DR. GHISLAIN OSSIEUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GHISLAIN OSSIEUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.669.747

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 26.07.2013 13352-0180-011
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.07.2012 12363-0424-011
09/05/2011
ÿþOndernemingsnr D 83 G 4 " ,7k

Benaming

(voluit) : DR. GHISLAIN OSSIEUR

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudstrijderslaan 19 te 8860 Lendelede

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 11 april 2011, akte eerst-daags

neer te leggen ter registratie: dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoot: De heer OSSIEUR Ghislain Henri, geneesheer, geboren te leper op 27 januari 1947,

wonende te 8860 Lendelede, Oudstrijderslaan 19

(gekend onder Riziv:nr 1-3226246-004 Orde van geneesheren van West-Vlaanderen).

-2/ Rechtsvorm - benaming: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"DR. GHISLAIN OSSIEUR".

-3! Zetel: De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te Lendelede, Oudstrijderslaan 19.

-4! Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

-5! Kapitaal: Het kapitaal wordt vastgesteld op 18.600,- euro zegge ACHTTIEN DUIZEND ZESHON-DERD EURO, vertegenwoordigd door 1.860 zegge duizend achthonderd zestig aandelen zonder nomina-le waarde die ieder een/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal wordt onderschreven in geld. De oprichter onderschrijft het volledig. De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volledig volgestort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 18.600 ¬ zegge achttien duizend zeshonderd euro. Er werd 18.600,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij Fortis Bank te Lendelede die een bankattest heeft afgeleverd.

-6! Doel: De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van de huisartsgeneeskunde door de geneesheer-vennoot rekening houdende met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-ven noot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake huisartsgeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door Leningen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondememingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneeshe-ren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen

afgesloten.. worden..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tui k-B

-05- 2011

20. 04, 2011

H STAATS ESTUUR

Mod25

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

RECTION

iQ. i, BANK KOOPHANDEL

7TRIJK

MONI

D

l

'11069754*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behgudgn aard het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

-71 Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste zaterdag van juni van ieder jaar om 14 uur, op de zetel van_ de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergade-ring wordt gehouden op zaterdag 2 juni 2012 om 14 uur.

-8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennoot-schap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar. De zaakvoerder kan aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht en voor niet-medische taken. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder:

Wordt ais eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, Dokter OSSIEUR Ghislain Henri, voornoemd.

-9! Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2011.

-101 Winstverdeling: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodi-ge provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

-111 Ontbinding: De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Bij ontbinding zal de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar worden aangeduid voor zover de wet en de medische plichtenleer het toelaten. De vereffenaar dient in ieder geval een geneesheer te zijn.

De wet zat worden nageleefd aangaande de bevestiging door de rechtbank van de aanstelling van de vereffenaar.

-12/ Overname van verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van ar-tikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 januari 2011.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0230-011

Coordonnées
DR. GHISLAIN OSSIEUR

Adresse
OUDSTRIJDERSLAAN 19 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande