DR. GOETHAERT ELINE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GOETHAERT ELINE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.525.642

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 13.02.2014 14040-0188-009
02/01/2015
ÿþr . 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 1 1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

CII

*1500064

ION

23

I-LGIS

`TEUR

-12- 20%

CH STAATSBLAD

Ondernemingsnr : 0834.525.642

Benaming

(voluit) : DR. GOETHAERT ELINE

(verkort) : b ote, ~c j voois di a on d(A,, dt ua2M Gan ('en

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STATIONSSTRAAT 42 - 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 08/04/2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel te Stationsstraat 42 8930 Menen vanaf 1 april 2014 wordt verplaatst naar Yv:. , Serruysstraat 18 8930 Menen.

De Zaakvoerder

Eline Goethaert

NEERGELEGD

2 0 OKT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 13.02.2013 13036-0287-009
25/03/2011
ÿþmad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15, 03. 2011

" 11046153`

1 Ondernemingsnr : 0$34 , S$54 6(1,Q . Benaming : DR. GOETHAERT ELINE

(voluit)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad 7

RECHTBANK KOOPHANDEL G re TRIJK

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Station sstraat 42

8930 Menen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard D'HOORE te Beemem op 11 maart 2011, die ter registratie is;: aangeboden, blijkt dat Mevrouw GOETHAERT Eline Gilbert [R.R. 83.09.04100.34], huisarts, geboren te Mouscron;; op 4 september 1983, wonende te 9700 Oudenaarde, Broekstraat 90 bus 404, een Burgerlijke vennootschap onder;: de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan de;; oprichtingsakte en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM - De vennootschap is Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming "DR. GOETHAERT ELINE". ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8930 Menen, Stationsstraat 42.

DOEL - De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep als huisarts onder al haar facetten, in de meest uitgebreide zin van het woord, door tussenkomst van haar vennoot, dokter Goethaert Eline, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die daartoe haar volledige medische activiteit uitoefent in naam en voor rekening van de vennootschap en waardoor alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap.

Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer.

In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

Het doel kan onder meer omvatten :

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit ;

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake huisartsgeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

" De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen  uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondememingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan, ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging. Zij vangt haar activiteiten aan op 11 maart 2011; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL -" Het kapitaal is vastgesteld op @ 18. 600,00 vertegenwoordigd dàor honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volstort tot beloop van ¬ 12.400,00 en onderschreven in geld door Mevrouw Eline Goethaert, voornoemd, die heeft ingeschreven op alle 186 aandelen; zij heeft daarop ¬ 12.400,00 gestort, zodat zij bijgevolg nog ¬ 6.200,00 dient bij te storten. De fondsen bestemd tot de afbetaling van de inbrengen in geld werden, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oplichting bij KBC Bank, agentschap Aalbeke. Een attest dat van deze deponering blijk geeft blijft bewaard in het dossier van de Notaris.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan . verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

' Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

" De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; de zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Mevrouw Eline GOETHAERT, voomoemd is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op één juli van het ene jaar en eindigt op dertig juni van het volgend ' jaar; het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2012.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene ; onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd. Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

ONTBINDING EN VEREFFENING  Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken met betrekking tot de persoonlijke levenssfeer van patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het , arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het ' arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om ' die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van december om 10.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

VOLMACHT  Werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: Accountancy Mortier & Vandenhende BVBA, met zetel te 9880 Aalter, Wingenestraat 20 en haar aangestelden.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0468-012

Coordonnées
DR. GOETHAERT ELINE

Adresse
YV. SERRUYSSTRAAT 18 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande