DR. DUMOULEIN MICHIEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DUMOULEIN MICHIEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.649.265

Publication

14/05/2012
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilyelinà11111

V beh aa Bel Sta?

NEhRGELFnr]

b 2. 55, 2012

trtiâeTuANK

KOOPHANDEL

i éOi:TBIJK

Ondernemingsnr : D~ S !á~ 5 Ur

Benaming

(voluit) : Dr. Dumoulein Michiel

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Peter Benoitlaan 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

(ir blijkt uit een akte oprichting verleden op 12 april 2012 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, dat de heer DUMOULEIN, Michiel Herman Marc, geboren te Kortrijk op 20 september 1979, wonende te 8530 Harelbeke, Peter Benoitlaan 1, een BV onder de vorm van een BVBA heeft opgericht onder de naam: Dr. Dumoulein Michiel.

Het kapitaal werd vastgesteld op ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde. De inschrijver heeft verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is tot beloop van 12,40 EUR. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 12.400,00 EUR. De hierboven aangehaalde inbrengen van geld werden, overeenkomstig de wet, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd in het dossier van de Notaris bewaard.

STATUTEN

Hierna volgen de statuten bij uittreksel:

pe vennootschap is opgericht ais een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam Dr. Dumoulein Michiel.

pe vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen -- als in buitenland:

-Het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor artsen-vennoten op het gebied van de cardiologie binnen dewelke de artsen-vennoten hun volledige medische activiteiten als artsen uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke bestuursuitvoering

-Het scheppen van materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken

-De vennootschap kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen, dienstig voor het onderzoek, paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen doen zowel in roerende als in de onroerende sector. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden.

-De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

pe vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

0e maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8530 Harelbeke, Peter Benoitlaan 1.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00)

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Het mandaat van zaakvoerder is beperkt tot de duur van de medische activiteit.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht, Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet te doen maar hij kan het,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertlg december van hetzelfde jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisles en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten. minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden ;

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd, Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013 en het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2012 tot 31 december 2012.

De comparant heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 januari 2012.

Met éénparigheid van stemmen werd als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, Dokter Dumoulein Michiel.

a, het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op op één.

b. te benoemen tot deze functie:

Dokter DUMOULEIN, Michiel Herman Marc, geboren te Kortrijk op 20 september 1979, wonende te 8530 Harelbeke, Peter Benoitlaan 1,

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste

Voor-. komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerder kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend."

behouden aan het Belgisch Hij heeft verklaard te aanvaarden en heeft bevestigd dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Staatsblad d. het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Alle opstartformaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen zullen verricht worden door A.

Verhamme BVBA, Waterstraat 2 te Wevelgem en door Luminad bvba, Hoge Voetweg 14 te Gullegem.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de MGelenaere, Notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie akte oprichting d.d. 12 april 2012





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. DUMOULEIN MICHIEL

Adresse
PETER BENOTLAAN 1 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande