DR. EVELIEN HOLVOET, AFGEKORT : DR. E. HOLVOET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. EVELIEN HOLVOET, AFGEKORT : DR. E. HOLVOET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.612.654

Publication

12/12/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rechtbank 1i811 koophanctel

Elnigge Oegiteriab

np

Mod PDF 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

siec srge4egcl tor grillie van te

0 2 DEC, 2013

Griffie i -{fer

i

*13186A89*

o5 1.i2 . 44.2. 659-

Benaming (voluit): DR. EVELIEN HOLVOET

(verkort) : DR. E. HOLVOET

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, meester Dominique VERHAEGHE, notaris te Oostende, op 28 november 2013, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel v6ór registratie, blijkt dat:

- Mevrouw HOLVOET, Evelien, geboren te Leuven op zes mei negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.05.06 374-60, echtgenote van de heer DIEUSAERT Dries, geboren te Leuven op 16 augustus 1983, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 64

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. EVELIEN HOLVOET", afgekort « DR. E. HOLVOET ».

Het kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

mevrouw HOLVOET Evelien, voornoemd, titularis van honderd (100) aandelen, volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en nog vol te storten ten belope van elfduizend vierhonderd euro (¬ 11.400,00);

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn als voormeld.

De vennootschap beschikt bijgevolg op heden over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet. ZETEL De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 64.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de Medische Plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. DOEL De vennootschap heeft tot doel:

de beoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten, in het bijzonder op het gebied van de (kinder)psychiatrie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief ebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de

Luik B - vervolg

geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de geneeskunde, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het beleggen in roerende of onroerende goederen of rechten, het investeren van haar middelen, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen ln alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de zaakvoerder geneesheer is, is de duur van het mandaat beperkt tot de duur van de medische activiteit.

Indien meerdere zaakvoerders of niet-geneesheren zaakvoerder zijn, is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd. Voor hun medische activiteit worden de geneesheren-

vennoten of geneesheren zaakvoerders volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. BEVOEGDHEDEN - De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen

onder zijn bevoegdheid.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. AANWENDING VAN DE WINST Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan ; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015, overeenkomstig de statuten.

I SLOTBEPALINGEN De verschijners hebben bovendien besloten:

Voorbehouden

aan het

Eelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie;

1. mevrouw HOLVOET Evelien, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 64, die verklaart te

aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, het de

heer VANDENBERGHE Guido of andere medewerkers of aangestelden van VANDENBERGHE BVBA

Accounting & Consulting, Jan Van der Vorstlaan 36, 3040 Huldenberg - Loonbeek,aan wie de macht verleend

wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Dominique VERHAEGHE.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. EVELIEN HOLVOET, AFGEKORT : DR. E. HOLV…

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 64 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande