DR. ERIK VAN HOOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ERIK VAN HOOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 603.978.319

Publication

18/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-03-2015

Griffie

*15304660*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0603978319

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Erik Van Hoof

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit het uittreksel van een akte verleden voor Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist, op 13 maart

2015.

blijkt dat

De Heer VAN HOOF Erik Jozef Francis, Rijksregister nummer: 61.12.19-283.27, geboren te Beerzel

op negentien december negentienhonderd eenenzestig echtgenoot van Mevrouw HAZAER Florence

Stéphanie Wilhelmine, wonend te 8380 Brugge (Zeebrugge), Rouaanstraat 32.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor

notaris Nasseaux Guy te Waterloo op zesentwintig augustus negentienhonderddrieënnegentig.

Een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht onder de

NAAM:

 Dr. Erik Van Hoof 

ZETEL: te 8380 Brugge (Zeebrugge), Rouaanstraat 32

DUUR:

Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank

van het uittreksel van de oprichtingsakte.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent:

1. dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2. dat het volstort is voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-).

De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

de Heer Erik Van Hoof, voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) gelijke aande¬len

zonder vermelding van nominale waarde toegekend worden.

Het genoemde bedrag is voor achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) volstort en

gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE90 7380 2646 2632 bij KBC BANK

geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in oprichting zoals

blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 10 februari 2015, dat

mij is overhandigd.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie arts met

Onderwerp akte :

Rouaanstraat 32 8380 Brugge

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

brevet akute geneeskunde door de arts-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

KEUZE VAN ARTS  BEHANDELING  BEROEPSGEHEIM:

Elke patiënt geniet een volledige vrijheid bij de keuze van de arts, indien er meerdere arts-vennoten zijn, al dan niet zaakvoerders. De behandelende arts is vrij in zijn diagnose en therapeutische behandeling. Hij is gehouden tot zijn beroepsgeheim.

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort.

De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. ONTBINDING:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto  actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders dienen hun voorstel-len te verantwoorden, zoals voorzien in artikel 232 W.Venn. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan één / vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één / vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden; tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld door de erfgenamen; bij gebrek aan overeenkomst met betrekking tot voormelde aanstelling worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst, totdat de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een lasthebber zal hebben aangeduid.

Het ingevolge erfenis ontvangen vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot doet geen afbreuk aan de regeling voorzien bij artikel zes van de statuten.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die steeds vennoten moeten zijn en ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren. De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. Indien meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren, is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar en is vernieuwbaar.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De professionele aansprakelijkheid van elke artsvennoot is onbeperkt; elke arts-vennoot blijft ook persoonlijk aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten een vaste wedde worden toegekend waar¬van het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Deze moet in verhouding zijn tot de werkelijk geleverde prestatie. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar¬vergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG

De Code van Geneeskundige Plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten. De arts-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van deze statuten.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2016

2. Commissaris

geen

3. Overname

De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de

vennootschap in oprichting sedert * 1 maart 2015.

Alle prestaties sedert voormelde datum zijn voor rekening van de vennootschap.

4. Benoeming

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

De Heer Erik Van Hoof die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is onbezoldigd.

Indien de BVBVBA Dr. Erik Van Hoof wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere

vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door zelfde persoon worden uitgeoefend,

hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

5. Volmacht:

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde de bvba Yves Huysentruyt te Brugge, Jan Lernoutstraat 10 aan, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel. Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Coordonnées
DR. ERIK VAN HOOF

Adresse
ROUAANSTRAAT 32 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande