 21, onder haar een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van eerti Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft ; DR. DIERCKXSENS

LAURENCE - DERMATOLOOG.

if III. De zetel is gevestigd te 8000 Brugge, met als eerste adresi

fi Lauwerstraat 21. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluiti van de zaakvoerder, met inachtname van de taalwetgeving.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal voorafi worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van dezei toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

IV. De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde ais arts dooi de arts-vennoot, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van deli i; regelen van de medische deontologie, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van de arts-vennoot is

onbeperkt,

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de! geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van! aile nodige middelen aan de arts-vennoot; het inrichten van algemene diensten en eeni: medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemdei activiteiten, de aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medischel apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, hetf aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen: teneinde de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

----------- -- --- ----------------------- -------- --- ,vennopfschap alW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen dfsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de regelen van medische deontologie terzake en na voorafgaande goedkeuring dbor de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren van verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De aandelen van het kapitaal zijn beschikbaar voor onderschrijving met volstorting in speciën tegen pari van honderd zesentachtig euro (186,00,-0 per aandeel.

De honderd (100) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de oprichter, Mevrouw Laurence DIERCKXSENS, voornoemd,

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00,-E) of het kapitaal..

Alle aandelen, door de oprichter onderschreven, wordt door haar gedeeltelijk volstort tot beloop van twee derden (2/3en), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van twee derden (2/3en), aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet gekozen onder de arts-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. De bevoegdheden van zaakvoerders die geen vennoot zijn, zijn evenwel beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerders die geen vennoot zijn, is daarentegen niet beperkt tot een termijn van zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden: Recto:Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

%Amr-berieden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Vor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat

De machten van de zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder-vennoot heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De bevoegdheden van zaakvoerders die geen vennoot zijn, zijn beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Onverminderd de algemene externe

vertegenwoordigingsmacht van iedere zaakvoerder, dient er wat betreft de interne besluitvorming een college van zaakvoerders te worden gevormd indien er meer dan één zaakvoerder zou zijn. Beslissingen van zelfde college worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassinct.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. leder boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op acht juli iweeduizend veertien en zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien

Xl. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen, namelijk Mevrouw Laurence DIERCKXSENS, voornoemd, voor de duur van haar medische activiteit binnen de vennootschap,

Mevrouw Laurence DIERCKXSENS heeft verklaard deze

opdracht te aanvaarden,

XII. De oprichters geven bij deze volmacht aan de Heer Jan VERHOEYE en/of de Heer Sven DE WIT, beiden kantoorhoudende te Lovendegem, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling, om de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 8 juli 2014







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DR. DIERCKXSENS LAURENCE - DERMATOLOOG

Adresse
LAUWERSTRAAT 21 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande