DR. GHEKIERE JOHAN - MEDISCHE BEELDVORMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GHEKIERE JOHAN - MEDISCHE BEELDVORMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.641.919

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 27.03.2014 14078-0493-017
12/09/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

mod 11.1

na neerlegging ter gri

me var oe akte

N EE-R-GELEG D

EUR BElegie Rechtbank Koophandel

-09- 2(14 2 8 AUG 2014 Liant Afum Brugge

i sTAK-ss griffier

_Pe



Voor- 1111M111111,1111111 MON!

behouden 05 LGISC

aan het

Belgisch

Staatsblad

 J

Ondernemingsnr : 0869.641.919

Benaming (voluit) : DR. GHEKIERE JOHAN - MEDISCHE BEELDVORMING

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nieuwe StmAnnadreef 48

8200 Brugge (Sint-Andries)

1! Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastkiikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op negenentwintig juli tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor: registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat ed een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onded de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dr. Ghekier& Johan - Medische Beeldvorming » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Nieuwe St. Annadreef 484 waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

I.. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bijzondere algemene vergadering de dato 28 juli 2014, met betrekking tot de dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

!! Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

!i 2. De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92, !! het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van het !! tussentijds bruto-dividend, zijnde een netto bedrag van achthonderd achtentwintigduizend euro

(C 828.000,00), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (C20.000,00) op

achthonderd achtenveertigduizend euro (C 848.000,00) door inbreng in geld, zonder creatie van i! nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

3. Op de kapitaalverhoging wordt conform het voorkeurrecht volledig ingeschreven in geld door:

;i de heer GHEKIERE Johan, geboren te Menen op veertien juni negentienhonderd zevenenzestig , wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Nieuwe St.-Annadreef 48, die verklaart in te schrijven voor een bedrag van achthonderd achtentwintigduizend euro (C 828.000,00) welke hij volledig. volstort, zijnde het netto dividend welke werd overgemaakt aan de heer GHEKIERE Johanil voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van 28 juli 2014.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven' aandelen een globaal bedrag van achthonderd achtentwintigduizend euro (C 828.000,00) wercij gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC bank. Ondergetekende notaris verklaart dat 'voornoemd bankattest de dato negenentwintig juli tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van achthonderd achtentwintigduizend euro (C 828.000,00) bij storting of I! overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van

achthonderd achtentwintigduizend euro 828.000,00).

De heer GHEKIERE Johan, voornoemd, verklaart uitdrukkelijk geen nieuwe aandelen te creëren,

doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen door voormelde kapitaalverhoging.

4. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mad 11.1

daadwerkelijk op achthonderdachtenveertigduizend euro (C 848.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5, paragraaf één van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "Dr. Ghekiere Johan  Medische Beeldvorming".

2. De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Nieuwe St.-Annadreef 48.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd achtenveertigduizend euro

(C 848.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op de aandelen verbonden door het totaal

bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

6. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1. Voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2. Tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege ais vereffenaar beschouwd.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt

waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

De zaakvoerder kan aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het

bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een

derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze

gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte

als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de

bovenvermelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord rekening houdende met de regels van de medische plichtenleer. Alle vennoten - huidige en toekomstige - dienen geneesheer-specialisten in de medische beeldvorming en radiodiagnose (radiologie) of in andere disciplines te zijn en bevoegd de geneeskunde in België te kunnen uitoefenen.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten. De aankoop, het huren, het leasen en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende diensten voor voornoemde activiteiten. Het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen. Het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen ten behoeve van de dokterspraktijk. De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook; de vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen uitvoeren, zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomend doel zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciëte vennootschap mag aannemen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behguden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-behpuden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als het buitenland. Zij mag haar middelen aanwenden en beheren volgens het principe van de 'goede huisvader'.

Zij mag uit dien hoofde investeren in roerende als onroerende activa en bijgevolg alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais In het buitenland.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

10. De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op tweede zaterdag van de maand maart van ieder jaar, om tien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

A. De gewone en de bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van:

- de vaststelling van de jaarrekening

- bestemming van de beschikbare winst

- benoeming van commissaris (commissarissen)

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is

- bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die

vergoeding moet daarmee ln verhouding zijn.

- het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Macs 131/8A - Fiduciaire Claeys & C°, kantoor houdende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 507 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Notulen van de bijzondere algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 29.03.2013 13083-0556-017
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 21.03.2012 12068-0568-017
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 30.03.2011 11074-0424-017
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 26.03.2010 10078-0373-017
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 31.03.2009 09102-0244-017
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 14.04.2008 08108-0110-017
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 11.03.2006, NGL 28.03.2006 06090-5111-015

Coordonnées
DR. GHEKIERE JOHAN - MEDISCHE BEELDVORMING

Adresse
NIEUWE ST-ANNADREEF 48 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande